Török Cégcsoport, Budapest

Cím:
Gábor áron U. 38
Irányítószám/Település:
1026 Budapest - II. KERÜLET
Telefon:
+36/1/200-3900
Fax:
+36/1/200-5014
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

További telefonos elérhetőségeink: 1/200-3906 A Török Biztonsági Cégcsoport, Magyarország egyik legrégebben működő biztonsági szolgálata. Cégeink a Török Biztonsági Szolgálat, a Török Security, a T.L. 2002 Security, és a TÖR-VÉD Security. Magánnyomozásban a Török és Fia Magánnyomozó Iroda segíti ügyfeleit, mint az ország egyik legelső magánnyomozó cége.

Cégleírás
Magánnyomozás: Az egyik legelső magyar magánnyomozó cég vagyunk (1990). Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkező szakértők, akik korábban a rendőrség alkalmazásában álltak, vezető beosztásban.

A Török és Fia Magánnyomozó Iroda a nemzetközi detektív szövetséggel, vezető tisztségviselőivel régi és szoros kapcsolatot tart fenn. A magyar detektív szövetség alapításánál is tevékenyen részt vettünk, valamint az elnöki pozíciót is 5 éven keresztül töltötték be cégünk vezető munkatársai.
TÖR-VÉD SECURITY KFT.
Kormányhivatalok, szállodák, irodaházak, áruházak, gyárak komplett takarítása. Cégünk napi takarítást, szőnyegtisztítást, ablaktisztítást, gondnoksági üzemeltetési feladatokat is vállal. Cégünk munkatársai több éves gyakorlattal rendelkeznek. Dolgozóink a megbízóink arculatához illő, emblémával ellátott formaruhában dolgoznak. Munkatársaink folyamatosan részt vesznek tűz-és munkavédelmi oktatásban, szakmai továbbképzésben, ahol elsajátítják a megfelelő gépkezelést és a vegyszerek használatát. A TÖR-VÉD SECURITY Kft. MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási és MSZ EN 14001 környezetirányítási rendszer alapján dolgozik. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre. Kizárólag biztonsági adatlappal rendelkező vegyszereket használunk.

Vélemények

Petko
1 Csillagok

Lenni vagy nem lenni?

2012. január 6.

IX. kerületi Aszódi utcai hajléktalan szállónál tébláboló Török sec kft őrök, szemtanúi voltak annak, hogy lefejelt egy c...ny, pedig ezt meg kéne akadályozni, de nem tették, amit sejtettem, hisz mind c....ok voltak. Persze az én visszatámadásomat már igen. Aztán miután ráértek, és jegyzőkönyvet szeretnék az ügyről közlik, hogy ők nem láttak semmit. Majd az építésvezetőnek lassan elmondják, hogy én provokáltam a támadót.(nem is szóltam hozzá) A támadó megütött, és lefejelt. De ők fél méterre nem láttak el ezek szerint. Más szóval nem volt ott egyetlen Tör sec-s sem. Ennyit érnek!:DDD
Lenni vagy nem lenni?
Címkék: #Szólj hozzáErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

bencsik irén
4 Csillagok

munka

2009. július 22.

én a cégnél dolgozom györben szeretek itt dolgozni remélem hogy még sokáik itt fogok dolgozni a fönököm is nagyon normális

Írjon véleményt a(z) Török Cégcsoport részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 80 m
  Adatok
  Lóczy Lajos Utca 8.
  1022  Budapest

 2. Távolság: 460 m
  Adatok
  Tüske U. 6/A
  1026  Budapest

 3. Távolság: 570 m
  Adatok
  Pasaréti út 34.
  1026  Budapest
 4. Szilágyi Erzsébet Fasor 40.
  1125  Budapest

 5. Távolság: 740 m
  Adatok
  Pasaréti út 22.
  1026  Budapest

 6. Távolság: 890 m
  Adatok
  Őzgida Utca 15/4
  1025  Budapest