Szerencsejáték Zrt., Budapest

30 Vélemények
Szerencsejáték Zrt.
Csalogány Utca 30-32.
1015 Budapest - I. Kerület, Várkerület
Pest
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Szerencsejáték Zrt. Magyarország legnagyobb szerencsejáték-szolgáltatója. A számsorsjátékokat, sportfogadásokat és a sorsjegyeket kizárólagos jogkörrel forgalmazza az ország egész területén, ezenkívül befektetésein keresztül négy magyarországi kaszinóban rendelkezik érdekeltséggel.
A lottótársaság a teljes országot lefedő online értékesítési technológiát és kiterjedt kiskereskedelmi hálózatot működtet. A termékek többsége telefonon, interneten és SMS-ben is elérhető.
További elérhetőségünk: 06-1-260-9153

 1. Akciók
 2. Fogadási Lehetőségek
 3. Nyeremények
 4. Szerencsenaptár
 5. Számkereső
 6. Számstatisztika

Cégleírás
Totó, lottó és egyéb szerencsejátékok, sportfogadások lebonyolítása, szervezése A lottótársaság a teljes országot lefedő online értékesítési technológiát és kiterjedt kiskereskedelmi hálózatot működtet. A termékeket rendszeresen vásárolja a felnőtt lakosság kétharmada, mintegy ötmillió ember. A cég a hazai szerencsejáték-piacon 50 százalékot meghaladó részesedéssel rendelkezik.
Megközelítően 1200 alkalmazottat foglalkoztat, ebből hétszázan a saját kereskedelmi hálózatban dolgoznak, emellett kiterjedt a kapcsolódó viszonteladói kör is. A dinamikus fejődés következtében az egy lakosra számított szerencsejáték-árbevétel a legmagasabb az Európai Unióhoz 2004.
májusában csatlakozott Kelet- Közép Európai nemzeti lottótársaságok között. Az utóbbi két évben közel 70 %-kal növelte forgalmát.
Kulcsszavak:
Játék, Szerencsejáték, Fogadás, Lottó, Nyereményakció, Sport, Szervezés, Játékok, Kaparós Sorsjegy, Lebonyolítás, Szerencsejátékok, Lottó online, Totó Lottó, Sportfogadások lebonyolítása, Totó online, Internetes Nyereményjáték
Termékek
Sorsjegy, Kaparós Sorjegy, Totó, Ötöslottó, Hatoslottó, Joker, Góltotó, Kenó, Luxor, Tippmix, Skandináv Lottó
Szolgáltatások
Szerencsejáték Szolgáltatás, Sportfogadás, Játékszervezés
Szerencsejáték Zrt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Dzsenifer Szigeti

lottó

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

szeretek lottozni,nert az néha nem árt

Martin József

felháborító

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Soroksári Postahivatal nem fogadja el azt a nyert sorsjegyet aminek nincs a postai pecsét a hátoldalán. Ez nem jogellenes?

Fehér Elianne

Lottozó

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt Címzett! Mindig vállalkozó voltam, most ebben látok fantáziát, tudnak-e segíteni egy lottozó megnyitásában? A kereskédésben nagy gyakorlatom van, emberekkel tudok és szeretek foglalkozni. Üdv. Fehér Elianne

Gárdonyi Andrásné

amegújult honlap és lottóhúzás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnálattal tapasztalom a kellemetlen és rossz megújult honlapjukat, a lottósorsolásról nem is beszélve! Teljesen vontatott, unalmas, időhúzó a "szórakoztató" műsoruk, nem kellett volna szerintem változtatni, de bizonyára sokan vannak ezen a véleményen.

Oláh Lászlóné

megkeresés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Meglepődve tapasztaltam, hogy telefonos érdeklődésemre mennyire készségesek, mindenről tájékoztatnak kedvesen és udvariasan. Sajnos már elszoktam ettől, de kezd visszatérni a hitem, hogy vannak még rendes becsületes, és a munkájukat rendesen szivből végző emberek Köszönöm!

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Szerencsejáték Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Facebook

Üzletek a közelben

 1. Fo Utca 37/A.
  1011  Budapest
 2. Margit Krt. 27.
  1024  Budapest
 3. Margit Krt. 95.
  1024  Budapest
 4. Lövoház Utca 12.
  1024  Budapest
 5. Magyar Jakobinusok Tere
  1013  Budapest
Az összes Szerencsejáték kirendeltsége Budapest településen