Sote Ii. Sz. Gyermekklinika, Budapest

2 Vélemények
Sote Ii. Sz. Gyermekklinika
ANGYAL U. 39.
1094 Budapest - IX. Kerület, Ferencváros
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Sote Ii. Sz. Gyermekklinika honlapja

A Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika idén 125 éve várja a gyógyulni vágyókat. Osztályainkon és rendelőinkben optimizmust és reményt sugárzó környezetet igyekeztünk kialakítani a beteg gyermekek és a velük egy kórterembe felvett szülők számára a kényszerű ápolási idő eltöltésének megkönnyítésére. Orvosaink magas tudományos fokozattal rendelkeznek.
Klinikánk nemzetközileg is elismert eredményeket ért el a gyermekgyógyászat számos területén. Kórházunk gyakorló területet biztosít az egészségügyi szakképzésben részt vevő hallgatók számára magyar, angol és német nyelven az alábbi területeken: orvos, szakorvos, diplomás ápoló, védőnő, OKJ-s gyermekápoló, szociális munkás, gyógytornász és dietetikus. Fontosnak tartjuk, hogy tudásban és emberileg is igényes szakembereket neveljünk a jövőnek. Bár számunkra az lenne öröm, ha nem itt találkoznánk, mégis bizton állíthatjuk, ha szükség van ránk, szeretettel és tudásunk legjavával fogadjuk Önöket!


Kulcsszavak:
Klinika, Gyerek, Sebészet, Neurológia, Onkológia, Endokrinológia, Radiológia, Immunológia, Pulmonológia, Genetika, Nephrológia, Rheumatológia, Orvosi kezelés, Hematológia, Gastroenterológia, Orvosi Ellátás Gyermek, Füll Orr Gégészet, Gyerek Lélegeztetés, Orvosi Gépezet
Szolgáltatási helyek
Budapest, IX. kerület, Angyal utca 39., tel.: 061 2151380 Parkolási lehetőség a Liliom utcában található parkolóházban (Liliom utca 43-45, Kedvezményes Díj!)
Sote Ii. Sz. Gyermekklinika a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Gyermekklinika

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tíz éven át kezelték a fiamat, különböző osztályokon. Csak jó tapasztalataink vannak az orvosokról, a nővérekről egyaránt. Köszönjük. Kovács Rita

elégedetség

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szerintem magyarország egyik gyerekklinikája nem értem hogy miért kellett bezárni a PIC-et mikor állandóan tele volt,néha még több ággyal is mint volt.Állandóan első osztályú ellátással.Ebben a kórházban dolgozik Mo. legjobb gyerekkardiológusa!!!!
## pic# gyerekkardiológia
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Sote Ii. Sz. Gyermekklinika részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

András Prof. Dr. Szabó
Vezetőség

Üzenet küldése


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Termékek

  Csecsemő ultrahang szűrés A teljes csecsemő ultrahang-szűrés magába foglalja a hasi, a koponya (agy) és a csípő vizsgálatot. A vizsgálattal lehetőség nyílik több, egyébként tüneteket nem okozó, veleszületett rendellenesség korai megállapítására, azok korai kezelése érdekében.

  Céginformációk

  Hasonló cégek a közelben

  1. Bókay János U. 53
   1083  Budapest
  2. Lónyai Utca 24 . V/58.
   1093  Budapest
  3. Tömő U. 25-29
   1083  Budapest
  4. Rökk Szilárd u. 5.
   1085  Budapest
  5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete