Szent Lázár Megyei Kórház, Salgótarján

Cím:
Füleki út 54 - 56.
Irányítószám/Település:
3100 Salgótarján
Megye:
Nógrád
Telefon:
(32) 522 000
Telefon:
(32) 310 222
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

A Szent Lázár Megyei Kórház a Karancs és a Salgó hegyek lábainál, festői környezetben elterülő, Nógrád megye meghatározó, európai színvonalú egészségügyi intézménye. A kórház missziója: biztonságos, emberbarát környezetben, korszerű, magas színvonalú betegellátás, és a munkatársaink megbecsülése.

Cégleírás
Legfőbb céljának tekinti a tevékenységi körébe tartozó feladatok hazai és nemzetközi minőségi és környezeti követelményeket egyaránt kielégítő, ennek megfelelő színvonalú ellátását. A rendelkezésre álló modern diagnosztikai készülékek, technikai felszerelések, a személyzet szakmai tudása, tapasztalata a biztosítéka annak, hogy a betegek gyors és pontos diagnózis felállítása után, a megfelelő terápiában részesüljenek. A Semmelweis Egyetem oktatókórházaként részt vesz az orvos- és szakorvosképzésben. Egészségügyi szakközépiskolások gyakorlati felkészítése is folyik az intézményben.

Vélemények

Lőrincz Katalin
5 Csillagok

vélemény

, 2007. december 19.

Szerencsére, csak egyszer volt alkalmam megtapasztalni az itt dolgozó orvosok, nővérek áldozatkész, emberfeletti gyógyító munkáját. Modern, tiszta kórtermek, lellkiismeretes orvosok dolgoznak itt.
Címkék: ## szent lázár kórház salgótarjánErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gerike85
5 Csillagok

fontos

, 2007. december 10.

a gyógyításnál nincs fontosabb

Írjon véleményt a(z) Szent Lázár Megyei Kórház részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

  1. Állami Gyógyintézet Mátraháza
    3233  Gyöngyös