Szent István Társulat Katolikus Könyvkiadó, Budapest

1 Vélemény
Szent István Társulat Katolikus Könyvkiadó
Veres Pálné Utca 24
1053 Budapest - V. Kerület, Belváros-Lipótváros
(1) 318 6957
(1) 317 0974
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Társulat fő profilja a könyvkiadás

 1. Gallery

Cégleírás
Szent István Társulat 1998. május 1-jén ünnepelte fennállásának 150. évfordulóját. Hazánk legrégibb könyvkiadója átélt és túlélt két világháborút, több forradalmat és rendszerváltozást, s a békeévekben számtalan általános gazdasági válságot, melyek egyenként is tucatnyi hasonló intézményt tüntettek el a történelem süllyesztőjében.
A Szent István Társulat e 150 év során nemcsak könyvkiadóként működött; jelentős szerepet vállalt a magyar kulturális és tudományos élet szinte minden területén. Tagjai és pártolói sorában olyan neves személyek tevékenykedtek, mint Eötvös József, gróf Apponyi Albert, gróf Zichy Nándor, vagy Deák Ferenc. E könyvek közt találhatunk könnyed, a köznépnek szóló műveket, komoly tudományos munkákat, iskolai tankönyveket, s nem utolsósorban katolikus hitbuzgalmi kiadványokat.
Mindezeket figyelembe véve nem meglepő, hogy a huszadik század első harmadában a Szent István Társulat európai mércével mérve is a legnagyobb kiadók közé tartozott.
Kulcsszavak:
Kiadó, Könykiadó, Könyv, Katolikus, Szent István, Szent István Társulat Katolikus Könyvkiadó, Szent István Társulat, Az Apostoli Szentszék Kiadója
Szent István Társulat Katolikus Könyvkiadó a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Kovács Nikolett

Szent István társulat

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnos az egyetemünk összes kiegészítője a Szent István társulat gondozásában jelenik meg. Azért sajnos, mert drágák és gyenge minőségűek. Közvetlenül az egyetemünk mellett van a boltjuk, mégis alig adnak valami kedvezményt, jobban járok, ha más boltból rendelem, mert ott olcsóbb. A kiszolgálás rémes, nagyon sok évfolyamtársam már nem is jár oda, mert nem bírják elviselni azt a nőt. Év elején, amikor a legnagyobb a tumultus, lezárják a könyveket, így a sor a volt előtt kígyózik, ahelyett, hogy beengednék az embereket a terembe, hogy maga válogassa össze a csomagját. Szörnyű.
## könyv# kiadó# tankönyvek
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Szent István Társulat Katolikus Könyvkiadó részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Veres Pálné U. 21
  1053  Budapest
 2. Szerb Utca 15
  1056  Budapest
 3. Képíró Utca 8
  1053  Budapest
 4. Ferenciek Tere 9.
  1053  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete