Santál Wellness Club, Pomáz

Cégnév:
Santál Wellness Club
Cím:
József Attila U. 10.
Irányítószám/Település:
2013 Pomáz
Megye:
Pest
Mobile:
(30) 811 3521
Fax:
(26) 328 890
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Cégünk s Santál Wellness Club arckozmetikával foglalkozik.Sok szeretettel köszöntjük Önt a Santál Wellnes Clubban, az egészséges mozgás, a természetes alapokra helyezett szépségápolás és regenerálás tárházában. Jöjjön el hozzánk és ismerkedjen meg a legmodernebb mozgásformákkal, valamint a tradicionális, energizáló mozgáskultúrákkal, Természetes alapokra helyezett szépségápolási és kényeztető programokkal, több ezer éves tapasztalatokra épülő természetes gyógymódokkal várjuk Önt.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Biztosítjuk Önnek a választás szabadságát lehetőségeink között , de részese lehet egy professzionálisan képzett, szakemberek által kidolgozott komplex, személyre szabott programcsomagnak is. Szolgáltatásaink középpontjában Ön áll, aki magában hordozza a tökéletesség, a változás és az örök megújulás utáni vágyat. Vendégeinknek modern életmódot, szemléletet szeretnénk nyújtani.
Szeretnénk ha Önökből egészséges, magabiztos, kiegyensúlyozott ember válna, mindezt a test, a lélek és a szellem hármas alapegységének összekapcsolásával, a természet segítő erejének bevonásával alakítjuk ki. Életmódprogramunk koncepciója a természet örök tulajdonságán alapul: a változáson és a megújuláson. Ez a változás magába foglalja az ember, a technika megújulását, fejlődését is.
Mi legmodernebb és legmagasabb színvonalú gépparkunk segítségével szeretnénk Önnek élményt nyújtani, a természetességgel, a természettel harmóniában.

Kulcsszavak:

Masszázs, Wellness, Infraszauna, Méregtelenítés, Testkezelés, Arckozmetika, Testkozmetika, Iszappakolás, Szoláriumozás, Cellulitisz Masszázs, Aromaterápiás Testtekercselés, Mukorom, Hypoxi Trainer, Fitness, Jóga, Fitnessterem, Finn Szauna, Szauna, Spinning, Hastánc, Kismama Torna, Baba Mama Torna, Klub, Tánc, Lakossági szolgáltatás, Aromaterápia, Fitness Gépek, Ovis Torna, Gyerek Aerobic, Étrend Összeállítás, Élteto Torna, Zsírégeto program, Gyógyiszappakolás

A Santál Wellness Club cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Santál Wellness Club

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Huszár U. 9.
  2013  Pomáz
 2. Templom Tér 3.
  2013  Pomáz
 3. Céhmester Utca 2
  2013  Pomáz
 4. Dózsa György út 57
  2000  Szentendre
 5. Rózsa Utca 7.
  2120  Dunakeszi
 6. Rózsa U.2.
  2000  Szentendre