Szuperinfó - Kazinbarcika, Kazincbarcika

Cím:
Egressy U. 25.
Irányítószám/Település:
3700 Kazincbarcika
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
48/512-038
Fax:
48/512-039
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

A Kazincbarcika és környéke Szuperinfó az országos lefedettségű Hungária Szuperinfó laphálózat tagja. A 30.000 példányszámú lap kiadója a HÍRHÉT Bt., felelős kiadója Bári Imréné. A hetente 8 színes oldalon megjelenő újság Kazincbarcika, Sajószentpéter, Edelény és a környező települések lakosait látja el információval

Cégleírás
2007. augusztus 10. péntek; Lőrinc Magunkról Céginformáció A Kazincbarcika és környéke Szuperinfó az országos lefedettségű Hungária Szuperinfó laphálózat tagja. A 30.000 példányszámú lap kiadója a HÍRHÉT Bt., felelős kiadója Bári Imréné.
A hetente 8 színes oldalon megjelenő újság Kazincbarcika, Sajószentpéter, Edelény és a környező települések lakosait látja el információval. A Szuperinfó kazincbarcikai története: A Kazincbarcika és környéke Szuperinfó 1989-ben alakult azzal a céllal, hogy a rohamos gyorsasággal bővülő reklámpiac igényeit kielégítse, közérdekű és aktuális információkkal lássa el a régió lakosságát. Az első kiadványunk A4 formátumú, hetente megjelenő, 13.000 példányszámú, kétoldalas fekete-fehér újság volt, amely hamar népszerű lett.
Az évek folyamán 8 oldalas, színes újsággá nőtte ki magát, ami 18 településen

Vélemények

Julianna Kertész
1 Csillagok

Lapterjesztés

, 2012. szeptember 15.

Amíg az Észak Magyarországgal kaptuk a szuperinfót addig rendszeresen megkaptuk! De mióta csak a boltokba rakják le nagyon ritkán jutok hozzá! Van aki többet visz el begyújtásra, így nagyon soknak nem jut!

Csákány út és környéke
1 Csillagok

Reklamáció

2011. szeptember 2.

Látom,régen írtak már ide..... Már többször jeleztük,hogy a Csákány utca környékére nem hordanak szórólapot már hónapok óta,bár kb. 3 hete egyszer kaptunk(véletlenül),azóta semmi. Úgy látszik,ez a környék mostohagyerek,nem érdekük,hogy itt is olvassák a hirdetéseket.
Címkék: #ReklamációErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács Enikő
5 Csillagok

Hirdetés

, 2009. december 20.

nagyon jó kis hirdetőjság. Széles körveb terjesztik,sok kis faluba is eljut. Márr hirdettem velük,nem sokba került és több jelentkező is volt a hirdetésemre.Házhoz jöttek a hirdeést felvenni. Szivesen hirdetek velük máskor is.
Címkék: ## szuperinf.Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Vattai László
4 Csillagok

Szuperinfó-Kazincbarcika

, 2007. december 28.

Ez egy nagyon jó kis szines hirdető újság, amit ingyenesen terjesztenek és juttatnak el a város és a környék minden lakójához. Mindent megtalálok benne, amire kíváncsi vagyok. Ha valamit venni akarok akkor ebben megtalálom, hogy hol lehet kapni. Örülök, hogy létezik.
Címkék: ## reklám# hirdetés# társkeresésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács Tibor
3 Csillagok

Szuperinfó

, 2007. december 28.

A kazincbarcikai Szuperinfó a környék egyik legrégebben megjelenő hirdetési kiadványa.A magas példányszám lehetővé teszi hogy a hirdetések olcsón, több ezer emberhez eljusanak.
Címkék: ## hirdetés# újság# szolgáltatásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Vattainé Málik Adrienn
4 Csillagok

Szuperinfó-Kazincbarcika

, 2007. december 28.

A környék legjobb és ráadásul ingyenes lapja. Ebben mindent megtalálok ami csak kell. Az eladó ingatlanoktól kezdve, a termékeket bemutató hirdetésekig minden benne van. Ha valami venni akarok ebben keresem meg hogy hol lehet megvenni. Érdemes mindenkinek elolvasni.
Címkék: ## reklám# hirdetés# társkeresésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kismarton János
5 Csillagok

Szuperinfó

, 2007. december 19.

Borsod megye legnagyobb ingyenes hirdetési ujságja!Ha valamit keresek mindent megtalálok benne.Szines igényes kis lap.
Címkék: ## hirdetés# szolgáltatás# infóErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Szuperinfó - Kazinbarcika részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Gépész U. 1.
  3700  Kazincbarcika
 2. Rákóczi U. 2
  3630  Putnok
 3. Petőfi U. 109.
  3791  Sajókeresztúr
 4. Könyves K.U. 29.
  3534  Miskolc
 5. Kiss Ernő. U. 21.
  3531  Miskolc
 6. Dózsa Gy.30. 1/5
  3525  Miskolc