Szilveszteri Wellness Üdülés, Salgóbánya

1 Vélemény
Szilveszteri Wellness Üdülés
VÁR ÚT 12
3109 Salgóbánya
Nógrád
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Szilveszteri Wellness Üdülés honlapja

Kiadó wellness vendégház szilveszterre max. 20 fös csoportnak Salgóbányán.

Gyönyörü környék, családias hangulat, magas színvonal, finom hazai ízek és teljes kikapcsolódás várja minden vendégünket.

Várjuk Önt barátaival vagy családjával idén szilveszterkor is!

http://www.zoldkapuvendeghaz.info/szilveszter


Cégleírás
Romantikus szilveszteri wellness üdülés Salgóbányán. Gyönyörü környék, családias hangulat, magas színvonal, finom hazai ízek és teljes kikapcsolódás várja minden vendégünket.

Várjuk Önt barátaival vagy családjával idén szilveszterkor is!

Ezt írták rólunk kedves vendégeink:

"Köszönjük ezt a néhány kellemes napot, remekül éreztük magunkat. Gratulálunk, hogy sikerült egy modern, jól felszerelt wellness hotel színvonalát a családias hangulattal és vendégszeretettel ötvözni. Mindenkinek bátran merem ajánlani, hogy jöjjön el ide, akár családdal, kisbabával vagy kisgyermekkel, mert megkap mindent, amire szüksége lehet, sőt annál többet is. Valóban ide szinte minden nélkül el lehet jönni, hiszen a gyönyörű táj és a friss levegő mellett számtalan kikapcsolódási lehetőséget rejt a vendégház. A vacsoráért vagy a masszázsért önmagáért is megérné ide ellátogatni, de aki egyszer eljött, biztosan azzal az érzéssel távozik innen, hogy még vissza fog térni ide akár hosszabb időre is. Remélem nekünk is lesz alkalmunk még visszatérni, akár családdal, akár nagyobb társasággal, mert úgy érzem, aki járt itt, annak már nem kell a győzködés, aki viszont még nem ismerkedett meg a Zöldkapuval, annak örömmel mutatok meg egy ilyen színvonalú vendéglátó helyet".
Kulcsszavak:
Panzió, Vendégház, Családi Wellness, Szilveszteri Buli, Szilveszter, Szilveszteri Utazás, Szilveszteri Szállás, Szilveszteri Party, Szilveszter Ajánlat, Szilveszter 2008, Szilveszteri Wellness, Szilveszteri Üdülés, Szilveszter 2009
Szilveszteri Wellness Üdülés a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Lengyel Márk
vendégház

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gyönyörű környéken van Salgóbánya. Panoráma nagyon szép a várral. Tavaly megszáltam ebben a vendégházban. A szobák szépek, hangulatosak. A dolgozók kedvesek segítő készek. A közelben sok kirándulási lehetőség van szép környezetben.

Írjon véleményt a(z) Szilveszteri Wellness Üdülés részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. MIKES KELEMEN UTCA 1
  3109  Salgótarján
 2. Eresztvény
  3100  Salgótarján
 3. Kemping Sor
  3100  Salgótarján
 4. Rózsafa U. 36.
  3123  Cered
 5. Kossuth Út 38/A.
  3145  Mátraterenye
 6. Nyírmedpuszta 2
  3143  Mátranovák
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete