Speed Pizza Burger Gyorsétkezde, Békéscsaba

Cím:
Hunyadi Tér
Irányítószám/Település:
5600 Békéscsaba
Megye:
Békés
Telefon:
(66) 448 269
Telefon:
(66) 445 312
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

TELEFON: Pizzéria: (66) 445-312 Burger: (66) 448-269. Békéscsaba szívében a Hunyadi téren, barátságos környezetben 1992 óta légkondicionált, zenés, gyorsétkezde egységgel és különálló dohányzó és nemdohányzó pizzéria teremmel, várja minden Kedves jelenlegi és leendo Vendégeit a SPEED Burger és Pizzéria. A Szolgáltatásainkat nyáron nagy befogadású teraszunk teszi teljessé, csobogójával, mely árassza a friss levegot a tikkasztó nyári melegben. A változatos, egyedi ízekkel, családias hangulattal és a tér egyedi kialakításának köszönhetoen a hely közkedvelt találkozóhellyé vált.

Cégleírás
hamburgereinkhez a húspogácsát saját receptura szerint, ellenőrzött, kiváló minőségű marhahúsból készítjük. A péksüteményeink is minőségi alapanyagokból saját recept szerint mindennap frissen készülnek. Termékeink szigorúan csak minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek. Gyorséttermeink igyekeznek segíteni Önnek és családjának, hogy otthonában, munkahelyén, vagy egységeinkben gyorsan jusson hozzá ízletes és változatos ételkülönlegességekhez.

Vélemények

hamburger
1 Csillagok

hambi

2010. július 24.

Szerintem a speed nem a legjobb és még drága is,szerintem a Csabán a Kossuth téri a legjobb és árba is sokkal jobb. Hallgassatok rám,és gyertek kóstoljátok meg!!

Szeka
5 Csillagok

Speed

2010. április 12.

Imádunk itt kajálni, Ferke csinálja a legjobb "Szendó"-t!!! A Lassagne egyenesen kiráááály! Szeka | Kriszta
Címkék: ## the best flavour....Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

face
4 Csillagok

Tortilla

, 2009. december 14.

A korábbi években rengeteget étkeztem náluk az isteni pizzáktól a kiváló tortillákig gyakorlatilag végigettem a teljes választékot. Sőt még az esküvőm után is ide jöttünk másnap ebédelni a párommal. A legnagyobb vonzereje abban rejlik, hogy késő éjszakáig is nyitva van, többször előfordult, hogy hajnal 1-2 körül megéheztünk egy szórakozóhelyen, és mivel ez a gyorskajálda a belvárosban van, így mindig kapóra jött. Sajnos az áraik mára már nem tartoznak a legolcsóbbak közé, de az ízviláguk szerencsére megmaradt. Az éjszakai nyitvatartás miatt kiváló lehetőség azoknak is, akik ilyen későn csak átutazóban vannak, hiszen itt fel tudnak "töltődni".
Címkék: ## pizza# hamburger# palacsinta# tortillaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2009. december 17.

Gyors a kiszolgálás, jobb időben kinti teraszra is ki lehet ülni.Végre valami ami sokáig nyitva van :)

silver00
5 Csillagok

Speed

, 2008. május 3.

Szerintem a speed szendvics nagyon finom, bár régebben sokkal "teltebb" volt... ritkán eszem ott. de még fogok, az biztos. a palacsinta is finom. pizzázni nem ott szoktam.

Bíró János
2 Csillagok

Intés

, 2007. december 18.

Maga az épület 3részből áll egy palacsintás egy tortillás és egy pizzás részből A palacsintás rész nagyon kicsi a pizzájuk nem túl jó szinte csak a pizzakrém ketchupból áll kevés rajta a feltét is de valahogy a hamburgerjük se az igazi Én szerintem többet nem eszek itt
Címkék: ## pizza# speed burger# étkezdeErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Jolán
3 Csillagok

Speed

, 2007. december 18.

Három részből áll, egy palacsintaház, egy pizzéria, és egy tortillás itt hamburgert is lehet enni. A palacsintás és a tortillás rész nagyon kicsi csak 2-3 ember fér el, ha várni kell akkor lehet az utcán állni. Drágák az áraik és a pizza nem valami finom, kevés a feltét is amit rá raknak.
Címkék: ## pizza# palacsinta# tortillaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Speed Pizza Burger Gyorsétkezde részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 0 m
  Adatok
  Hunyadi Tér
  5600  Békéscsaba
 2. Szabadság Tér 6
  5600  Békéscsaba
 3. Andrássy út 37-43
  5600  Békéscsaba
 4. Vozárik Utca 2
  5600  Békéscsaba
 5. Andrássy út 71
  5600  Békéscsaba
 6. Szarvasi út 68
  5600  Békéscsaba