Sote Ii. Sz. Gyermekklinika, Budapest

Cégnév:
Sote Ii. Sz. Gyermekklinika
Cím:
Angyal U. 39.
Irányítószám/Település:
1094 Budapest - IX. KERÜLET
Telefon:
+36-1-215-13-80
Fax:
+36-1-217-57-70
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Leírás

A Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika idén 125 éve várja a gyógyulni vágyókat. Osztályainkon és rendelőinkben optimizmust és reményt sugárzó környezetet igyekeztünk kialakítani a beteg gyermekek és a velük egy kórterembe felvett szülők számára a kényszerű ápolási idő eltöltésének megkönnyítésére. Orvosaink magas tudományos fokozattal rendelkeznek.
Klinikánk nemzetközileg is elismert eredményeket ért el a gyermekgyógyászat számos területén. Kórházunk gyakorló területet biztosít az egészségügyi szakképzésben részt vevő hallgatók számára magyar, angol és német nyelven az alábbi területeken: orvos, szakorvos, diplomás ápoló, védőnő, OKJ-s gyermekápoló, szociális munkás, gyógytornász és dietetikus. Fontosnak tartjuk, hogy tudásban és emberileg is igényes szakembereket neveljünk a jövőnek. Bár számunkra az lenne öröm, ha nem itt találkoznánk, mégis bizton állíthatjuk, ha szükség van ránk, szeretettel és tudásunk legjavával fogadjuk Önöket!


Képek hozzáadása

Kulcsszavak:

Klinika, Gyerek, Sebészet, Neurológia, Onkológia, Endokrinológia, Radiológia, Immunológia, Pulmonológia, Genetika, Nephrológia, Hematológia, Orvosi kezelés, Rheumatológia, Gastroenterológia, Orvosi Ellátás Gyermek, Füll Orr Gégészet, Gyerek Lélegeztetés, Orvosi Gépezet

Szolgáltatási helyek

Budapest, IX. kerület, Angyal utca 39., tel.: 061 2151380 Parkolási lehetőség a Liliom utcában található parkolóházban (Liliom utca 43-45, kedvezményes díj!)

A Sote Ii. Sz. Gyermekklinika cég a következő kategóriákban szerepel:

Kapcsolattartó személyek

András Prof. Dr. Szabó - Vezetőség

Email
Üzenet küldése

  Vélemények

  kovacs.rita
  5 Csillagok

  Gyermekklinika

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Tíz éven át kezelték a fiamat, különböző osztályokon. Csak jó tapasztalataink vannak az orvosokról, a nővérekről egyaránt. Köszönjük. Kovács Rita

  létike
  5 Csillagok

  elégedetség

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Szerintem magyarország egyik gyerekklinikája nem értem hogy miért kellett bezárni a PIC-et mikor állandóan tele volt,néha még több ággyal is mint volt.Állandóan első osztályú ellátással.Ebben a kórházban dolgozik Mo. legjobb gyerekkardiológusa!!!!
  Címkék: ## pic# gyerekkardiológia
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Írjon véleményt a(z) Sote Ii. Sz. Gyermekklinika részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Termékek

  Csecsemő ultrahang szűrés A teljes csecsemő ultrahang-szűrés magába foglalja a hasi, a koponya (agy) és a csípő vizsgálatot. A vizsgálattal lehetőség nyílik több, egyébként tüneteket nem okozó, veleszületett rendellenesség korai megállapítására, azok korai kezelése érdekében.

  Hasonló cégek a közelben

  1. Viii. Kerület, Bókay János U. 53
   1083  Budapest
  2. Szentkirályi Utca 47.
   1088  Budapest
  3. Lónyai Utca 24 . V/58.
   1093  Budapest
  4. József Krt.37.
   1085  Budapest
  5. Tömő U. 25-29
   1083  Budapest
  6. Auróra Utca 22-28.
   1084  Budapest