Sikonda Termál Hotel, Komló

5 Vélemények
Sikonda Termál Hotel
Sikonda-Fürdő U. 5.
7300 Komló
Baranya
(72) 582 060
(72) 582 060
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Sikonda Termál Hotel honlapja

A Sikondafürdő Thermál Hotel idegenforgalommal foglalkozik. A saját termálforrásból táplálkozó fedett és kültéri élménymedencék biztosítják, hogy vendégeink a regeneráló nyugalom szigetén érezhessék magukat. Wellness részlegünk a test és lélek vitalitását, regeneráló pihenését és energiával való feltöltődését biztosítja.


Cégleírás
A wellness részben életstílus, részben életfelfogás, ezen felül életfilozófia tudatos törekvés a személyes egzisztenciára. A felelősségérzeten alapszik, különösképpen a saját egészségünkre és ezen felül az átfogó életminőségre. A wellness magában foglalja a lét testi, lelki és szellemi aspektusait. A wellness életstílus egyfajta életművészet, amit ha tudatosan fejlesztünk és gyarapítunk, újabb tapasztalatokkal, tudással és változó feltételekkel, akkor drasztikus módon javulhat perspektívánk egy jó és kiteljesült életre. Ez azonban több mező terén kapcsolódik a személyes excellenciához: A fitnesz, az időhiány és a stressz kezelése, saját magunk önbecsülése, valamint egy megfelelő, konstruktív bánásmód kifejlesztése saját magunkkal szemben." Dr.
Donald Ardell fenti megfogalmazása írja le legszemléletesebben mit kínálunk Vendégeinknek. Szállodánk 38 szobájában nem csupán szállást adunk pár éjszakára, hanem a nyugodt pihenés lehetőségét. A 6 medencés termál-, élményfürdőnkben nem csupán egy fürdés, ami vár Önre, hanem egy felpezsdítő találkozás a vízzel. 450 m2-es Egészségcentrumunkban nem csupán wellness kezelést adunk, hanem egy minden érzékszervet kielégítő élményt.
Forrás éttermünkben nem csupán reggeli, ebéd és vacsora kapható, hanem ínycsiklandó kulináris élvezetek. Legfőbb célunk mosolyt csalni az Ön arcára, mialatt nálunk vendégeskedik és mikor visszagondol a nálunk töltött napokra
Kulcsszavak:
Szálloda, Hotel, Wellness, Thermal, Wellness Szálloda, Idegenforgalom, Termálfürdő, Therapy, Aromatherapy, Turizmus, Restaurant, Fitness, Aerobic, Sportmedence, Rendezvény, Fürdő, Étterem, Aquafitness
Sikonda Termál Hotel a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

capp
hotel

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Idén nyáron voltunk először, és nagyon jól éreztük magunkat. Az idősebbeknek és a fiataloknak is ajánlom. A szaunát nagyon szerettük, és a melegvízes medencékben is nagyon jól ki tudja pihenni magát az ember.

fürdés?

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mivel sok embert hallgattam meg az óránkénti ár nem adja azt a fürdő részéről amit itt elvárnánk sok helyen (itt nem reklámozok) a napi!! 1000-1800 Ft os árért sokkal külömb ellátást kap az ember a vízben mint itt, és a mozgáskorlátozottaknak csak a vízpartig lehet eljutni, onnan nézhetik a vizet - hát ehhez nem kell semmit hozzászólni.

Szikszayné Németh Mária
Sikonda hotel

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Komló elővárosában hatalmas létesítmény épült amely a Mecsek idegenforgalmát vonza. A Sikondai termálfürdű amely már nem csak a bányászoknak ad kényelmes pihenést, hanem minden turistának aki pihenni, gyógyulni vágyik. Csodás környezet olcsó árak.
## turizmus# wellness# termálfürdő
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kis Andrea
sikondai wellnes hotel

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nekem nagyon tetszik ez a wellnes hotel! Mikor 1 hétig ott volta az egyik táborban majdnem mindennap átmentünk oda. Remek kikapcsolódás volt. Csak a kinti medencékhez az idő nem volt alkalmas, hideg volt mikor mi ott voltunk. Egyszer mentünk ki, hideg volt, de jó volt. Nagyon szép az a környék ahova épült és a végeredmény önmagáért beszél. Érdemes bemenni.
## turizmus fürdő wellnes
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Nagy Ferencné
Sikonda Termál Hotel

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

idén nyáron kis csládommal töltöttünk itt egy egész hetet.nagyon szépen megcsinálták a fürdőt a hotel is jo lett.a gyerekek nagyon jol szorakoztak meg persze mi is.hamar eltelt a hét.remélem jövőre is eljutunk ismét.
## fitnesz turizmus hotel
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Sikonda Termál Hotel részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. TÓPARTI ÚT 43.
  7300  Komló
 2. Városház Tér 4.
  7300  Komló
 3. TÓPART U. 13
  7300  Sikondafürdő
 4. KÖVESTETŐ 1.
  7305  Komló
 5. József A. U. 16.
  7331  Liget
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete