Sara Lee Hungary Zrt., Budapest

Cím:
Váci út 22-24
Irányítószám/Település:
1132 Budapest - XIII. KERÜLET
Telefon:
(1) 237 9100
Telefon:
(1) 237 9298
Fax:
Fax:
(1) 237 9300
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Sara Lee. A Sara Lee több, mint 250 éves múltra tekint vissza és erős hagyományokkal rendelkezik. Cégünk termékei, a Douwe Egberts kávék, a Pickwick teák a Horváth Rozi fűszerek a Gabi és Sanex márkák jól ismertek a magyar fogyasztók körében. Postacím - 1601 Budapest, Pf. 84.

Cégleírás
A Sara Lee magyarországi vállalata - a hazai forró ital piac vezető szereplője - a Chicago-központú Sara Lee Corporation legnagyobb vállalata a közép-európai régióban. Mintegy 450 főt foglalkoztat, kávé és tea gyártással, forgalmazással, valamint háztartási és testápolási termékek forgalmazásával foglalkozik. Vállalatunk a vevők és a fogyasztók igényeinek magas fokú kielégítésére törekszik három fő területen: Kávé és Tea Kiskereskedelem, Vendéglátó üzletág, valamint Háztartási és Testápolási termékek. Elkötelezettek vagyunk márkáink iránt. A több mint 250 éves múltra visszatekintő Douwe Egberts, a Pickwick, a vendéglátó üzletágban jól csengő Piazza d?Oro, az Ambi Pur, a Sanex, a Radox, a Gabi, a Chemotox, a Kiwi, mind-mind a fogyasztók által jól ismert és kedvelt termékek.
A Douwe Egberts, az Omnia, a Pickwick és a Chemotox Superbrand minősítéssel rendelkezik. Cégünk a hazai piac mellett számos európai országot lát el kávéval és teával, a rákospalotai gyár a folyamatos beruházásoknak köszönhetően a cégcsoport második legnagyobb teaellátó központja Európában. Vállalatunk ISO 9001 valamint ISO 14001 minősítéssel rendelkezik, mely jelzi termékeink és munkánk minősége, valamint a környezet iránti elkötelezettségünket. A fogyasztók igényeinek folyamatos magas szintű kielégítéséhez elengedhetetlen eszköz az innováció, amelyre nagy hangsúlyt fektetünk.
Gondoljunk csak a gyümölcsízű teákra amelyeket 1992-ben, vagy a zöld teákra, amelyeket 1999-ben a Sara Lee veztett be a magyar piacra. Az elmúlt évek sem múltak el újdonságok nélkül, a 2003-ban bevezetett a Douwe Egberts csökkentett koffeintartalmú kávék, valamint 2005-ben bevezetett Pickwick instant jeges tea szintén a Sara Lee újdonsága.

Vélemények

fehér ildiko
3 Csillagok

gyümölcs tea

2014. április 13.

Koffein mentes teát szeretnék vásárolni,de egyik sem garantálja felirattal,hogy koffein mentes a gyümölcs tea. Kapható ilyen ??

jerika
5 Csillagok

vásárlás

, 2009. december 19.

Nagyon finomak a Sara lee által forgalmazott termékek. Teák közül az alma-fahéj és a fűszeres narancs a kedvencem. Bár az ízekben nincs határ. Igyekszem minél többet kipróbálni. Kávék közül a Dougberts Omnia cremo - ami felejthetetlen!
Címkék: ## kávé# teaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

smileismarci
5 Csillagok

pikvik

, 2009. december 13.

én nagyon szeretem a teát főleg télen iszok sokat a picvic nagyon finom:)

cicur82
5 Csillagok

Pickwick

, 2008. január 4.

Hihetetlen,hogy milyen finom teákat ihatunk a pickwick cég által.A gyümölcs íze szinte igaz és félelmetes,hogy mennyire magunk elé tudjuk képzelni a gyümölcsöket.Nagyon sok és egyre több válozatos ízt tudnak nyújtani az embereknek. Egyre jobban fejlődik a cég.Egyre több teát iszom mostanában,mert nagyon hideg van és még beteg is vagyok,de a Pickwick teákat mindig fogyasztom.Változatos ízek.Mindenkinek csak ajánlni tudom a gyógyuláshoz is segíthet.
Címkék: ## gyümölcs;tea;változatosságErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Laczkóné Kiss Tünde
5 Csillagok

Pickwick

, 2008. január 4.

Ez a leges-legjobb tea.Más teát nem is fogyasztunk,csak ez van a otthon.Finom,tetszik hogy rengeteg fajtát lehet kapni,igy minden nap más izzel kezdhetjük a napot!Le a kalappal aki ezt kitalálta,csak gratula neki!!!És az ára is jó,meg az ajándékok is.
Címkék: ## tea gyümölcsös fekete finomErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

arzena
5 Csillagok

Sara Lee-Pickwick

, 2007. december 26.

A különféle teái és tea összeállításai minden tea kedvelőnek ad kedvenc ízeket. A gyümölcsteák sokszínűsége és az újra "elővett" bögreforma arra ösztönzi a fogyasztókat, hogy még többet vegyenek belőle. Örültem mikor láttam, hogy karácsony előtt a nagyobb üzletek polcaira került egy csomag, melyhez hozzá volt csomagolva a nagy, kézmelengetésre is alkalmas teásbögre, ha valakinek nem sikerült volna nyernie a nyerő percek játékban.
Címkék: ## ital# tea# pickwickErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

TÓTH VIKTÓRIA
5 Csillagok

Pickwick

, 2007. december 23.

Ma is Pickwick teát főztünk barackos ízüt és mondtuk is hogy milyen finom. Nekem másik kedvencem a narancs ízü.
Címkék: ## tea# ízek# változatos# gyümölcsösErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kismarton János
5 Csillagok

Pickwick

, 2007. december 23.

Nem vagyunk nagy tea fogyasztók de a családnak a pickwick teák nyerték el a tetszésüket,főleg a gyümölcsteák.Nagy az ízválaszték és az áraikkal is megállják a piacon a helyüket.Részt szoktam venni nyereményjátékaikban is.
Címkék: ## gyümölcs# tea# ízErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Marcsika
4 Csillagok

Pickwick

, 2007. december 21.

Az egész család a pickwick teáit fogyasztja. Nagyon nagy a választék. Az új gyömölcsös teák finomak, bár én nem szeretem a narancsosat és a barckosat és a vegyes dobozokban a 4 ízből általában egy olyan amit nem szeretek. Az újélénnkítő hatású teát is kipróbáltam, amiben guarana is van, ami hasonló hatású mint a koffein. Csak egy baj van vele, hogy állítólag piros gyümölcsökből készült, de semmiféle gyümölcs ízt nem lehet felfedezni benne.
Címkék: ## tea# gyógytea# gyümölcsösErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szabó Alexandra
5 Csillagok

élelmiszer

, 2007. december 20.

Az egész család szívesen fogyasztja teáikat, mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt. Teaválogatásaik különösen finomak. Nagyon elérhető árú, mégis jó minőségűek ezek a teák. Aki jót szeretne teázni, annak csak ajánlani tudom! Egészséges, finom, léleküdítő ital.
Címkék: ## ital# tea# gyümölcstea# fogyasztási cikk# relaxáció# léleküdítőErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Sara Lee Hungary Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Váci Ut 1-3
  1062  Budapest
 2. Váci U. 1-3
  1062  Budapest
 3. Váci út 1-3.
  1062  Budapest
 4. Váci út 1-3.
  1062  Budapest
 5. Váci út 1-3.
  1062  Budapest
 6. Váci út 1-3.
  1062  Budapest