Sassz Kft. Ajtó-Ablak-Kapu Kis- És Nagykereskedelem, Kisvárda

3 Vélemények
Sassz Kft. Ajtó-Ablak-Kapu Kis- És Nagykereskedelem
Bessenyei út 14
4600 Kisvárda
Szabolcs-Szatmár-Bereg
(45) 411 110
(70) 332 9222
(20) 337 2986
(20) 337 2986
(45) 411 110
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Sassz Kft. az alábbi termékek árusításával foglalkozik : A fa, műanyag, fém és speciális összetételű, borítású nyílászárókon túl garázskapuk; ablakkönyöklők; kilincsek; szalagfüggönyök; padfeljárók; különleges, kézzel készített üvegek, és egyéb kiegészítő elemek teljes választéka.
Műanyag ablak választékunkban megtalálhatóak 5 és 6 kamrás változatok is.

 1. About
 2. Akciós Termékek
 3. Prices

Cégleírás
Cégünk készséggel áll a kedves érdeklődők rendelkezésére ingyenes árajánlat-készítéssel. Ajánlatkérésüket eljuttathatják hozzánk levélben, faxon, e-mailen keresztül, illetve személyesen. Az árajánlatot 1-2 napon belül elkészítjük, és rendelkezésére bocsátjuk. Azért, hogy az Ön dolgát megkönnyítsük, előre elkészítettük az ehhez szükséges formanyomtatványt, amelyet egyszerűen csak ki kell töltenie.
Garanciális szerviz Az általunk gyártott nyílászárókra nyújtott több éves garancia ideje alatt vállaljuk a felelősséget az esetleges gyártásból adódó hibákért. Ezeket a helyszínre kiszállva felmérjük, és a megfelelő módon korrigáljuk - természetesen az Ön költségtérítési kötelezettsége nélkül. Helyszíni felmérés Szakképzett munkatársaink műszaki tanácsadással és helyszíni felméréssel állnak rendelkezésükre.
Az ajánlatkérés stádiumában kiszállási díjat számítunk fel, de amennyiben a szerződés megkötésre kerül, úgy annak keretében mindez ingyenes, illetve levonásra kerül a termék árából. Szállítás A megrendelt termékek elszállításáról igény esetén gondoskodunk. Alvállalkozóinkkal jól kiépített kapcsolataink garantálják a szakszerű szállítást, a rugalmasságot és a kedvező fuvardíjakat.
Kulcsszavak:
Nyílászáró, Ajtó, Ablak, Bejárati Ajtó, Műanyag Ablak, Fa Ablak, Műanyag Nyílászárók, Tetőablak, Árnyékolástechnika, Redőny, Műanyag, Villanyszerelés, Szigetelés, Mélyépítés, Magasépítés, Gáz, Víz, Fűtésszerelés, Betonozás, Állványozás, Nyílászárók Beépítése, Tetőfedés, Automatizálás
Sassz Kft. Ajtó-Ablak-Kapu Kis- És Nagykereskedelem a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Lisy

Sasz kft

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kisvárda egy vezető műanyag ablakkokat és ajtókat forgalmazó cége!Nagymamámnak vettük itt a műanyag ablakát!Kijöttek felmérték, és igéretük szerint pontosan is be is szerelték! Nagyon megvoltunk velük elégedve!Az ablak minőségével is megavgyunk elégedve!
## ajtó# műanyag ablak
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bunkóczi Attila

Nyilászárok

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A cég a műanyag és a fa nyilászárok értékesitésével foglalkozik. Én ettől a cégtől vásároltam meg a lakásomba a nyilászáró berendezéseket. Én csak a fa ajtok és ablakoknak vagyok a hive. Ha az véletlenül szorul akkor abbol tudunk itthon csiszolni belőle. A fa nyilászárokat olyan szinre festhetjük le amilyenek mi akkarjuk. Ezeket a tanácsokat a cégnél kaptam és ott magyarázták el hogy nekünk csak a fát ajánják. Én nagyon meg voltam elégedve a kiszolgálással és a nagyszerű bő árukészlettel. Az árak is elfogadhatoak voltak. Nagyon szépen köszönöm tehát a cégnek.
## ablakok# ajtok# garázskapuk
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Évike69

Sassz Kft. Ajtó-Ablak-Kapu Kis- ÉS Nagykereskedelem

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Jövőre készülük a teraszt átalakitani és ehhez szükségünk lesz nyillászáróra és ajtóra. Kisvárdán mád érdeklődtünk a választék és az árak felől.
## üvegek# szallagfüggöny# nyillászáró# padfeljáró
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Sassz Kft. Ajtó-Ablak-Kapu Kis- És Nagykereskedelem részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Liptay Béla út 27
  4600  Kisvárda
 2. Rákóczi Utca 71
  4841  Jánd
 3. Rákóczi U. 50/A.
  4532  Nyírtura
 4. Arany J. U. 1. sz
  3985  Alsóberecki
 5. Kemecsei U. 101.
  4431  Nyíregyháza
 6. Jármi út 4.
  4700  Mátészalka
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete