Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány, Budapest

Cím:
Tűzoltó U. 7-9.
Irányítószám/Település:
1094 Budapest
Telefon:
36 (1) 218-6844
Weboldal:
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány azon munkálkodik, hogy az idén 120 éve gyermekeket gyógyító Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekklinika valamennyi betegének gyógyulása érdekében olyan segítőkész embereket találjon, akik személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával kiegészítik a gyermekek kezeléséhez és gyógyításához szükséges állami forrásokat.

Cégleírás
Gyermeke egészsége a legfontosabb minden szülő számára, vannak azonban olyan szomorú sorsú családok, ahol a gyermekek önfeledt nevetése ritka eseménynek számít. Ezekben az otthonokban egy hosszabb-rövidebb ideig tartó betegség beárnyékolja a mindennapok örömét, megfosztva a legfiatalabb családtagokat attól, hogy igazán "gyermekként" élhessenek. Kérjük, ajánlja fel adója 1%-át a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány támogatására,hogy az 1%-okból megvalósuló fejlesztéseink révén még több rászoruló beteg gyermek részére adhassunk lehetőséget egy egészségesebb és boldogabb életre. 2004.
évi támogatásunk A Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekklinika, közismert nevén a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika 2004-ben közel 100 millió forintnyi 1%-os felajánlást kapott egyéni és vállalati felajánlók részéről. A támogatások legnagyobb hányada a Klinikával együttműködő alapítványokon keresztül folyt be intézményünkhöz.
Ezt a számunkra jelentős összeget klinikánk egy új épületszárny építésére.

Vélemények

sandor horvath
3 Csillagok

jótékonysági felajánlás elútasitása

, 2012. március 26.

elöadó művész gitáros énekes szövegíró,dalszerző vagyok a dalaim gyerekeknek szólnak bejárok más kórházakba a beteg gyerekek arcára egy picike mosolyt csalni,sajnos a tűzoltó utcai kórházba ezidáig nem sikerült, független attól,hogy már háromszor próbálkoztam.Szerintem ez felháborító,és megalázó!
Címkék: #a gyermekkor a#lényegErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2012. július 21.

Hello.szintén ingyenes zenét nyújtanék mint te, www.mtmusic.hu az oldalam.tudnál súgni hol lehetne még,ha nem is pont gyermekeknek, de ingyenesen fellépni?köszönöm.Tamás

Balázs Bálint
5 Csillagok

Rippel fivérek

2011. május 8.

T.kórház. Láttam a 2011.04.19.jótékonysági műsort,ami nagyon jó volt!!! Szeretnék a fotókból és a videóból másolatot kérni.(vagy elérhetőséget) . köszönöm. (balu0017@freemail.hu)
Címkék: #jótékonysági műsorErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tóth Bernadett
5 Csillagok

kereslek

2011. március 14.

Még mindig nem találom.. egyszerűen a fejemben van.. nem tudom kiverni...2010.10.19.-én bent tartózkodtam a kórházban...akkor láttam meg őt..egész végig csak egymást néztük odaküldtem hozzá az öcsémet.. sőt még az apukája is odajött hozzánk...az ambulancián láttam..kérem valaki jelentkezzen ha tudja kiről beszélek vagy ; írj ha olvasod. Köszönöm.!

Tóth Bernadett
5 Csillagok

.

2010. október 22.

Valaki segítsen !!! kedden bennt tartózkodtam a kórházban... És láttam 1 fiút ő is látott és folyton egymást néztük... magas volt , vékony és szegényem kopsz..:'(. megkell ismernem... kérem valaki segítsen:'(

OneGirl
5 Csillagok

Tűzoltó Utca Gyermekklinika

2010. május 4.

Az én páromnak a kishúgát is ebben a kórházban gyógyították meg. A kicsiny lánynak lázgörcse volt, és mivel nagyon veszélyes volt rá nézve, csak itt tudtak neki megfelelő ellátást, és segítséget nyújtani számára. Azóta jól van, és szépen növekszik.Köszönjük!
Címkék: ## gyermekklinikaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

ildiko gubicsak
1 Csillagok

egy ember születik

, 2009. december 12.

èn valamikor ebben a korházban születtem , , valamikor lassan 42 éve , töllük az ott dolgozóktól függött az életem , bizony nagyon kicsi voltam ,,,,,szeretném meg köszönni ....

cicur82
5 Csillagok

Tűzoltó utcai Gyermekklinika

, 2008. február 16.

Nagyon sokat hallottam már a tűzoltó utcai gyermekklinikáról.Amikor nővérem kicsi volt elkapott egy nagyon durva betegséget járványt és itt gyógyították meg.Édesanyám mindig nagyon sokat mesélt,arról hogy mennyit aggódtak és mennyire segítőkészek voltak.Nagyszerű,hogy ilyen alapítványt hoztak létre,mert az egészségügy nem is annyira fényes,ha bemegy az ember egy kórházba,akkor azt saját bőrén tapasztalja.Nagyon kedves emberek dolgozhatnak itt a klinikán.Hát én már nem is tudom,hogy jártam-e itt,mert erről még nem is hallottam.Meg már nagyon régen is lehetett.
Címkék: ## gyógyítás;alapítvány;egészségügyErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Üllői U 45-47
  1091  Budapest
 2. Liliom U. 41
  1094  Budapest
 3. Üllői út 42.
  1082  Budapest
 4. Liliom Utca 48
  1094  Budapest
 5. Bakács U 8. 1 Emelet 8
  1092  Budapest
 6. Üllői út 54-56. A. Épület Ii. Emelet 14. Ajtó
  1082  Budapest