Soproni Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképző Iskola

Soproni Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképző Iskola
Ferenczy János U. 1-3
9400 Sopron
Győr-Moson-Sopron
(99) 312 779
(99) 312 779
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Jelenleg több mint 710 fo tanul iskolánkban. A tanulókat 47 foállású tanár és 6 külsos szakember oktatja. Iskolánk - világbanki támogatással - jól felszerelt szakmai (pl. tankonyhák, tanétterem, pénztárgépterem), audiovizuális és informatikai háttérrel rendelkezik. Szakmai és adminisztrációs munkánkat számítógépek sora és internetes csatlakozás segíti.


Cégleírás
Iskolánk épülete korábban az Isteni Megváltó Leányai tanító és betegápoló rend tulajdona volt. A rend megszunése után eloször Állami Kereskedelmi Középiskola, majd Közgazdasági Leánygimnázium muködött benne. 1952-tol az iskola neve: Állami Közgazdasági Technikum Kereskedelmi Tagozat. Az 1967/68.
tanévtol kezdve képez iskolánk középfokú vendéglátó szakembereket, ekkor jött létre a Vendéglátóipari Szakközépiskola. 1975-tol a vendéglátóipari szakmunkásképzés is itt folyik. Az 1997/98.
tanévben indult iskolánkban a vendéglátó és idegenforgalmi technikusok oktatása. 2000-ben az iskola profilja a kereskedelmi szakképzéssel bovült.
Kulcsszavak:
Alapítvány, Oktatás, Iskola
Soproni Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképző Iskola a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Soproni Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképző Iskola

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Facebook

Hasonló cégek a közelben

  1. Széchényi Tér 2.
    9400  Sopron
  2. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete