Széchenyi István Kéttannyelvű Közgazdasági Szakközépiskola, Békéscsaba

2 Vélemények
Széchenyi István Kéttannyelvű Közgazdasági Szakközépiskola
Irányi Utca 3-5.
5600 Békéscsaba
Békés
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az érettségi után, a továbbtanulás lehetoségei mellett, mi is biztosítjuk a középfokú-felsofokú szakmaszerzést a piaci és a hozzánk jelentkezok igényeinek megfeleloen.

 1. About
 2. Contact
 3. Fotók
 4. News
 5. Nyitva Tartás
 6. Szállás

Cégleírás
Iskolánkban 80 éve kezdodött a tanítás, 1926. szeptember 16-án. Az elso szakaszban, 1926-tól 1951-ig a kereskedelmi képzés volt a legfobb jellemzonk. Az 1950-tol fokozatos változásokkal a közgazdasági szakirányba fordulás határozta meg az iskolánk belso életét. A közgazdasági képzésre technikusi és szakközépiskolai szinteken került sor.
A 70-es évektol az iskola fokozatosan továbbtanulásra felkészíto feladatokat vállalt fel. A megváltozott célokra reagálva, csak felvételivel lehetett, lehet az iskolába bekerülni. A 11-12. évfolyamon a választott tantárgyból emelt szintu érettségire készítjük fel a jelentkezo tanulókat.
A leggyakrabban válaszottt tárgyak: idegen nyelv, matematika, elméleti közgazdaságtan, magyar nyelv és irodalom, történelem, informatika. Az erofeszítések eredménye, hogy a végzett tanulóink sikeresen felvételiznek gazdasági-pénzügyi szakirányú egyetemekre, foiskolákra, jogi és tanári szakokra.
Kulcsszavak:
Középiskola, Iskola, Szakképzés, Oktatás, Nyelvoktatás, Nyolcadikosoknak Szóló Képzéseinklszéchenyi István Szki, Közgazdasági Szakközépiskolagi Szakkszéchenyi István, Hírekrek, Nyolcadikosoknak Szóló Képzéseinkn Szki, Nyolcadikosoknak Szszéchenyi István Szki, Nyolcadikosoknak Szóló Képzéseink Kszéchenyi István Szki, Hírekgium, Közgazdasági Szakközépiskolachenyi Istvszéchenyi István, Közgazdasági Szakközépiskolatszéchenyi István, Közgazdasági Szakközépiskolat Tanszéchenyi István, Közgazdasági Szakközépiskolazszéchenyi István, Közgazdasági Szakközépiskolapiskola, Közgazdasági Szakközépiskolasi Nyelvu, Közgazdasági Szakközépiskolan, Szszéchenyi István, Kszéchenyi István, Közgazdasági Szakközépiskolazgazdasszéchenyi István, Nyolcadikosoknak Szóló Képzéseinkpzszéchenyi István Szki, Szszéchenyi István Szki, Nyolcadikosoknak Szóló Képzéseinkseink, Két Tanítási Nyelvű
Széchenyi István Kéttannyelvű Közgazdasági Szakközépiskola a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Szőkéné Csík Marianna

Suli

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Másodkézből tudok az iskolárol a barátnőm fia jár ide.Az ikola szép tágas.A tanárok elég elnézőek.A diákok igen szabadakaratúak .Nem ártana egy kicsivel nagyobb szigor
## tanár diák oktatás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

jutka1

Kéttannyelvű iskola

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Újonnan épült az iskola, ami több emeletből áll, a földszinten hatalmas aulával. A belváros szívében helyezkedik el. Sokat járok arra és a tapasztalataim azok hogy nem elég fegyelmezettek a fiatalok. A nyitott ablakban ülnek, vagy éppen kiabálnak a járókelők felé. A tanárok nem nagyon szólnak rájuk még az óra alatt sem. Kevés a kerékpártároló, az iskola körül makulátlan tisztaság van.
## oktatás# diákok# tanárok# fegyelem.
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Széchenyi István Kéttannyelvű Közgazdasági Szakközépiskola részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Andrássy út 11-17.
  5600  Békéscsaba
 2. Deák U. 6.
  5600  Békéscsaba
 3. Puskin Tér 1.
  5600  Békéscsaba
 4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete