Semann Étterem &rendezvényterem, Debrecen

Cím:
Szoboszlói Utca 50
Irányítószám/Település:
4225 Debrecen
Megye:
Hajdú-Bihar
Telefon:
(52) 430 303
Telefon:
(52) 451 390
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Leírás

Semann étterem - rendezvényterem - Hajdú-Bihar szívében - Debrecenben - magyaros ételek - rendezvényterem - esküvők és rendezvények - rendezvényszervezés - Koordinálás - Rendezvénytermek - Party sátrak - Catering - Party service - Bálok - Esküvők - Konferenciák - Zenekarok - Műsorok - Dekorációk - Teljeskörű átfogása - Szervezése

Cégleírás
Szeretettel köszöntjük Önöket a Étterem Étlap külsejeVentoza Rendezvényszervező és Szolgáltató Kft, mint a Semann étterem új üzemeltetője nevében!Amint azt már többen észrevették, 2011. szeptember 16. óta megújult tartalommal várjuk kedves vendégeinket a debreceni Semann étteremben, a Szoboszlói út 50 szám alatt. Új étlappal és itallappal, új személyzettel, új arculattal állunk rendelkezésükre! Szolgáltatásaink sora kibővült a komplett rendezvényszervezéssel, illetve partiszervízzel, mely lehetőséget ad családi, céges vagy baráti rendezvények teljes megszervezésére, lebonyolítására éttermünkben, vagy egyéb rendezvényhelyszínünkön. Célunk, hogy minden vendégünk megelégedve távozzon tőlünk, és visszatérjen hozzánk! Ennek érdekében készítettük el étlapunkat, melyen a hagyományos, tradicionális magyar ételek éppúgy szerepelnek, mint a modern magyar konyha méltán híres különlegességei. A heti menüajánlatunk kétféle főételt tartalmaz, melyek közül ízlése szerint választhat, hétfőtől péntekig!
A Szoboszlói úton, a városba beérve találjuk a Semann éttermet. Étlapjuk igen változatos és bőséges, közepes árfekvésű. A Vadászteremben (különterem) egzotikus állatok trófeái láthatók.

Vélemények

Bottlik József
1 Csillagok

Semann Sörház

, 2007. december 23.

Nagyon sok helyen étkeztünk már és elég jók a tapasztalataink . Sajnos ez a hely kivétel. Egy hétköznap ültünk be ide barátainkkal ebédelni. A pincér kicsi várakoás után fel is vette a rendelést ..majd kihozta az italokat . Ismerősei lehettek a másik asztalnál ,mert nyugodtan odaült hozzájuk beszélgetni. Elég sokáig vártunk türelemmel , majd megkérdeztük mikor lesz kész . Akkor derült ki ,hogy a leveseket meg sem rendelte.... Az étel átlagos vagy az alatti volt . Az étteremről nehéz lenne azt írni ,hogy tiszta volt ..
Címkék: ## szórakozás# ital# ételErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Semann Étterem &rendezvényterem részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. István Utca 137
  4225  Debrecen

 2. Távolság: 510 m
  Adatok
  Déli Sor 51.
  4031  Debrecen

 3. Távolság: 1.02 km
  Adatok
  Külsővásártér U. 6.
  4025  Debrecen
 4. István út 18
  4225  Debrecen
 5. Széchenyi Utca 55
  4225  Debrecen

 6. Távolság: 1.14 km
  Adatok
  Kishegyesi út 2.
  4030  Debrecen