Szent István Panzió - Étterem, Piliscsaba

Cím:
Fő út 31
Irányítószám/Település:
2081 Piliscsaba
Megye:
Pest
Mobile:
(20) 426 5486
Fax:
(26) 575 196
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve 3 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Szent István Panzió ? Étterem és Pizzéria Piliscsabán az 1275-ben Csaba királyfiról elnevezett nagyközség főútja mentén ? ami egyben a 10. számú főútvonal Budapest-Dorog-Esztergom irányában ? található. Az újonnan épült háromszintes panzióban a megszokottnál nagyobb, dohányzó és nem dohányzó, tágas, fürdőszobás, TV-vel és WIFI-vel felszerelt szobák és apartmanok igény szerint svédasztalos reggelivel várják a vendégeket. Az épület földszintjén 60 fős hangulatos étterem áll étvágyukat és szomjukat csillapítani kívánó lakó és betérő vendégek rendelkezésére.
Étlapunkon a sváb, magyar és nemzetközi konyhák remekeiből kínálunk ízelítőt. A hangulat fokozására kiváló minőségű borokat, söröket és Bols koktélkülönlegességeket kínálunk. Éttermünkben és 15-20 fős különtermünkben esküvők, családi és egyéb rendezvények lebonyolítását vállaljuk.
Biztonsági figyelőrendszerrel ellátott belső zárt parkolónk kb. 30 autó befogadására alkalmas. *******************************************************

Cégleírás
Étlapunk és aktuális menünk megtekinthető alul a képek között! Rendezvények, esküvők
Éttermünkben kb. 40 fő számára tudunk helyet biztosítani. Jó idő estén udvarunkban sátras rendezvény lebonyolítása lehetséges.
Szolgáltatásaink:
Saját parkoló, étterem, söröző, kávézó, TV a szobában, légkondícionáló, kutya, macska bevihető, saját kert, zárt parkoló, busz parkoló, nem dohányzó szoba, szoba szerviz, központi széf, vegetáriánus konyha.

Vélemények

Lucifer
5 Csillagok

Étterem

, 2007. december 15.

Nyertünk ide egy 10.000 Ft-os ajándékutalványt. Ifjú házasokként ketten utóünnepeltünk. Fantasztikusak voltak az ételek, óriási adagok és dugig ettük magunkat előételtől a desszertig 10.000 Ft-ból. Életem legfinomabb tatárját itt ettem.
Címkék: ## szent istván panzió és étterem# piliscsabaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Szent István Panzió - Étterem részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Egyetem Utca 1
  2081  Piliscsaba

 2. 2081  Piliscsaba
 3. 10-es Főút 23 Km
  2081  Piliscsaba
 4. Bécsi út 20.
  2080  Pilisjászfalu
 5. Bécsi út 20.
  2080  Pilisjászfalu
 6. Zrínyi Utca 64
  2086  Tinnye