Számalk Oktatási és Informatikai Zrt., Budapest

Cím:
Mérnök Utca 39.
Irányítószám/Település:
1119 Budapest
Telefon:
06-1/203-0304
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

A SZÁMALK Zrt. (www.szamalk.hu) Magyarország egyik vezető oktatási intézménye. Képzési megoldásainak minőségére az oktatási és informatikai területeken szerzett 33 éves tapasztalata és nemzetközi kapcsolatrendszere adja a garanciát. Eredményeit és munkáját több neves hazai és külföldi díj és minősítés is fémjelzi.
Számukra a legfontosabb az ügyfelek elégedettsége, amelyet minőségbiztosítási rendszerükben és minőségpolitikájukban is érvényre juttatnak, ezzel is garantálva a képzések magas színvonalát. Számos referenciával rendelkeznek az egyéni ügyfélkör és a különböző szegmensekben működő vállalatok informatikai, üzleti és menedzsment képzéseinek területén.
A SZÁMALK Zrt. forgalma évente 1, 5-2 milliárd forint között, nyeresége pedig 10-20% között mozog. 2008-as 2, 5 milliárd forintos árbevételét az épületeladás és az építkezés megkezdése is befolyásolta.

Cégleírás
A SZÁMALK Oktatási és Informatikai Zárkörűen működő Részvénytársa-ság Közép-Európa egyik legnagyobb magán-oktatási intézménye. Fő profilunk az informatika és a közgazdaságtan. Oktatási tevékenységünk az általános iskolai képzéstől az MBA diplomáig terjed.
Az oktatási módszerek széles választékát alkalmazzuk, a hagyományos tantermi oktatástól az internetes távoktatásig. Az európai csatlakozással összhangban a képzés nyelve magyar és angol.
Jelentős informatikai fejlesztési kapacitás-sal rendelkezünk, amit elsősorban az e-learning tananyagfejlesztésben kamatoztatunk. A hazai oktatási intézmények közül elsőként rendelkezünk az Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solution minősitéssel.
Idegen nyelvű leírás
SZÁMALK Education and Information Technology Ltd. is one of the largest privately owned educational institutions in Central Europe. Our main profile is based on Information Technology and Economics. We carry out educational activities ranging from primary school level to MBA degrees.
We employ a variety of educational methods including traditional, classroom-based instruction to online distance education. In compliance with Hungary?s accession to the European Union, the language of tuition is Hungarian and English. We dispose of a considerable development capacity in Information Technology, which we primarily devote to e-learning teaching materials development.
We are the first among Hungarian educational institutions to have been awarded the Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solution qualification.

Vélemények

deflektor
5 Csillagok

Számalk

, 2007. december 20.

Az általam egyik legnagyobbra tartott oktatási intézmény. Baráti körömből sokan végeztek el náluk tanfolyamot, és akik elvégezték azok el is tudtak vele helyezkedni. Sajnos én nem ide iratkoztam be és azóta is bánom.
Címkék: ## oktatás# informatika# e-learning# microsoftErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Számalk Oktatási és Informatikai Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Mérnök Utca 39.
  1119.  Budapest
 2. Mérnök U. 39.
  1119  Budapest
 3. Bartók Béla út 105-113.
  1118  Budapest
 4. Bukarest Utca 11
  1114  Budapest
 5. Daróczi út 47.
  1113  Budapest

 6. Távolság: 1.51 km
  Adatok
  Dayka Gábor U.3.
  1118  Budapest