Szilágyi Béláné - Aegon Partner Pilisvörösvár- Biztosítási És Pénzügyi Tanácsadó

Cégnév:
Szilágyi Béláné - Aegon Partner Pilisvörösvár- Biztosítási És Pénzügyi Tanácsadó
Cím:
Piliscsabai U. 6063. Hrsz.
Irányítószám/Település:
2085 Pilisvörösvár
Megye:
Pest
Mobile:
(20) 526 1958
Fax:
(26) 330 403
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Aegon - képviselet Pilisvörösváron és környékén! Immár 20 éve az Aegon tanácsadójaként az alábbi ügyekben segítem ügyfeleimet: nyugdíjtanácsadás - életbiztosítás - balesetbiztosítás - lakásbiztosítás - egészségbiztosítás - megtakarítással kombinált életbiztosítás - forint vagy eurós alapú befektetések - vállalati vagyonbiztosítás - kötelező gépjármű felelősségbiztosítás - casco - hitel - pénzügyi tanácsadás - EUB utasbiztosítás. KÉRÉSÉRE MEGBESZÉLT IDŐPONTBAN FELKERESEM OTTHONÁBAN VAGY MUNKAHELYÉN.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Immár 20 éve dolgozom az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt-nél Pilisvörösváron és környékén. A kezdetektől fontosnak tartottam, hogy a biztosítás minden területét megismerjem és elsajátítsam, hogy Ön bármivel forduljon is hozzám, segíteni tudjak. Ha majdani nyugdíját szeretné megteremteni, ha szeretteiről akar biztosítás formájában gondoskodni, ha félti lakását, autóját, vállalkozását ? hívjon! Ha magán- illetve önkéntes nyugdíjpénztári ügyintézésben, kárrendezésben igényel segítséget, keressen! Küzd a megemelkedett hiteltörlesztéssel? Hívjon, hiszen az Aegon HITEL-CSERE-PROGRAMJÁBAN vállalja, hogy ha a feltételek adottak, úgy minimum 10%-kal kedvezőbb törlesztőrészlettel fizetheti tovább hitelét.
Üzletkötéseim során igyekszem az Ügyfél számára legmegfelelőbb megoldást megtalálni, vállalva azt is, hogy később is figyelemmel kísérem ezeket a szerződéseket. Az elmúlt 20 év során mindig arra törekedtem, hogy ügyfeleim azért ajánljanak másoknak, mert munkámat korrektül, megbízhatóan, nagy szakértelemmel végzem.
Hívjon, hogy Önnek is segíthessek! Amiben segíteni tudok: nyugdíjtanácsadás - életbiztosítás - balesetbiztosítás - lakásbiztosítás - egészségbiztosítás - megtakarítással kombinált életbiztosítás - forint vagy eurós alapú befektetések - vállalati vagyonbiztosítás - kötelező gépjármű felelősségbiztosítás - casco - hitel - pénzügyi tanácsadás - EUB utasbiztosítás. KÉRÉSÉRE MEGBESZÉLT IDŐPONTBAN FELKERESEM OTTHONÁBAN VAGY MUNKAHELYÉN.

Kulcsszavak:

Biztosítás, Biztosító, Életbiztosítás, Utasbiztosítás, Lakásbiztosítás, Casco, Balesetbiztosítás, Kötelező Gépjármű Felelősségbiztosítás, Kötelező, Aegon, Hitel, Befektetés, Megtakarítások, Hiteltanácsadás, Befektetési tanácsadás, Kárfelvétel, Aegon Biztosító, Biztosítási Üzletkötő

Fizetési lehetőségek

 • Készpénz

A Szilágyi Béláné - Aegon Partner Pilisvörösvár- Biztosítási És Pénzügyi Tanácsadó cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Szilágyi Béláné - Aegon Partner Pilisvörösvár- Biztosítási És Pénzügyi Tanácsadó

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Szabadság út 151.
  2085  Pilisvörösvár
 2. Fő út
  2085  Pilisvörösvár
 3. Szabadság Utca 46
  2084  Pilisszentiván
 4. Fő út 109.
  2085  Pilisvörösvár
 5. Fő U. 70.
  2085  Pilisvörösvár
 6. Fő Utca 64
  2085  Pilisvörösvár