Széchenyi István Kéttannyelvű Közgazdasági Szakközépiskola, Békéscsaba

Cím:
Irányi Utca 3-5.
Irányítószám/Település:
5600 Békéscsaba
Megye:
Békés
Telefon:
(66) 322 611
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az érettségi után, a továbbtanulás lehetoségei mellett, mi is biztosítjuk a középfokú-felsofokú szakmaszerzést a piaci és a hozzánk jelentkezok igényeinek megfeleloen.

Cégleírás
Iskolánkban 80 éve kezdodött a tanítás, 1926. szeptember 16-án. Az elso szakaszban, 1926-tól 1951-ig a kereskedelmi képzés volt a legfobb jellemzonk. Az 1950-tol fokozatos változásokkal a közgazdasági szakirányba fordulás határozta meg az iskolánk belso életét. A közgazdasági képzésre technikusi és szakközépiskolai szinteken került sor.
A 70-es évektol az iskola fokozatosan továbbtanulásra felkészíto feladatokat vállalt fel. A megváltozott célokra reagálva, csak felvételivel lehetett, lehet az iskolába bekerülni. A 11-12. évfolyamon a választott tantárgyból emelt szintu érettségire készítjük fel a jelentkezo tanulókat.
A leggyakrabban válaszottt tárgyak: idegen nyelv, matematika, elméleti közgazdaságtan, magyar nyelv és irodalom, történelem, informatika. Az erofeszítések eredménye, hogy a végzett tanulóink sikeresen felvételiznek gazdasági-pénzügyi szakirányú egyetemekre, foiskolákra, jogi és tanári szakokra.

Vélemények

Szőkéné Csík Marianna
3 Csillagok

Suli

, 2007. december 29.

Másodkézből tudok az iskolárol a barátnőm fia jár ide.Az ikola szép tágas.A tanárok elég elnézőek.A diákok igen szabadakaratúak .Nem ártana egy kicsivel nagyobb szigor
Címkék: ## tanár diák oktatásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

jutka1
3 Csillagok

Kéttannyelvű iskola

, 2007. december 28.

Újonnan épült az iskola, ami több emeletből áll, a földszinten hatalmas aulával. A belváros szívében helyezkedik el. Sokat járok arra és a tapasztalataim azok hogy nem elég fegyelmezettek a fiatalok. A nyitott ablakban ülnek, vagy éppen kiabálnak a járókelők felé. A tanárok nem nagyon szólnak rájuk még az óra alatt sem. Kevés a kerékpártároló, az iskola körül makulátlan tisztaság van.
Címkék: ## oktatás# diákok# tanárok# fegyelem.Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Széchenyi István Kéttannyelvű Közgazdasági Szakközépiskola részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Szabadság Tér 4.
  5600  Békéscsaba
 2. Deák U. 6.
  5600  Békéscsaba
 3. Puskin Tér 1.
  5600  Békéscsaba
 4. Trefort Utca 2.
  5600  Békéscsaba
 5. Puskin Tér 1
  5600  Békéscsaba
 6. Szeberényi Tér 2. Pf.: 426
  5600  Békéscsaba