Szent István Társulat Katolikus Könyvkiadó, Budapest

Cégnév:
Szent István Társulat Katolikus Könyvkiadó
Cím:
Veres Pálné Utca 24
Irányítószám/Település:
1053 Budapest - V. KER.
Telefon:
(1) 318 6957
Fax:
(1) 317 0974
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Társulat fő profilja a könyvkiadás

Képek hozzáadása

Cégleírás
Szent István Társulat 1998. május 1-jén ünnepelte fennállásának 150. évfordulóját. Hazánk legrégibb könyvkiadója átélt és túlélt két világháborút, több forradalmat és rendszerváltozást, s a békeévekben számtalan általános gazdasági válságot, melyek egyenként is tucatnyi hasonló intézményt tüntettek el a történelem süllyesztőjében.
A Szent István Társulat e 150 év során nemcsak könyvkiadóként működött; jelentős szerepet vállalt a magyar kulturális és tudományos élet szinte minden területén. Tagjai és pártolói sorában olyan neves személyek tevékenykedtek, mint Eötvös József, gróf Apponyi Albert, gróf Zichy Nándor, vagy Deák Ferenc. E könyvek közt találhatunk könnyed, a köznépnek szóló műveket, komoly tudományos munkákat, iskolai tankönyveket, s nem utolsósorban katolikus hitbuzgalmi kiadványokat.
Mindezeket figyelembe véve nem meglepő, hogy a huszadik század első harmadában a Szent István Társulat európai mércével mérve is a legnagyobb kiadók közé tartozott.

Kulcsszavak:

Kiadó, Könyvek, Katolikus, Szent István, Könykiadó, Szent István Társulat Katolikus Könyvkiadó, Szent István Társulat, Az Apostoli Szentszék Kiadója

A Szent István Társulat Katolikus Könyvkiadó cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Kovács Nikolett
2 Csillagok

Szent István társulat

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnos az egyetemünk összes kiegészítője a Szent István társulat gondozásában jelenik meg. Azért sajnos, mert drágák és gyenge minőségűek. Közvetlenül az egyetemünk mellett van a boltjuk, mégis alig adnak valami kedvezményt, jobban járok, ha más boltból rendelem, mert ott olcsóbb. A kiszolgálás rémes, nagyon sok évfolyamtársam már nem is jár oda, mert nem bírják elviselni azt a nőt. Év elején, amikor a legnagyobb a tumultus, lezárják a könyveket, így a sor a volt előtt kígyózik, ahelyett, hogy beengednék az embereket a terembe, hogy maga válogassa össze a csomagját. Szörnyű.
Címkék: ## könyv# kiadó# tankönyvek
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Szent István Társulat Katolikus Könyvkiadó részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Veres Pálné U. 21
  1053  Budapest
 2. Szerb Utca 15
  1056  Budapest
 3. Képíró Utca 8
  1053  Budapest
 4. Kossuth L. U. 1
  1053  Budapest
 5. Ferenciek Tere 9.
  1053  Budapest
 6. Kossuth Lajos Utca 14-16.
  1053  Budapest