Sote Ii. Sz. Gyermekklinika, Budapest

Cím:
Angyal U. 39.
Irányítószám/Település:
1094 Budapest - IX. KERÜLET
Telefon:
+36-1-215-13-80
Fax:
+36-1-217-57-70
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Leírás

A Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika idén 125 éve várja a gyógyulni vágyókat. Osztályainkon és rendelőinkben optimizmust és reményt sugárzó környezetet igyekeztünk kialakítani a beteg gyermekek és a velük egy kórterembe felvett szülők számára a kényszerű ápolási idő eltöltésének megkönnyítésére. Orvosaink magas tudományos fokozattal rendelkeznek.
Klinikánk nemzetközileg is elismert eredményeket ért el a gyermekgyógyászat számos területén. Kórházunk gyakorló területet biztosít az egészségügyi szakképzésben részt vevő hallgatók számára magyar, angol és német nyelven az alábbi területeken: orvos, szakorvos, diplomás ápoló, védőnő, OKJ-s gyermekápoló, szociális munkás, gyógytornász és dietetikus. Fontosnak tartjuk, hogy tudásban és emberileg is igényes szakembereket neveljünk a jövőnek. Bár számunkra az lenne öröm, ha nem itt találkoznánk, mégis bizton állíthatjuk, ha szükség van ránk, szeretettel és tudásunk legjavával fogadjuk Önöket!

Vélemények

kovacs.rita
5 Csillagok

Gyermekklinika

2011. július 1.

Tíz éven át kezelték a fiamat, különböző osztályokon. Csak jó tapasztalataink vannak az orvosokról, a nővérekről egyaránt. Köszönjük. Kovács Rita

létike
5 Csillagok

elégedetség

2009. augusztus 24.

Szerintem magyarország egyik gyerekklinikája nem értem hogy miért kellett bezárni a PIC-et mikor állandóan tele volt,néha még több ággyal is mint volt.Állandóan első osztályú ellátással.Ebben a kórházban dolgozik Mo. legjobb gyerekkardiológusa!!!!
Címkék: ## pic# gyerekkardiológiaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Sote Ii. Sz. Gyermekklinika részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Termékek

Csecsemő ultrahang szűrés
A teljes csecsemő ultrahang-szűrés magába foglalja a hasi, a koponya (agy) és a csípő vizsgálatot. A vizsgálattal lehetőség nyílik több, egyébként tüneteket nem okozó, veleszületett rendellenesség korai megállapítására, azok korai kezelése érdekében.
Termékleírás

Hasonló cégek a közelben

 1. Viii. Kerület, Bókay János U. 53
  1083  Budapest
 2. Szentkirályi Utca 47.
  1088  Budapest
 3. Lónyai Utca 24 . V/58.
  1093  Budapest
 4. József Krt.37.
  1085  Budapest
 5. Tömő U. 25-29
  1083  Budapest
 6. Gyulai Pál U. 2
  1087  Budapest