Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány, Budapest

Cégnév:
Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány
Cím:
Tűzoltó U. 7-9.
Irányítószám/Település:
1094 Budapest
Telefon:
36 (1) 218-6844
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány azon munkálkodik, hogy az idén 120 éve gyermekeket gyógyító Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekklinika valamennyi betegének gyógyulása érdekében olyan segítőkész embereket találjon, akik személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával kiegészítik a gyermekek kezeléséhez és gyógyításához szükséges állami forrásokat.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Gyermeke egészsége a legfontosabb minden szülő számára, vannak azonban olyan szomorú sorsú családok, ahol a gyermekek önfeledt nevetése ritka eseménynek számít. Ezekben az otthonokban egy hosszabb-rövidebb ideig tartó betegség beárnyékolja a mindennapok örömét, megfosztva a legfiatalabb családtagokat attól, hogy igazán "gyermekként" élhessenek. Kérjük, ajánlja fel adója 1%-át a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány támogatására,hogy az 1%-okból megvalósuló fejlesztéseink révén még több rászoruló beteg gyermek részére adhassunk lehetőséget egy egészségesebb és boldogabb életre. 2004.
évi támogatásunk A Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekklinika, közismert nevén a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika 2004-ben közel 100 millió forintnyi 1%-os felajánlást kapott egyéni és vállalati felajánlók részéről. A támogatások legnagyobb hányada a Klinikával együttműködő alapítványokon keresztül folyt be intézményünkhöz.
Ezt a számunkra jelentős összeget klinikánk egy új épületszárny építésére.

Kulcsszavak:

Szervezet, Alapítvány, Egészségügy, Gyógyulás, Utcai Gyerek, Gyermekklinika

A Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

sandor horvath
3 Csillagok

jótékonysági felajánlás elútasitása

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

elöadó művész gitáros énekes szövegíró,dalszerző vagyok a dalaim gyerekeknek szólnak bejárok más kórházakba a beteg gyerekek arcára egy picike mosolyt csalni,sajnos a tűzoltó utcai kórházba ezidáig nem sikerült, független attól,hogy már háromszor próbálkoztam.Szerintem ez felháborító,és megalázó!
Címkék: #a gyermekkor a#lényeg
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Hello.szintén ingyenes zenét nyújtanék mint te, www.mtmusic.hu az oldalam.tudnál súgni hol lehetne még,ha nem is pont gyermekeknek, de ingyenesen fellépni?köszönöm.Tamás

Balázs Bálint
5 Csillagok

Rippel fivérek

több, mint 6 hónappal ezelőtt

T.kórház. Láttam a 2011.04.19.jótékonysági műsort,ami nagyon jó volt!!! Szeretnék a fotókból és a videóból másolatot kérni.(vagy elérhetőséget) . köszönöm. (balu0017@freemail.hu)
Címkék: #jótékonysági műsor
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tóth Bernadett
5 Csillagok

kereslek

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Még mindig nem találom.. egyszerűen a fejemben van.. nem tudom kiverni...2010.10.19.-én bent tartózkodtam a kórházban...akkor láttam meg őt..egész végig csak egymást néztük odaküldtem hozzá az öcsémet.. sőt még az apukája is odajött hozzánk...az ambulancián láttam..kérem valaki jelentkezzen ha tudja kiről beszélek vagy ; írj ha olvasod. Köszönöm.!

Tóth Bernadett
5 Csillagok

.

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Valaki segítsen !!! kedden bennt tartózkodtam a kórházban... És láttam 1 fiút ő is látott és folyton egymást néztük... magas volt , vékony és szegényem kopsz..:'(. megkell ismernem... kérem valaki segítsen:'(

OneGirl
5 Csillagok

Tűzoltó Utca Gyermekklinika

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az én páromnak a kishúgát is ebben a kórházban gyógyították meg. A kicsiny lánynak lázgörcse volt, és mivel nagyon veszélyes volt rá nézve, csak itt tudtak neki megfelelő ellátást, és segítséget nyújtani számára. Azóta jól van, és szépen növekszik.Köszönjük!
Címkék: ## gyermekklinika
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Üllői U 45-47
  1091  Budapest
 2. Liliom U. 41
  1094  Budapest
 3. Üllői út 42.
  1082  Budapest
 4. Liliom Utca 48
  1094  Budapest
 5. Bakács U 8. 1 Emelet 8
  1092  Budapest
 6. Üllői út 54-56. A. Épület Ii. Emelet 14. Ajtó
  1082  Budapest