Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány, Budapest

7 Vélemények
Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány
TŰZOLTÓ U. 7-9.
1094 Budapest - IX. Kerület, Ferencváros
36 (1) 218-6844
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány honlapja

A Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány azon munkálkodik, hogy az idén 120 éve gyermekeket gyógyító Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekklinika valamennyi betegének gyógyulása érdekében olyan segítőkész embereket találjon, akik személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával kiegészítik a gyermekek kezeléséhez és gyógyításához szükséges állami forrásokat.


Cégleírás
Gyermeke egészsége a legfontosabb minden szülő számára, vannak azonban olyan szomorú sorsú családok, ahol a gyermekek önfeledt nevetése ritka eseménynek számít. Ezekben az otthonokban egy hosszabb-rövidebb ideig tartó betegség beárnyékolja a mindennapok örömét, megfosztva a legfiatalabb családtagokat attól, hogy igazán "gyermekként" élhessenek. Kérjük, ajánlja fel adója 1%-át a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány támogatására,hogy az 1%-okból megvalósuló fejlesztéseink révén még több rászoruló beteg gyermek részére adhassunk lehetőséget egy egészségesebb és boldogabb életre. 2004.
évi támogatásunk A Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekklinika, közismert nevén a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika 2004-ben közel 100 millió forintnyi 1%-os felajánlást kapott egyéni és vállalati felajánlók részéről. A támogatások legnagyobb hányada a Klinikával együttműködő alapítványokon keresztül folyt be intézményünkhöz.
Ezt a számunkra jelentős összeget klinikánk egy új épületszárny építésére.
Kulcsszavak:
Alapítvány, Szervezet, Egészségügy, Gyógyulás, Utcai Gyerek, Gyermekklinika
Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

sandor horvath
jótékonysági felajánlás elútasitása

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

elöadó művész gitáros énekes szövegíró,dalszerző vagyok a dalaim gyerekeknek szólnak bejárok más kórházakba a beteg gyerekek arcára egy picike mosolyt csalni,sajnos a tűzoltó utcai kórházba ezidáig nem sikerült, független attól,hogy már háromszor próbálkoztam.Szerintem ez felháborító,és megalázó!
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Hello.szintén ingyenes zenét nyújtanék mint te, www.mtmusic.hu az oldalam.tudnál súgni hol lehetne még,ha nem is pont gyermekeknek, de ingyenesen fellépni?köszönöm.Tamás

Rippel fivérek

több, mint 6 hónappal ezelőtt

T.kórház. Láttam a 2011.04.19.jótékonysági műsort,ami nagyon jó volt!!! Szeretnék a fotókból és a videóból másolatot kérni.(vagy elérhetőséget) . köszönöm. (balu0017@freemail.hu)

kereslek

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Még mindig nem találom.. egyszerűen a fejemben van.. nem tudom kiverni...2010.10.19.-én bent tartózkodtam a kórházban...akkor láttam meg őt..egész végig csak egymást néztük odaküldtem hozzá az öcsémet.. sőt még az apukája is odajött hozzánk...az ambulancián láttam..kérem valaki jelentkezzen ha tudja kiről beszélek vagy ; írj ha olvasod. Köszönöm.!

.

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Valaki segítsen !!! kedden bennt tartózkodtam a kórházban... És láttam 1 fiút ő is látott és folyton egymást néztük... magas volt , vékony és szegényem kopsz..:'(. megkell ismernem... kérem valaki segítsen:'(

Tűzoltó Utca Gyermekklinika

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az én páromnak a kishúgát is ebben a kórházban gyógyították meg. A kicsiny lánynak lázgörcse volt, és mivel nagyon veszélyes volt rá nézve, csak itt tudtak neki megfelelő ellátást, és segítséget nyújtani számára. Azóta jól van, és szépen növekszik.Köszönjük!

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Hasonló cégek a közelben

  1. Ulloi Ut 54-56. A.Ii.Em./14.
    1082  Budapest
  2. Angyal Utca 15/B
    1094  Budapest
  3. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete