Szendrei Gépműhely, Budapest

31 Vélemények
Szendrei Gépműhely
Vulkán Utca 33.
1163 Budapest - XVI. Kerület, Sashalom
Pest
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Hengerfej hegesztés és felújítás, teljes körű motorgenerál valamint speciális hegesztések a Szendrei Gépműhelynél Budapesten !

 1. Ajánlatkérés
 2. Contact
 3. Fotók
 4. Prices
 5. Videók

Cégleírás
Tisztelt Gépjármű-Tulajdonos! Kérem engedje meg, hogy röviden tájékoztassam és figyelmébe ajánljam a Szendrei Gépműhely szolgáltatásait. Cégünk 22éve önálló vállalkozásként végzi tevékenységét, melynek fő profilja: - öntvény és alumínium hengerfejek hegesztése, teljes felújítása - motorfúrás, főtengely köszörülés, teljes motorgenerál - kipufogócsonkok hegesztése, síklapolása - olajteknők, szelepfedelek, klímacsövek, váltóházak, spiáterek, sérült-törött-fagyott motorblokkok, letört csavarszemek, öntvény gépalkatrészek és szerszámok hegesztése - szelep és szelepvezető készítés Rendkívül rövid határidővel és korrekt árakkal dolgozunk. Szakmai minőségünket a folyamatosan bővülő ügyfélkör tükrözi és nem mellékesen jó néhány budapesti gépműhelynek is a bedolgozói vagyunk! Nagy tisztelettel várom érdeklődését! Üdvözlettel: Szendrei Gyula
Kulcsszavak:
Hegesztés, Hengerfej Hegesztés, Hengerfej javítás, Csapágyazás, Öntvény Hegesztés, Hengerfej, Síkköszörülés, Hengerfej felújítás, Autójavítás, Autószerviz, Motorszerviz, Szelepek, Hengerfúrás, Nyomáspróba, Motorgenerál, Gépműhely, Főtengely Köszörülés, Repedésvizsgálat, Motorblokk Hegesztés, Gépjármű felújítás, Alumínium Öntvény, Derékszögelés, Síklapolás, Összefűzés, Hengerfej javítás 16.Kerület, Motor Fúrás, Váltóház Hegesztés, Kipufogócsonk Hegesztés, Olajteknő-Kartel Hegesztés, Hengerfej Szerviz, Szelep készítés, Próbanyomás, Szelepvezető készítés, Alunínium Hegesztés, Hengerfej felújítás 16.Kerület, Hegesztő Műhely, Spiáter Hegesztés, Kipufogó Csonk
Szolgáltatási helyek
Budapest XVI. Kerület, Sashalom Budapest VI. Kerület, Terézváros
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
Szendrei Gépműhely a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Schwartz Elek

VW. generál

több, mint 6 hónappal ezelőtt

VW Golf hengerfejet vittem be a céghez javításra.Mivel hegeszteni nem kellett 1nap alatt elkészült a munka. (előre be voltam jelentkezve időpontra) A műhelyben korrekt hozzáállású szakemberekkel találkoztam. Ajánlom a céget figyelmetekbe!
#Volkswagen Golf 1.9tdi hengerfej felújítás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Czirják Gábor

Ford hengerfej

több, mint 6 hónappal ezelőtt

1.6d. Focus hengerfejet javíttattam a céggel. Kollégám megfőzte a motort és megrepedt a hengerfej. A műhely szerint a repedések még nem érték el a vízteret, mégis ajánlották a teljes hegesztést és felújítást. Felvázolták számomra a későbbi hibaforrásokat, ezért megrendeltem tőlük a hengerfej teljes rendbe tételét. Munkájukkal elégedett vagyok!
#Ford Focus hengerfej hegesztés#javítás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Albert Imre

Kipufogócsonk

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Opel Astra kipufogócsonkot javíttattam a műhellyel, mely hegesztésből és síklapolásból áll. A csonk egyik lába körberepedt és le is volt törve a helyéről, így kétségeim voltak a javítás sikerességéről. Ez 3hónappal ezelőtt történt és azóta is hibátlanul működik minden, a hegesztés tökéletes lett! Ajánlom a céget másoknak is.
#Opel Astra kipufogócsonk javítás#hegesztés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Budai András

Kipufogócsonk

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Honda kipufogócsonkot javíttattam a műhellyel. Sajnos több helyen elrepedt és amit bontóban lehet kapni azok is mind repedtek voltak, ráadásul így is dupla pénzért adták volna, mint amennyiért a műhely meghegesztette garanciával! Megéri felkeresni Őket!
#Honda kipufogócsonk javítás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Güttler Norbert

JCB hegesztés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

JCB munkagép alkatrészét hegesztettem a műhellyel. A felújítás 2nap alatt készült el. Mivel speciális hegesztésről volt szó, így kissé költséges volt a javíttatás, de ha belegondolok mennyi lett volna újat venni, szinte "ingyen" volt. Ajánlom a műhelyt kollégáimnak!

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Szendrei Gépműhely részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Gyula Szendrei
Javítás - szerviz

Üzenet küldése

061/403-59-26

0630/544-5559

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Termékek

  BMW
  Bmw felújított hengerfej

  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. Gyakorló U. 7 Hrsz.
   1106  Budapest
  2. Cziráki U. 26-32.
   1163  Budapest
  3. Jászberényi út 82/A
   1106  Budapest
  4. Rézvirág U. 30.
   1106  Budapest
  5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete