Sara Lee Hungary Zrt., Budapest

58 Vélemények
Sara Lee Hungary Zrt.
Váci út 22-24
1132 Budapest - XIII. KERÜLET
(1) 237 9100
(1) 237 9298
(1) 239 6937
(1) 237 9300
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Sara Lee. A Sara Lee több, mint 250 éves múltra tekint vissza és erős hagyományokkal rendelkezik. Cégünk termékei, a Douwe Egberts kávék, a Pickwick teák a Horváth Rozi fűszerek a Gabi és Sanex márkák jól ismertek a magyar fogyasztók körében. Postacím - 1601 Budapest, Pf. 84.


  Cégleírás
  A Sara Lee magyarországi vállalata - a hazai forró ital piac vezető szereplője - a Chicago-központú Sara Lee Corporation legnagyobb vállalata a közép-európai régióban. Mintegy 450 főt foglalkoztat, kávé és tea gyártással, forgalmazással, valamint háztartási és testápolási termékek forgalmazásával foglalkozik. Vállalatunk a vevők és a fogyasztók igényeinek magas fokú kielégítésére törekszik három fő területen: Kávé és Tea Kiskereskedelem, Vendéglátó üzletág, valamint Háztartási és Testápolási termékek. Elkötelezettek vagyunk márkáink iránt. A több mint 250 éves múltra visszatekintő Douwe Egberts, a Pickwick, a vendéglátó üzletágban jól csengő Piazza d?Oro, az Ambi Pur, a Sanex, a Radox, a Gabi, a Chemotox, a Kiwi, mind-mind a fogyasztók által jól ismert és kedvelt termékek.
  A Douwe Egberts, az Omnia, a Pickwick és a Chemotox Superbrand minősítéssel rendelkezik. Cégünk a hazai piac mellett számos európai országot lát el kávéval és teával, a rákospalotai gyár a folyamatos beruházásoknak köszönhetően a cégcsoport második legnagyobb teaellátó központja Európában. Vállalatunk ISO 9001 valamint ISO 14001 minősítéssel rendelkezik, mely jelzi termékeink és munkánk minősége, valamint a környezet iránti elkötelezettségünket. A fogyasztók igényeinek folyamatos magas szintű kielégítéséhez elengedhetetlen eszköz az innováció, amelyre nagy hangsúlyt fektetünk.
  Gondoljunk csak a gyümölcsízű teákra amelyeket 1992-ben, vagy a zöld teákra, amelyeket 1999-ben a Sara Lee veztett be a magyar piacra. Az elmúlt évek sem múltak el újdonságok nélkül, a 2003-ban bevezetett a Douwe Egberts csökkentett koffeintartalmú kávék, valamint 2005-ben bevezetett Pickwick instant jeges tea szintén a Sara Lee újdonsága.
  Kulcsszavak:
  Kávé, Tea, Gyümölcsteák, Zöld Tea, Bőr Ápolás, Babaápolási termékek, Légfrissítok, Vegyiáru, Illatosítók, Légfrissíto, Szúnyogírtó, Életmód Teák, Cipoápolók, Morton Teák, Rovarirtó termékek, Rovarírtó Aerosol, Pickwick Tea
  Termékek
  Kávékeverék, Teakeverék
  A Sara Lee Hungary Zrt. cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  fehér ildiko

  gyümölcs tea

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Koffein mentes teát szeretnék vásárolni,de egyik sem garantálja felirattal,hogy koffein mentes a gyümölcs tea. Kapható ilyen ??

  jerika

  vásárlás

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Nagyon finomak a Sara lee által forgalmazott termékek. Teák közül az alma-fahéj és a fűszeres narancs a kedvencem. Bár az ízekben nincs határ. Igyekszem minél többet kipróbálni. Kávék közül a Dougberts Omnia cremo - ami felejthetetlen!

  smileismarci

  pikvik

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  én nagyon szeretem a teát főleg télen iszok sokat a picvic nagyon finom:)

  cicur82

  Pickwick

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Hihetetlen,hogy milyen finom teákat ihatunk a pickwick cég által.A gyümölcs íze szinte igaz és félelmetes,hogy mennyire magunk elé tudjuk képzelni a gyümölcsöket.Nagyon sok és egyre több válozatos ízt tudnak nyújtani az embereknek. Egyre jobban fejlődik a cég.Egyre több teát iszom mostanában,mert nagyon hideg van és még beteg is vagyok,de a Pickwick teákat mindig fogyasztom.Változatos ízek.Mindenkinek csak ajánlni tudom a gyógyuláshoz is segíthet.
  ## gyümölcs;tea;változatosság
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Laczkóné Kiss Tünde

  Pickwick

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Ez a leges-legjobb tea.Más teát nem is fogyasztunk,csak ez van a otthon.Finom,tetszik hogy rengeteg fajtát lehet kapni,igy minden nap más izzel kezdhetjük a napot!Le a kalappal aki ezt kitalálta,csak gratula neki!!!És az ára is jó,meg az ajándékok is.
  ## tea gyümölcsös fekete finom
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Sara Lee Hungary Zrt. részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Hasonló cégek a közelben

  1. Váci Ut 1-3
   1062  Budapest
  2. Váci U. 1-3
   1062  Budapest
  3. Váci út 1-3.
   1062  Budapest
  4. Váci út 1-3.
   1062  Budapest
  5. Váci út 1-3.
   1062  Budapest
  6. Váci út 1-3.
   1062  Budapest