Santál Wellness Club, Pomáz

Cím:
József Attila U. 10.
Irányítószám/Település:
2013 Pomáz
Megye:
Pest
Mobile:
(30) 811 3521
Fax:
(26) 328 890
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Cégünk s Santál Wellness Club arckozmetikával foglalkozik.Sok szeretettel köszöntjük Önt a Santál Wellnes Clubban, az egészséges mozgás, a természetes alapokra helyezett szépségápolás és regenerálás tárházában. Jöjjön el hozzánk és ismerkedjen meg a legmodernebb mozgásformákkal, valamint a tradicionális, energizáló mozgáskultúrákkal, Természetes alapokra helyezett szépségápolási és kényeztető programokkal, több ezer éves tapasztalatokra épülő természetes gyógymódokkal várjuk Önt.

Cégleírás
Biztosítjuk Önnek a választás szabadságát lehetőségeink között , de részese lehet egy professzionálisan képzett, szakemberek által kidolgozott komplex, személyre szabott programcsomagnak is. Szolgáltatásaink középpontjában Ön áll, aki magában hordozza a tökéletesség, a változás és az örök megújulás utáni vágyat. Vendégeinknek modern életmódot, szemléletet szeretnénk nyújtani.
Szeretnénk ha Önökből egészséges, magabiztos, kiegyensúlyozott ember válna, mindezt a test, a lélek és a szellem hármas alapegységének összekapcsolásával, a természet segítő erejének bevonásával alakítjuk ki. Életmódprogramunk koncepciója a természet örök tulajdonságán alapul: a változáson és a megújuláson. Ez a változás magába foglalja az ember, a technika megújulását, fejlődését is.
Mi legmodernebb és legmagasabb színvonalú gépparkunk segítségével szeretnénk Önnek élményt nyújtani, a természetességgel, a természettel harmóniában.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Santál Wellness Club

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Huszár U. 9.
  2013  Pomáz
 2. Templom Tér 3.
  2013  Pomáz
 3. Céhmester Utca 2
  2013  Pomáz
 4. Dózsa György út 57
  2000  Szentendre
 5. Rózsa Utca 7.
  2120  Dunakeszi
 6. Rózsa U.2.
  2000  Szentendre