Semann Étterem &rendezvényterem, Debrecen

1 Vélemény
Semann Étterem &rendezvényterem
SZOBOSZLÓI UTCA 50
4225 Debrecen
Hajdú-Bihar
(52) 430 303
(52) 451 390
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Semann étterem - rendezvényterem - Hajdú-Bihar szívében - Debrecenben - magyaros ételek - rendezvényterem - esküvők és rendezvények - rendezvényszervezés - Koordinálás - Rendezvénytermek - Party sátrak - Catering - Party service - Bálok - Esküvők - Konferenciák - Zenekarok - Műsorok - Dekorációk - Teljeskörű átfogása - Szervezése


Cégleírás
Szeretettel köszöntjük Önöket a Étterem Étlap külsejeVentoza Rendezvényszervező és Szolgáltató Kft, mint a Semann étterem új üzemeltetője nevében!Amint azt már többen észrevették, 2011. szeptember 16. óta megújult tartalommal várjuk kedves vendégeinket a debreceni Semann étteremben, a Szoboszlói út 50 szám alatt. Új étlappal és itallappal, új személyzettel, új arculattal állunk rendelkezésükre! Szolgáltatásaink sora kibővült a komplett rendezvényszervezéssel, illetve partiszervízzel, mely lehetőséget ad családi, céges vagy baráti rendezvények teljes megszervezésére, lebonyolítására éttermünkben, vagy egyéb rendezvényhelyszínünkön. Célunk, hogy minden vendégünk megelégedve távozzon tőlünk, és visszatérjen hozzánk! Ennek érdekében készítettük el étlapunkat, melyen a hagyományos, tradicionális magyar ételek éppúgy szerepelnek, mint a modern magyar konyha méltán híres különlegességei. A heti menüajánlatunk kétféle főételt tartalmaz, melyek közül ízlése szerint választhat, hétfőtől péntekig!
A Szoboszlói úton, a városba beérve találjuk a Semann éttermet. Étlapjuk igen változatos és bőséges, közepes árfekvésű. A Vadászteremben (különterem) egzotikus állatok trófeái láthatók.
Kulcsszavak:
Vendéglátás, Étterem, Vendéglátóhely, Étel, Vendéglő, Étlap, Meleg Étel, Menü, Hideg Ételek, Rendezvény
Semann Étterem &rendezvényterem a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Bottlik József
Semann Sörház

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon sok helyen étkeztünk már és elég jók a tapasztalataink . Sajnos ez a hely kivétel. Egy hétköznap ültünk be ide barátainkkal ebédelni. A pincér kicsi várakoás után fel is vette a rendelést ..majd kihozta az italokat . Ismerősei lehettek a másik asztalnál ,mert nyugodtan odaült hozzájuk beszélgetni. Elég sokáig vártunk türelemmel , majd megkérdeztük mikor lesz kész . Akkor derült ki ,hogy a leveseket meg sem rendelte.... Az étel átlagos vagy az alatti volt . Az étteremről nehéz lenne azt írni ,hogy tiszta volt ..
## szórakozás# ital# étel
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Semann Étterem &rendezvényterem részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. ISTVÁN UTCA 137
  4225  Debrecen
 2. Déli Sor '51.
  4031  Debrecen
 3. KÜLSŐVÁSÁRTÉR U. 6.
  4025  Debrecen
 4. István Út '18
  4028  Debrecen
 5. SZÉCHENYI UTCA 55
  4225  Debrecen
 6. KISHEGYESI ÚT 2.
  4030  Debrecen
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete