Szicsek Gyümölcsszesz És Likőr Üzem Kft., Tiszaföldvár

1 Vélemény
Szicsek Gyümölcsszesz És Likőr Üzem Kft.
Újkincsem 17.
5461 Tiszaföldvár
Jász-Nagykun-Szolnok
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A családi vállalkozás gyökerei az 1900-as évekig nyúlnak vissza, amikor Magyarországon leginkább elterjedt volt a hagyományos kisüsti pálinkafőzés. A Szicsek család pálinkafőzdéje a Kőrös folyók melletti Mezőberényben, a Viharsarokban, a család tanyáján épült fel.

 1. Contact
 2. Gallery

Cégleírás
Ital-nagykereskedelem Ital nagykereskedelme, saját szeszfőzés. Ó-Barack, 0,7-44%, Ó-Szilva, 0,7-44%, Törköly, 0,75-44%. A korszak nem kímélte az embert, a tájat. A család a háborúk és az azokat követő időszak nehézségei elől a Szolnok megyei Tiszaföldvárra települt. A vidék virágzó kultúrájú mezőgazdasága kilenc főzdét látott el gyümölccsel.
Mielőtt a család újraindíthatta volna üzemét, ismét közbeszólt a történelem. Az 1949-50-es években minden eszközt államosítottak, a családi üzemet megsemmisítették, de lehetővé tették, hogy állami alkalmazottként, egy másik üzemben újra főzhessenek Szicsek pálinkát. 1988-ban Szicsek Gyümölcsszesz- és Likőrüzem néven újraindult, folytatódott a tradíció. A kisüzem a rendszerváltó Magyarország egyik jellemző gazdasági modellje.
A pálinkafőzde az újraindulás után két évvel jelent meg a piacon termékeivel. Alkalmazkodva a fogyasztás magyar hagyományaihoz eleinte 50, 2000-től 40-45% alkoholtartalommal palackozott a cég. Az italkínálatban már a kezdetektől valamennyi termesztett gyümölcs párlata jelen volt.
Kulcsszavak:
Áruszállítás, Logisztika, Pezsgő kereskedelem, Szeszesitalok, Italforgalmazás, Élelmiszer, Italnagykereskedelem, Pálinka rendelés, Ital, Sör, Bor, Palackozás, Üdítőital, Pálinka, Pálinkafőzde, Pálinka Webáruház, Pálinka Vásárlás, Minőségi Pálinka, Kommersz Szeszes Italok, Pálinka Műhely
A Szicsek Gyümölcsszesz És Likőr Üzem Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

pst01

Szicsek

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szicsekéknél vannak olcsóbb, gyengébb minőségű, és drágább, jó minőségű szeszes italok egyaránt. mindenki megtalálja a kedvére valót. A pálinka amit ők tudnak főzni egyértelműen kiemelendő. Én igazából nem szeretem a pálinkát, viszont a "hozzáértők" dicsérik az ők által készített nedűt.

Írjon véleményt a(z) Szicsek Gyümölcsszesz És Likőr Üzem Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Ó-Kincsem Fő út 9.
  5430  Tiszaföldvár
 2. Szigeti Tanya 8
  5430  Tiszaföldvár
 3. Vadász U.
  5430  Tiszaföldvár
 4. Bunge Növényolajipari Zrt.
  5435  Martfű
 5. Tiszahajlat 2.
  5435  Martfű