Szerencsejáték Zrt., Budapest

Cím:
Csalogány Utca 30-32.
Irányítószám/Település:
1015 Budapest
Megye:
Pest
Telefon:
(1) 260 7000
Fax:
(1) 201 0219
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Szerencsejáték Zrt. Magyarország legnagyobb szerencsejáték-szolgáltatója. A számsorsjátékokat, sportfogadásokat és a sorsjegyeket kizárólagos jogkörrel forgalmazza az ország egész területén, ezenkívül befektetésein keresztül négy magyarországi kaszinóban rendelkezik érdekeltséggel.
A lottótársaság a teljes országot lefedő online értékesítési technológiát és kiterjedt kiskereskedelmi hálózatot működtet. A termékek többsége telefonon, interneten és SMS-ben is elérhető.
További elérhetőségünk: 06-1-260-9153

Cégleírás
Totó, lottó és egyéb szerencsejátékok, sportfogadások lebonyolítása, szervezése A lottótársaság a teljes országot lefedő online értékesítési technológiát és kiterjedt kiskereskedelmi hálózatot működtet. A termékeket rendszeresen vásárolja a felnőtt lakosság kétharmada, mintegy ötmillió ember. A cég a hazai szerencsejáték-piacon 50 százalékot meghaladó részesedéssel rendelkezik.
Megközelítően 1200 alkalmazottat foglalkoztat, ebből hétszázan a saját kereskedelmi hálózatban dolgoznak, emellett kiterjedt a kapcsolódó viszonteladói kör is. A dinamikus fejődés következtében az egy lakosra számított szerencsejáték-árbevétel a legmagasabb az Európai Unióhoz 2004.
májusában csatlakozott Kelet- Közép Európai nemzeti lottótársaságok között. Az utóbbi két évben közel 70 %-kal növelte forgalmát.

Vélemények

Dzsenifer Szigeti
1 Csillagok

lottó

, 2012. november 5.

szeretek lottozni,nert az néha nem árt

Martin József
1 Csillagok

felháborító

2012. május 16.

A Soroksári Postahivatal nem fogadja el azt a nyert sorsjegyet aminek nincs a postai pecsét a hátoldalán. Ez nem jogellenes?
Címkék: #sorsjegy beváltásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Fehér Elianne
3 Csillagok

Lottozó

, 2011. július 26.

Tisztelt Címzett! Mindig vállalkozó voltam, most ebben látok fantáziát, tudnak-e segíteni egy lottozó megnyitásában? A kereskédésben nagy gyakorlatom van, emberekkel tudok és szeretek foglalkozni. Üdv. Fehér Elianne

Gárdonyi Andrásné
4 Csillagok

amegújult honlap és lottóhúzás

2011. május 3.

Sajnálattal tapasztalom a kellemetlen és rossz megújult honlapjukat, a lottósorsolásról nem is beszélve! Teljesen vontatott, unalmas, időhúzó a "szórakoztató" műsoruk, nem kellett volna szerintem változtatni, de bizonyára sokan vannak ezen a véleményen.
Címkék: #rossz honlapErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Oláh Lászlóné
5 Csillagok

megkeresés

2011. április 1.

Meglepődve tapasztaltam, hogy telefonos érdeklődésemre mennyire készségesek, mindenről tájékoztatnak kedvesen és udvariasan. Sajnos már elszoktam ettől, de kezd visszatérni a hitem, hogy vannak még rendes becsületes, és a munkájukat rendesen szivből végző emberek Köszönöm!

bodáné sándor georgina
1 Csillagok

véleménymegnyilvánitás

2011. március 11.

kedves szerencsejáték zrt az nehéz anyagi és körülményi hejzetemet nem veszik figyelembe sehol,ezért kérem hogy nevem megadot kérelmet ismét legyenek szivesek elöveni és átolvasni és ha lehetséges átis gondolni.Ezt a megnyilvánulást harmadik probálkozásomként cimzem meguk vagy a portált megtekintö embereknek..köszöm bodáné sándor georgina..
Címkék: #.................Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Reinerné
1 Csillagok

állás

2010. október 11.

Állást keresek-lehet takaritás is,4 rás is.Hova kell kűldeni az önéletrajzot-ki tudja??
Címkék: ## állást keresek?56 éves# jó szituált hölgy vagyokErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Lujzi
5 Csillagok

Nyeremény

2010. július 6.

Csak sajnálni tudom azt, aki megnyerte a főnyereményt az 5-ös lottón, mert tönkre teszik az életét azzal, hogy a médiákban közzétették a kistelepülés nevét. Ennek a következménye az lesz, hogy senki nem akar majd lottózni falvakban.
Címkék: ## lottó 5?ösErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Jóakaró
5 Csillagok

Adomány

2010. június 6.

Tisztelt Szerencsejáték Rt. Vezetősége! Még senkinek nem jutott eszébe, hogy a mostani régóta felhalmozódott ötöslottó nyeremény az árvízkárosultak javára adományozzák. Ha valaki megnyerné, csak luxuscikkekre költené. A szerencsétlen károsultak pedig egész életük munkáját veszítették el, Ők jobban rá lennének szorulva. Gondolkozzanak el erről. Tisztelettel
Címkék: ## szerencsejátékErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

molnárné
1 Csillagok

árvizi segitség

2010. június 4.

Kérem az 5-ös nyeremény összegét ajánlják fel az árvizkárosultak javára!
Címkék: ## nyeremény átadásaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Szerencsejáték Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Fo Utca 37/A.
  1011  Budapest
 2. Margit Krt. 27.
  1024  Budapest
 3. Margit Krt. 95.
  1024  Budapest
 4. Lövoház Utca 12.
  1024  Budapest
 5. Magyar Jakobinusok Tere
  1013  Budapest
Az összes Szerencsejáték kirendeltsége Budapest településen