Széchenyi István Kéttannyelvű Közgazdasági Szakközépiskola, Békéscsaba

Cím:
Irányi Utca 3-5.
Irányítószám/Település:
5600 Békéscsaba
Megye:
Békés
Telefon:
(66) 322 611
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Az érettségi után, a továbbtanulás lehetoségei mellett, mi is biztosítjuk a középfokú-felsofokú szakmaszerzést a piaci és a hozzánk jelentkezok igényeinek megfeleloen.

Cégleírás
Iskolánkban 80 éve kezdodött a tanítás, 1926. szeptember 16-án. Az elso szakaszban, 1926-tól 1951-ig a kereskedelmi képzés volt a legfobb jellemzonk. Az 1950-tol fokozatos változásokkal a közgazdasági szakirányba fordulás határozta meg az iskolánk belso életét. A közgazdasági képzésre technikusi és szakközépiskolai szinteken került sor.
A 70-es évektol az iskola fokozatosan továbbtanulásra felkészíto feladatokat vállalt fel. A megváltozott célokra reagálva, csak felvételivel lehetett, lehet az iskolába bekerülni. A 11-12. évfolyamon a választott tantárgyból emelt szintu érettségire készítjük fel a jelentkezo tanulókat.
A leggyakrabban válaszottt tárgyak: idegen nyelv, matematika, elméleti közgazdaságtan, magyar nyelv és irodalom, történelem, informatika. Az erofeszítések eredménye, hogy a végzett tanulóink sikeresen felvételiznek gazdasági-pénzügyi szakirányú egyetemekre, foiskolákra, jogi és tanári szakokra.

Vélemények

Szőkéné Csík Marianna
3 Csillagok

Suli

, 2007. december 29.

Másodkézből tudok az iskolárol a barátnőm fia jár ide.Az ikola szép tágas.A tanárok elég elnézőek.A diákok igen szabadakaratúak .Nem ártana egy kicsivel nagyobb szigor
Címkék: ## tanár diák oktatásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

jutka1
3 Csillagok

Kéttannyelvű iskola

, 2007. december 28.

Újonnan épült az iskola, ami több emeletből áll, a földszinten hatalmas aulával. A belváros szívében helyezkedik el. Sokat járok arra és a tapasztalataim azok hogy nem elég fegyelmezettek a fiatalok. A nyitott ablakban ülnek, vagy éppen kiabálnak a járókelők felé. A tanárok nem nagyon szólnak rájuk még az óra alatt sem. Kevés a kerékpártároló, az iskola körül makulátlan tisztaság van.
Címkék: ## oktatás# diákok# tanárok# fegyelem.Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Széchenyi István Kéttannyelvű Közgazdasági Szakközépiskola részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Andrássy út 11-17.
  5600  Békéscsaba
 2. Szabadság Tér 4.
  5600  Békéscsaba
 3. Szeberényi Tér 2.
  5600  Békéscsaba
 4. Deák U. 6.
  5600  Békéscsaba
 5. Deák U. 6.
  5600  Békéscsaba
 6. Puskin Tér 1.
  5600  Békéscsaba