Santál Wellness Club, Pomáz

Santál Wellness Club
József Attila U. 10.
2013 Pomáz
Pest
(30) 811 3521
(26) 328 890
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Cégünk s Santál Wellness Club arckozmetikával foglalkozik.Sok szeretettel köszöntjük Önt a Santál Wellnes Clubban, az egészséges mozgás, a természetes alapokra helyezett szépségápolás és regenerálás tárházában. Jöjjön el hozzánk és ismerkedjen meg a legmodernebb mozgásformákkal, valamint a tradicionális, energizáló mozgáskultúrákkal, Természetes alapokra helyezett szépségápolási és kényeztető programokkal, több ezer éves tapasztalatokra épülő természetes gyógymódokkal várjuk Önt.


Cégleírás
 Biztosítjuk Önnek a választás szabadságát lehetőségeink között , de részese lehet egy professzionálisan képzett, szakemberek által kidolgozott komplex, személyre szabott programcsomagnak is. Szolgáltatásaink középpontjában Ön áll, aki magában hordozza a tökéletesség, a változás és az örök megújulás utáni vágyat. Vendégeinknek modern életmódot, szemléletet szeretnénk nyújtani.
Szeretnénk ha Önökből egészséges, magabiztos, kiegyensúlyozott ember válna, mindezt a test, a lélek és a szellem hármas alapegységének összekapcsolásával, a természet segítő erejének bevonásával alakítjuk ki. Életmódprogramunk koncepciója a természet örök tulajdonságán alapul: a változáson és a megújuláson. Ez a változás magába foglalja az ember, a technika megújulását, fejlődését is.
Mi legmodernebb és legmagasabb színvonalú gépparkunk segítségével szeretnénk Önnek élményt nyújtani, a természetességgel, a természettel harmóniában.
Kulcsszavak:
Wellness, Testkezelés, Arckozmetika, Testkozmetika, Iszappakolás, Cellulitisz Masszázs, Aromaterápiás Testtekercselés, Mukorom, Hypoxi Trainer, Masszázs, Méregtelenítés, Fitnessterem, Finn Szauna, Szoláriumozás, Fitness Gépek, Szauna, Fitness, Infraszauna, Jóga, Spinning, Aromaterápia, Kismamatorna, Baba-Mama Torna, Klub, Tánc, Lakossági szolgáltatás, Hastánc, Ovis Torna, Gyerek Aerobic, Étrend Összeállítás, Gyógyiszappakolás, Zsírégeto program, Élteto Torna
Santál Wellness Club a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Santál Wellness Club

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. CÉHMESTER UTCA 2
  2013  Pomáz
 2. Dózsa György Út 57.
  2000  Szentendre
 3. Rózsa Utca 2.
  2000  Szentendre
 4. Dózsa György Út 11/A.
  2000  Szentendre
 5. KÁLVÁRIA ÚT 63/B
  2000  Szentendre
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete