Soós Tésztaipari Kft., Vecsés

3 Vélemények
Soós Tésztaipari Kft.
Almáskert Út 2.
2220 Vecsés
Pest
+36 29 353 977
+36 29 351 350
+36 29 353 977

Leírás

A Soós Tészta Kft 1981-ben alakult. A kezdetekkor tevékenységünk kisipari körülmények között folyt, hagyományos, nyújtáson alapuló technológiával, minimális gépesítéssel. Az első évek sikerei következtében 1999-ben, új zöldmezős beruházás keretén belül megépült a vecsési tésztaüzem. A gyors fejlődés, szinte az összes multi cégbe való beszállítás magával hozta a minőségbiztosítási rendszerek bevezetését (HACCP, ISO 9002), illetve egy rendkívül korszerű olasz technológiát alkalmazó (ITALPAST tésztagyártó gépek) gépsor telepítését. A 2004-es év komoly sikertörténet a cég életében.
Tavasszal átadtuk az új raktárházat, új minőségbiztosítási rendszert vezettünk be, és szintén ugyanebben az évben a "Magyar Termék Nagydíj" Dicsérő Oklevelét is átvehettük a Parlamentben. Ezt követte a tojásfeldolgozó csarnok építése, mely a kitűnő és házias jelleg kelléke, hiszen a friss tojás és jó minőségű liszt - a tökéletes alapanyagok - határozzák meg a Soós tészta ízvilágát és jellegét. Az évek során a folyamatos fejlesztéssel mindig arra törekedtünk, hogy - megőrizve a házias jelleget - a minőség egyre magasabb színvonalú legyen, és természetesen a cél ennek megtartása, és folyamatos ellenőrzése. Jelenleg a kor szellemének megfelelő, az Európai Unióban is elfogadott, modern gépek segítségével készítjük termékeinket.
Üzemünk mind külsőleg, mind belső kialakításban euro-konform. Termékskálánk a hagyományos magyar-konyha alapját képező tésztafajtáktól a modern olasz konyhában mindennap használatos tésztafajtákig terjed. Házi jellegű száraztésztáink gondosan válogatott friss tojás felhasználásával készülnek.

 1. Contact
 2. News
 3. Partnereink
 4. Products
 5. Receptek

Kulcsszavak:
Élelmiszeripar, Élelmiszer, Tésztagyártás, Cérnametélt, Csigatészta, Orsótészta, Eperlevél Tészta, Fodros Nagykocka, Szélesmetélt, Magyar termék, Spagettik, Soós, Betutészta, Gépi Tarhonya, Csuszatészta, Csavart Cso, Zabszem, Boglyas Cérnametélt, Sodort Csiga, Eperszalag Tészta, Kézi Tarhonya
Termékek
Száraztészta
Soós Tésztaipari Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

kriszteee
tészták

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A vállalat tésztatermékei számomra megfelelő minőséget képviselnek. Levesekhez, makarónik készítéshez is használtam már. A Foodapest élelmiszeripari rendezvényen kóstoltam először a termékükből, és akkor keltették fel az érdeklődésemet. A tészta nem fő szét, "al dente" keménységűnek is el lehet készíteni. Termékválasztékuk széleskörű így bármilyen tésztaételhez rendelkezésre álló termékekből lehet választani.Az áruk középkategóriás, de minőségük elsőosztályú.

Illés-Tóthné Józsa Erika
Soós tészta

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Főleg a levesbetét tésztájukat használom,ami finom, ha megfő nem mállik szét, szeretjük nagyon.A szine is szép sárga,gusztusos.
## izletes# szép szinű# levesbetét
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Földiné Valkai Anikó
finom tészta

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A cég nagyon finom termékeket készít. Szívből ajánlom mindenkinek. Nem is emelnék ki egy terméket sem hiszen mind nagyon jó ízű.
## ízletes# nagyon finom
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Soós Tésztaipari Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Táncsics Mihály U. 68.
  2220  Vecsés
 2. Lőrinci Út 45.
  2220  Vecsés
 3. Üllői Út 789.
  1182  Budapest
 4. Rgi Ecseri Út 0127/3
  2220  Vecsés
 5. Kinizsi Utca 69A
  2220  Vecsés
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete