Szent István Társulat Katolikus Könyvkiadó, Budapest

1 Vélemény
Szent István Társulat Katolikus Könyvkiadó
Veres Pálné Utca 24
1053 Budapest - V. Kerület, Belváros-Lipótváros
(1) 318 6957
(1) 317 0974
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Társulat fő profilja a könyvkiadás

 1. Gallery

Cégleírás
Szent István Társulat 1998. május 1-jén ünnepelte fennállásának 150. évfordulóját. Hazánk legrégibb könyvkiadója átélt és túlélt két világháborút, több forradalmat és rendszerváltozást, s a békeévekben számtalan általános gazdasági válságot, melyek egyenként is tucatnyi hasonló intézményt tüntettek el a történelem süllyesztőjében.
A Szent István Társulat e 150 év során nemcsak könyvkiadóként működött; jelentős szerepet vállalt a magyar kulturális és tudományos élet szinte minden területén. Tagjai és pártolói sorában olyan neves személyek tevékenykedtek, mint Eötvös József, gróf Apponyi Albert, gróf Zichy Nándor, vagy Deák Ferenc. E könyvek közt találhatunk könnyed, a köznépnek szóló műveket, komoly tudományos munkákat, iskolai tankönyveket, s nem utolsósorban katolikus hitbuzgalmi kiadványokat.
Mindezeket figyelembe véve nem meglepő, hogy a huszadik század első harmadában a Szent István Társulat európai mércével mérve is a legnagyobb kiadók közé tartozott.
Kulcsszavak:
Kiadó, Könykiadó, Könyv, Katolikus, Szent István, Szent István Társulat Katolikus Könyvkiadó, Szent István Társulat, Az Apostoli Szentszék Kiadója
Szent István Társulat Katolikus Könyvkiadó a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Kovács Nikolett

Szent István társulat

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnos az egyetemünk összes kiegészítője a Szent István társulat gondozásában jelenik meg. Azért sajnos, mert drágák és gyenge minőségűek. Közvetlenül az egyetemünk mellett van a boltjuk, mégis alig adnak valami kedvezményt, jobban járok, ha más boltból rendelem, mert ott olcsóbb. A kiszolgálás rémes, nagyon sok évfolyamtársam már nem is jár oda, mert nem bírják elviselni azt a nőt. Év elején, amikor a legnagyobb a tumultus, lezárják a könyveket, így a sor a volt előtt kígyózik, ahelyett, hogy beengednék az embereket a terembe, hogy maga válogassa össze a csomagját. Szörnyű.
## könyv# kiadó# tankönyvek
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Szent István Társulat Katolikus Könyvkiadó részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Veres Pálné U. 21
  1053  Budapest
 2. Szerb Utca 15
  1056  Budapest
 3. Képíró Utca 8
  1053  Budapest
 4. Ferenciek Tere 9.
  1053  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete