Spéci Autósbolt, Budapest

Cím:
Dózsa Gy.U.36.
Irányítószám/Település:
1076 Budapest - VII. KER.
Telefon:
(1) 352 8121
Telefon:
(1) 462 0173
Fax:
(1) 352 8121
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve 5 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A GLS Hungary az időgarantált 24 órás (következő munkanapi kézbesítés) csomagszállításra koncentrál, belföldi termékei tág súlyhatárokon belül, a csomagszállítással kapcsolatosan felvetődő igényekre, az érték növelő szolgáltatások széles skálájával, rugalmas megoldásokat kínálnak. A belföldi csomagszállításon túl a GLS az Európába irányuló exportban is kedvező megoldásokat nyújt, időgarantált export csomagszállítási kínálata a direktdisztribúció lehetőségeit kínálja, az Európai Unió országaiba, kedvező feltételekkel.

Cégleírás
A GLS Hungary szívesen vállalja, hogy Megbízóival közös projekteket dolgozzon ki az új piaci lehetőségek kiaknázására.
Parcel, Logistics & Express.
Tevékenység:
csomagszállítás szerződött partnerek számára, belföldön garantáltan a felvételt követő munkanapon történő kézbesítéssel, 40 kg/csomag súlyhatárig
a szolgáltatások leírását a belföldi termékek címszó alatt olvashatja
export csomagszállítás Európába
Technológia:
vonalkódos csomagazonosításon alapuló elektronikus csomaginformáció gyűjtés és szolgáltatás, gépesített, iparszerű csomagkezelés a központi csomagirányító (hub) üzemben, a piac igényeihez igazított depórendszer a pontos kiszállítás és csomagfelvétel érdekében, 27 depóból álló hálózat, 385 tehergépjármű naponta a csomagfelvétel-, a kiszállítás és a távolsági járatok pontos lebonyolításához, csomaginformáció éjjel nappal elérhető az interneten, vevőszolgálat naponta 07-20 óráig, export indítás minden munkanapon az Európai Unió minden országába, GLS Hungary A minőség garanciája Magyarországon
ez a GLS Hungary cégfilozófiája. Mindez megbízható csomagszállítást kevesebb, mint 24 órán belül egész Magyarországon és Szlovákiában, 24-96 óra alatt Európa szerte, valamint átfogó csomagkövetést, kivételesen alacsony káresetet, kiváló ár/érték arányt, továbbá erősen ügyfélorientált szolgáltatást jelent.
Túlnyomórészt különböző ágazatok üzleti ügyfelei használják a GLS Hungary ezen szolgáltatásait. Annak érdekében, hogy márkázott szolgáltatásainkat magánszemélyek és kisebb forgalmú cégek számára is elérhetővé tegyük, 2005-ben kiépítettük a GLS-CsomagPont hálózatot.
A koncepció a Shop-in-Shop-rendszer szerint működik, és éppen a szolgáltatás-orientált vállalkozásoknak nyújt lehetőséget, hogy vevőinek további szolgáltatást kínáljon:
Bevásárlás és csomagküldés egy helyen!

Vélemények

Kovács Ádám
5 Csillagok

Vásárlás

2009. március 8.

Többször vásároltam már nálluk, mindig korrektek és segítökészek. 5pont!
Címkék: ## korrekt# hozzáértés# családias# spéci autósboltErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Spéci Autósbolt részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Rottenbiller U. 12.
  1074  Budapest
 2. Izabella U. 3/B
  1077  Budapest
 3. Dembinszky U 7
  1071  Budapest
 4. Cserhát U 16-18.
  1078  Budapest
 5. Hársfa Utca 21.
  1074  Budapest
 6. Damjanich U. 14.
  1041  Budapest