Sara Lee Hungary Zrt., Budapest

Cégnév:
Sara Lee Hungary Zrt.
Cím:
Váci út 22-24
Irányítószám/Település:
1132 Budapest - XIII. KERÜLET
Telefon:
(1) 237 9100
Telefon:
(1) 237 9298
Fax:
Fax:
(1) 237 9300
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Sara Lee. A Sara Lee több, mint 250 éves múltra tekint vissza és erős hagyományokkal rendelkezik. Cégünk termékei, a Douwe Egberts kávék, a Pickwick teák a Horváth Rozi fűszerek a Gabi és Sanex márkák jól ismertek a magyar fogyasztók körében. Postacím - 1601 Budapest, Pf. 84.

Képek hozzáadása

Cégleírás
A Sara Lee magyarországi vállalata - a hazai forró ital piac vezető szereplője - a Chicago-központú Sara Lee Corporation legnagyobb vállalata a közép-európai régióban. Mintegy 450 főt foglalkoztat, kávé és tea gyártással, forgalmazással, valamint háztartási és testápolási termékek forgalmazásával foglalkozik. Vállalatunk a vevők és a fogyasztók igényeinek magas fokú kielégítésére törekszik három fő területen: Kávé és Tea Kiskereskedelem, Vendéglátó üzletág, valamint Háztartási és Testápolási termékek. Elkötelezettek vagyunk márkáink iránt. A több mint 250 éves múltra visszatekintő Douwe Egberts, a Pickwick, a vendéglátó üzletágban jól csengő Piazza d?Oro, az Ambi Pur, a Sanex, a Radox, a Gabi, a Chemotox, a Kiwi, mind-mind a fogyasztók által jól ismert és kedvelt termékek.
A Douwe Egberts, az Omnia, a Pickwick és a Chemotox Superbrand minősítéssel rendelkezik. Cégünk a hazai piac mellett számos európai országot lát el kávéval és teával, a rákospalotai gyár a folyamatos beruházásoknak köszönhetően a cégcsoport második legnagyobb teaellátó központja Európában. Vállalatunk ISO 9001 valamint ISO 14001 minősítéssel rendelkezik, mely jelzi termékeink és munkánk minősége, valamint a környezet iránti elkötelezettségünket. A fogyasztók igényeinek folyamatos magas szintű kielégítéséhez elengedhetetlen eszköz az innováció, amelyre nagy hangsúlyt fektetünk.
Gondoljunk csak a gyümölcsízű teákra amelyeket 1992-ben, vagy a zöld teákra, amelyeket 1999-ben a Sara Lee veztett be a magyar piacra. Az elmúlt évek sem múltak el újdonságok nélkül, a 2003-ban bevezetett a Douwe Egberts csökkentett koffeintartalmú kávék, valamint 2005-ben bevezetett Pickwick instant jeges tea szintén a Sara Lee újdonsága.

Kulcsszavak:

Kávé, Tea, Gyümölcsteák, Zöld Tea, Bőr Ápolás, Babaápolási termékek, Légfrissítok, Vegyiáru, Illatosítók, Légfrissíto, Szúnyogírtó, Életmód Teák, Cipoápolók, Morton Teák, Rovarirtó termékek, Rovarírtó Aerosol, Pickwick Tea

Termékek

Kávékeverék, Teakeverék

A Sara Lee Hungary Zrt. cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

fehér ildiko
3 Csillagok

gyümölcs tea

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Koffein mentes teát szeretnék vásárolni,de egyik sem garantálja felirattal,hogy koffein mentes a gyümölcs tea. Kapható ilyen ??

jerika
5 Csillagok

vásárlás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon finomak a Sara lee által forgalmazott termékek. Teák közül az alma-fahéj és a fűszeres narancs a kedvencem. Bár az ízekben nincs határ. Igyekszem minél többet kipróbálni. Kávék közül a Dougberts Omnia cremo - ami felejthetetlen!
Címkék: ## kávé# tea
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

smileismarci
5 Csillagok

pikvik

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

én nagyon szeretem a teát főleg télen iszok sokat a picvic nagyon finom:)

cicur82
5 Csillagok

Pickwick

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Hihetetlen,hogy milyen finom teákat ihatunk a pickwick cég által.A gyümölcs íze szinte igaz és félelmetes,hogy mennyire magunk elé tudjuk képzelni a gyümölcsöket.Nagyon sok és egyre több válozatos ízt tudnak nyújtani az embereknek. Egyre jobban fejlődik a cég.Egyre több teát iszom mostanában,mert nagyon hideg van és még beteg is vagyok,de a Pickwick teákat mindig fogyasztom.Változatos ízek.Mindenkinek csak ajánlni tudom a gyógyuláshoz is segíthet.
Címkék: ## gyümölcs;tea;változatosság
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Laczkóné Kiss Tünde
5 Csillagok

Pickwick

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez a leges-legjobb tea.Más teát nem is fogyasztunk,csak ez van a otthon.Finom,tetszik hogy rengeteg fajtát lehet kapni,igy minden nap más izzel kezdhetjük a napot!Le a kalappal aki ezt kitalálta,csak gratula neki!!!És az ára is jó,meg az ajándékok is.
Címkék: ## tea gyümölcsös fekete finom
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Sara Lee Hungary Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Váci Ut 1-3
  1062  Budapest
 2. Váci U. 1-3
  1062  Budapest
 3. Váci út 1-3.
  1062  Budapest
 4. Váci út 1-3.
  1062  Budapest
 5. Váci út 1-3.
  1062  Budapest
 6. Váci út 1-3.
  1062  Budapest