Szendrei Gépműhely, Budapest

Cím:
Vulkán Utca 33.
Irányítószám/Település:
1163 Budapest - XVI. Kerület, Sashalom
Megye:
Pest
Telefon:
(1) 403 5926
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok
        , Frissítve egy hónappal ezelőttEllenőrzött adatok - Frissítve egy hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Hengerfej hegesztés és felújítás, teljes körű motorgenerál valamint speciális hegesztések a Szendrei Gépműhelynél Budapesten !

Cégleírás
Tisztelt Gépjármű-Tulajdonos! Kérem engedje meg, hogy röviden tájékoztassam és figyelmébe ajánljam a Szendrei Gépműhely szolgáltatásait. Cégünk 22éve önálló vállalkozásként végzi tevékenységét, melynek fő profilja: - öntvény és alumínium hengerfejek hegesztése, teljes felújítása - motorfúrás, főtengely köszörülés, teljes motorgenerál - kipufogócsonkok hegesztése, síklapolása - olajteknők, szelepfedelek, klímacsövek, váltóházak, spiáterek, sérült-törött-fagyott motorblokkok, letört csavarszemek, öntvény gépalkatrészek és szerszámok hegesztése - szelep és szelepvezető készítés Rendkívül rövid határidővel és korrekt árakkal dolgozunk. Szakmai minőségünket a folyamatosan bővülő ügyfélkör tükrözi és nem mellékesen jó néhány budapesti gépműhelynek is a bedolgozói vagyunk! Nagy tisztelettel várom érdeklődését! Üdvözlettel: Szendrei Gyula

Vélemények

Schwartz Elek
5 Csillagok

VW. generál

2012. július 16.

VW Golf hengerfejet vittem be a céghez javításra.Mivel hegeszteni nem kellett 1nap alatt elkészült a munka. (előre be voltam jelentkezve időpontra) A műhelyben korrekt hozzáállású szakemberekkel találkoztam. Ajánlom a céget figyelmetekbe!
Címkék: #Volkswagen Golf 1.9tdi hengerfej felújításErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Czirják Gábor
5 Csillagok

Ford hengerfej

2012. július 16.

1.6d. Focus hengerfejet javíttattam a céggel. Kollégám megfőzte a motort és megrepedt a hengerfej. A műhely szerint a repedések még nem érték el a vízteret, mégis ajánlották a teljes hegesztést és felújítást. Felvázolták számomra a későbbi hibaforrásokat, ezért megrendeltem tőlük a hengerfej teljes rendbe tételét. Munkájukkal elégedett vagyok!
Címkék: #Ford Focus hengerfej hegesztés#javításErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Albert Imre
5 Csillagok

Kipufogócsonk

2012. július 16.

Opel Astra kipufogócsonkot javíttattam a műhellyel, mely hegesztésből és síklapolásból áll. A csonk egyik lába körberepedt és le is volt törve a helyéről, így kétségeim voltak a javítás sikerességéről. Ez 3hónappal ezelőtt történt és azóta is hibátlanul működik minden, a hegesztés tökéletes lett! Ajánlom a céget másoknak is.
Címkék: #Opel Astra kipufogócsonk javítás#hegesztésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Budai András
5 Csillagok

Kipufogócsonk

2012. június 25.

Honda kipufogócsonkot javíttattam a műhellyel. Sajnos több helyen elrepedt és amit bontóban lehet kapni azok is mind repedtek voltak, ráadásul így is dupla pénzért adták volna, mint amennyiért a műhely meghegesztette garanciával! Megéri felkeresni Őket!
Címkék: #Honda kipufogócsonk javításErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Güttler Norbert
5 Csillagok

JCB hegesztés

2012. május 6.

JCB munkagép alkatrészét hegesztettem a műhellyel. A felújítás 2nap alatt készült el. Mivel speciális hegesztésről volt szó, így kissé költséges volt a javíttatás, de ha belegondolok mennyi lett volna újat venni, szinte "ingyen" volt. Ajánlom a műhelyt kollégáimnak!
Címkék: #Öntény hegesztésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Jeges Károly
5 Csillagok

Ford 2.4 TDDI 16V

2012. május 6.

Ford Transit hengerfejet javíttattam a műhellyel. Kipufogó szelepvezetőket cseréltek és kapott a hengerfej egy teljes felújítást. Mivel számomra (is) munkaeszköz az autóm , így rendkívül fontos volt a számomra, hogy SZAKEMBEREK javítsák meg az alkatrészt. Azóta eltelt már jó néhány hónap és megígértem a cégnek, hogy megírom majd a véleményemet. Köszönöm uraim a munkájukat, minden tökéletesen működik !
Címkék: #Hengerfej felújításErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sebestyén K. Pál
5 Csillagok

Hengerfej felújítás

2012. május 6.

Peugeot 1.9td hengerfejet javíttattam a műhellyel. A 2.hengernél volt egy repedés, a szelepfészek és az előkamra irányában. A javítás hegesztésből és általános felújításból állt. Korábban volt már tapasztalatom más gépműhelyekkel is és ez alapján bátran ajánlom a céget másoknak is !
Címkék: #Peugeot hengerfej javításErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Frecott Zoltán
5 Csillagok

iveco motorblokk

2012. április 25.

Nekem december végén hegesztettek egy iveco motorblokkot mert elfagyott vagy 40 cm hossza tökéletesen gyorsan és persze remek áron javitották meg. A mai napig tökéletes. Köszönöm önöknek és csak ajánlani tudom ezt a céget bátran bárkinek.
Címkék: #motorhegesztésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Lakner Ferenc
5 Csillagok

Öntvény hegesztés

2012. április 16.

Opel motorblokkot vittem javíttatni a céghez, ugyanis karambol miatt 2csavarszem letört a motorblokkról. Jó néhány műhelyt felhívtam mire elvállalta valaki a hegesztést, nem is gondoltam volna, hogy ez olyan speciális dolog. A Szendrei Gépműhely profi munkát végzett, ajánlom őket !
Címkék: #Letört csavarszem hegesztésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Piros László
5 Csillagok

Alumínium hegesztés

2012. április 16.

Volkswagen kartellt hegesztettem a műhellyel, "fekvőrendőr" miatt . Számomra megfelelő áron dolgoztak és elég gyorsan, ajánlom a céget másoknak is !
Címkék: #Olajteknő hegesztésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Szendrei Gépműhely részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Termékek

BMW
Bmw
felújított hengerfej
Termékleírás

Hasonló cégek a közelben

 1. Gyakorló U. 7 Hrsz.
  1106  Budapest
 2. Vámosgyörk Utca 31
  1163  Budapest
 3. Cziráki U. 26-32.
  1163  Budapest
 4. Kozma U. 4.
  1108  Budapest
 5. Jászberényi út 82/A
  1106  Budapest
 6. Rézvirág U. 30.
  1106  Budapest