Spar Szupermarket, Budapest, Viii. Kerület

Cégnév:
Spar Szupermarket, Budapest, Viii. Kerület
Cím:
Rákóczi Tér 7/8.
Irányítószám/Település:
1084 Budapest
Megye:
Pest
Telefon:
1/459-0170
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A SPAR szupermarketek választékában több ezer árucikk szerepel, melyek közül ki kell emelni a SPAR áruházlánc egyik erősségét jelentő frissáru kínálatot: zöldség-gyümölcs, tejtermékek, pékáruk, húsáruk, cukrászati és hidegkonyhai készítmények stb. A SPAR szupermarketek könnyű megközelíthetőségükkel, ingyenes parkolóikkal, áttekinthető eladóterükkel és magas színvonalú szolgáltatásaikkal gyors és kényelmes, kedvező árú bevásárlási lehetőséget biztosítanak.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Nyitva tartás H: 6-16; K-P: 6-18; SZO: 6-13; V: Zárva Az 1990-ben alapított SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. az ASPIAG tulajdonába tartozik. A SPAR-csoport 2007-ben is kiemelkedően sikeres évet zárt, azonban az intenzív munka és erőteljes hálózatbővítés tovább folytatódik.Az üzleteinkben nyújtott széles választék, kedvező árak és sokoldalú szolgáltatások mellett vásárlóink részére az élelmiszerbiztonság és az egészségtudatosság termén is intenzív felvilágosító munkát végzünk. Magyarország egyik legnagyobb kiskereskedelmi hálózataként a társadalmi felelősségvállalás jegyében számos kulturális és karitatív akció lebonyolítását vállaltuk fel.
A SPAR-csoport központja Bicskén található: az adminisztratív feladatok ellátását biztosító irodaház mellett az egyik logisztikai központ, valamint a Húsüzem épülete is megtalálható. A cég legfontosabb vállalati szemlélete: A vásárló áll a középpontban! E filozófia része a különféle vásárlói igényekhez igazodó széles áruválaszték, és kedvező árszint biztosítása, a vásárlókat partnernek tekintő, őket minden tekintetben kiszolgáló vállalati irányelv. Mindezek mellett a SPAR tevékenysége minden területén a magas minőségi színvonalat tartja fontosnak.
Ugyancsak a vásárlók, megbecsülését jelzi az a törekvés és felvilágosító munka, melyet a cég az élelmiszerbiztonság és az egészségtudatosság terén végez. Ezen túlmenően a SPAR a piaci versenyben mindig korrekt, a fair play szabályait betartó magatartást tanúsít. A SPAR Csoport piaci részesedése és piaci hatóköre ezzel a lépéssel jelentősen megnőtt, és továbbra is megtartotta vezető pozícióját a minőségi élelmiszer-kereskedelemben.

Kulcsszavak:

Zöldség, Gyümölcs, Szupermarket, Hipermarket, Spar, Spar Élelmiszer, Spar Áruházlánc, Körte, Gyökér, Banán, Koktélparadicsom, Uborka, Természetes Ásványvíz, Diabetikus Macskanyelv, Gluténmentes Termékcsalád, Zentis Diabetikus Dzsem, Édesítőszer, Zsírszegény Túró, Fűszernövények, Biotermékek, Baguette, Joghurtok, Diabetikus Teasütemény Kakaós Vaníliás

A Spar Szupermarket, Budapest, Viii. Kerület cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Cégnév
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Spar Szupermarket, Budapest, Viii. Kerület

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Rákóczi út 19.
  1088  Budapest
 2. Erzsébet Krt. 24.
  1073  Budapest
 3. Erzsébet Krt. 27.
  1073  Budapest
 4. Ráday U. 32.
  1092  Budapest
 5. Thököly út 8.
  1076  Budapest
Az összes Spar kirendeltsége Budapest településen