Szabó-Suzuki-Kazincbarcika

Cím:
Tardonai út 59.
Irányítószám/Település:
3700 Kazincbarcika
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
(48) 510 060
Mobile:
(30) 676 4348
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok, Frissítve egy hónappal ezelőttEllenőrzött adatok - Frissítve egy hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Kazincbarcikai Suzuki Márkakereskedés

Vélemények

akárki péter
5 Csillagok

használtautó vásárlás

, 2010. december 27.

Üdv! Nemrég vásároltam egy használt suzukit 12 hó garanciával a cég által üzemeltetett kereskedésből! Az autó korrekt vételnek bizonyult és az ügyintézés is is simán ment! Egy apró kis malőr azért történt! Vélehetőleg valaki hozzáértő néhány liter nyári vagy koszos üzemanyagot (gázolaj) töltött a gépbe és szerencsétlen végigköhögte nekem a közel 80 km-es utat(többször lefulladt) a lakásomig!Szűrőcsere lett a vége a betét katasztrofális állapotban volt!!!(megőriztem)Ha olyan lettem volna leállok barcika határában és hívom őket, hogy......Megjegyzem a próbaút alakalmával kifogástalanul üzemelt, de másfél hét után vettem át az autót! Összegzésemben ha értékelni kellene teljesen pozitív bár a szervizüket nem ismerem csak az ilyen amatőrködés miatt romlik az image!

Kovács Tibor
4 Csillagok

Értékesítés

, 2009. december 13.

Telefonon több alkalommal érdeklődtem a forgalmazott gépjárműveikkel kapcsolatban, és mindig készségesen álltak rendelkezésemre.Minden kérdésemre hozzáértően és világosan válaszoltak, segítőkészségükkel maximálisan meg voltam elégedve. Ezek után döntöttem a kazincbarcikai Suzuki mellett (persze az árak is jobbak mint más hasonló cégnél). A teljes körű ügyintézés, valamint az, hogy a gépjárművet kevesebb mint 2 hét alatt át is tudtam venni pozitív dolog. A kocsimmal azóta is meg vagyok elégedve, nemrég volt az 1000 km-es szervíz amikor szintén minden gördülékenyen ment. Ezek után teljes bizalommal ajánlom másoknak is a Szabó Suzukit! Viszlát!
Címkék: ## autókereskedésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Jakab Magdolna
3 Csillagok

Elérhetőség

2009. október 7.

Jó lenne ha az Email.címet is feltüntetnék. Egyszerűbb lenne az elérhetőség.

Írjon véleményt a(z) Szabó-Suzuki-Kazincbarcika részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!