Sassz Kft. Ajtó-Ablak-Kapu Kis- És Nagykereskedelem, Kisvárda

Cím:
Bessenyei út 14.
Irányítószám/Település:
4600 Kisvárda
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:
(45) 411 110
Mobile:
(70) 332 9222
Mobile:
(20) 337 2986
Fax:
(45) 411 110
Fax:
(20) 337 2986
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Sassz Kft. az alábbi termékek árusításával foglalkozik : A fa, műanyag, fém és speciális összetételű, borítású nyílászárókon túl garázskapuk; ablakkönyöklők; kilincsek; szalagfüggönyök; padfeljárók; különleges, kézzel készített üvegek, és egyéb kiegészítő elemek teljes választéka.
Műanyag ablak választékunkban megtalálhatóak 5 és 6 kamrás változatok is.

Cégleírás
Cégünk készséggel áll a kedves érdeklődők rendelkezésére ingyenes árajánlat-készítéssel. Ajánlatkérésüket eljuttathatják hozzánk levélben, faxon, e-mailen keresztül, illetve személyesen. Az árajánlatot 1-2 napon belül elkészítjük, és rendelkezésére bocsátjuk. Azért, hogy az Ön dolgát megkönnyítsük, előre elkészítettük az ehhez szükséges formanyomtatványt, amelyet egyszerűen csak ki kell töltenie.
Garanciális szerviz Az általunk gyártott nyílászárókra nyújtott több éves garancia ideje alatt vállaljuk a felelősséget az esetleges gyártásból adódó hibákért. Ezeket a helyszínre kiszállva felmérjük, és a megfelelő módon korrigáljuk - természetesen az Ön költségtérítési kötelezettsége nélkül. Helyszíni felmérés Szakképzett munkatársaink műszaki tanácsadással és helyszíni felméréssel állnak rendelkezésükre.
Az ajánlatkérés stádiumában kiszállási díjat számítunk fel, de amennyiben a szerződés megkötésre kerül, úgy annak keretében mindez ingyenes, illetve levonásra kerül a termék árából. Szállítás A megrendelt termékek elszállításáról igény esetén gondoskodunk. Alvállalkozóinkkal jól kiépített kapcsolataink garantálják a szakszerű szállítást, a rugalmasságot és a kedvező fuvardíjakat.

Vélemények

Lisy
4 Csillagok

Sasz kft

, 2009. december 14.

Kisvárda egy vezető műanyag ablakkokat és ajtókat forgalmazó cége!Nagymamámnak vettük itt a műanyag ablakát!Kijöttek felmérték, és igéretük szerint pontosan is be is szerelték! Nagyon megvoltunk velük elégedve!Az ablak minőségével is megavgyunk elégedve!
Címkék: ## ajtó# műanyag ablakErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bunkóczi Attila
5 Csillagok

Nyilászárok

, 2008. február 1.

A cég a műanyag és a fa nyilászárok értékesitésével foglalkozik. Én ettől a cégtől vásároltam meg a lakásomba a nyilászáró berendezéseket. Én csak a fa ajtok és ablakoknak vagyok a hive. Ha az véletlenül szorul akkor abbol tudunk itthon csiszolni belőle. A fa nyilászárokat olyan szinre festhetjük le amilyenek mi akkarjuk. Ezeket a tanácsokat a cégnél kaptam és ott magyarázták el hogy nekünk csak a fát ajánják. Én nagyon meg voltam elégedve a kiszolgálással és a nagyszerű bő árukészlettel. Az árak is elfogadhatoak voltak. Nagyon szépen köszönöm tehát a cégnek.
Címkék: ## ablakok# ajtok# garázskapukErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Évike69
5 Csillagok

Sassz Kft. Ajtó-Ablak-Kapu Kis- ÉS Nagykereskedelem

, 2007. december 28.

Jövőre készülük a teraszt átalakitani és ehhez szükségünk lesz nyillászáróra és ajtóra. Kisvárdán mád érdeklődtünk a választék és az árak felől.
Címkék: ## üvegek# szallagfüggöny# nyillászáró# padfeljáróErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Sassz Kft. Ajtó-Ablak-Kapu Kis- És Nagykereskedelem részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Liptay Béla út 27
  4600  Kisvárda

 2. Távolság: 4.19 km
  Adatok
  Váci Mihály út 26-28.
  4621  Fényeslitke

 3. Távolság: 25.37 km
  Adatok
  Rákóczi Utca 71
  4841  Jánd
 4. Rákóczi U. 50/A.
  4532  Nyírtura
 5. Arany János út 1.
  3985  Alsóberecki

 6. Távolság: 34.31 km
  Adatok
  Jármi út 4.
  4700  Mátészalka