Tapéta Centrum- Belsőépítészeti Importőr, Székesfehérvár

Cím:
Széchenyi Utca 94.
Irányítószám/Település:
8000 Székesfehérvár
Megye:
Fejér
Mobile:
70/366-36-93
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Versenyeztessenek meg minket!

Teszteljék árainkat, hogy a legjobbat kapják!
Írja meg nekünk, hogy milyen tapétát, bordűrt, falmatricát, díszlécet, stb. szeretnének, mi a cikkszáma, hol látta és milyen árért kínálták!
Mi utána járunk és igyekszünk egy kedvezőbb árért, gyorsabb szállítással kiközvetíteni Önöknek!

Kecskeméten három- teljesen különböző választékú, Székesfehérváron pedig a legújabb üzletünk várja kedves vásárlóit, hetente megújuló és raktárról kapható árukészlettel, lakberendező munkatársaink szaktudásával. Üzleteink főutak mellett, könnyen megközelíthető helyen találhatók, kényelmes parkolási lehetőséggel. A sok-sok ezer tapéta, bordűr és gyermek szoba-kiegészítők között mindenki megtalálja az elképzelését. A MARBET belsőépítészeti termékeket- mint rozetták, díszlécek, stb.- importőrként a lehető legkedvezőbb áron kínáljuk kis- és nagykereskedőinknek illetve a lakosságnak a teljes legyártott kínálat keretében. Szeretettel várjuk Önöket! Címeink lentebb:

Cégleírás
Versenyeztessenek meg minket! Teszteljék árainkat, hogy a legjobbat kapják! Írja meg nekünk, hogy milyen tapétát, bordűrt, falmatricát, díszlécet, stb. szeretnének, mi a cikkszáma, hol látta és milyen árért kínálták! Mi utána járunk és igyekszünk egy kedvezőbb árért, gyorsabb szállítással kiközvetíteni Önöknek! Nálunk minden ami tapéta megtalálható :-) Kecskeméten három- teljesen különböző választékú, Székesfehérváron pedig a legújabb üzletünk várja kedves vásárlóit, hetente megújuló és raktárról kapható árukészlettel, lakberendező munkatársaink szaktudásával. Üzleteink főutak mellett, könnyen megközelíthető helyen találhatók, kényelmes parkolási lehetőséggel. A sok-sok ezer tapéta, bordűr és gyermek szoba-kiegészítők között mindenki megtalálja az elképzelését.
A MARBET belsőépítészeti termékeket- mint rozetták, díszlécek, stb.- importőrként a lehető legkedvezőbb áron kínáljuk kis- és nagykereskedőinknek illetve a lakosságnak a teljes legyártott kínálat keretében. Szeretettel várjuk Önöket! A TAPÉTACENTRUM piros színű üzletei: Székesfehérváron: 1.) Széchenyi utca 94.(a körforgalomban az Auchan felé) Kecskemét: 1.) Dózsa Gy. út 12.- Izsáki út eleje, az Auchan felé 2.) Bethlen krt.
12./c- buszpályaudvarral szemben 3.) Kurucz krt. 8.- a DIEGO- val pontosan szemben * központi telefonszámunk: 70/366-36-93 * e-mail: tapetacentrum@microsystem.hu * www.kecskemettapeta.hu és www.fehervartapeta.hu * facebook: Tapétacentrum

Vélemények

dr_grandl_gabor
5 Csillagok

elégedettek vagyunk

, 2014. május 19.

Kedves Tapétacentrum! Örömünkre szolgált, hogy egy ilyen üzletbe vásárolhattuk meg a lakásunkra illetve a rendelőre a tapétákat. Mind a választék, mind pedig a teljes körű szakmai segítség és Cégük rugalmassága segített bennünket a legoptimálisabb választásban. Gratulálok az üzletükhöz és az üzletpolitikájukhoz is! Csak így tovább! Maradok tisztelettel, Dr. Grandl Gábor
Címkék: #tapéta#tapétaszaküzlet#Székesfehérvá#tapéta szaküzletrErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szné.R. Bernadett
5 Csillagok

A Tapétacentrumról

2011. október 15.

Osztom az előttem írók véleményét. Nagyon jó az üzlet és hihetetlen, hogy milyen lelkesedéssel dolgoznak az eladók. Rengeteg segítséget kaptam én is tőlük. Tuti, hogy itt vásárolom meg a szükséges tapétát.
Címkék: #Egy leendő vásárlóErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Atti29
5 Csillagok

Tapéta Szaküzlet

, 2011. július 26.

Amikor Székesfehérváron beléptem a Tapétacentrum ajtaján, leesett az állam a több ezer álomszép tapéta láttán. Hirtelen kétségbe is estem a hatalmas választékot elnézve, hogy melyiket is válasszam. Ekkor odalépett hozzám a gyönyörű eladóhölgyek egyike és hozzáértő lakberendezési szaktudását megvillantva gyakorlatilag az egész lakásomat újjá varázsolta. Hozzá kell tennem, hogy mindezt figyelemre méltóan kedvező áron! Végtelenül hálás vagyok a Tapéta Centrum Szaküzletnek és munkatársainak!!! Ajánlom mindenkinek!
Címkék: #Egy elégedett vásárlóErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Lelkes Anna
5 Csillagok

TAPÉTASZAKÜZLET SZÉKESFEHÉRVÁRON

, 2011. július 20.

Ezúton köszönném meg a székesfehérvári Tapétacentrum tulajdonosainak és munkatársaiknak azt a sok-sok segítséget, amivel támogatták az otthonom és az irodám szépítését! Rengeteg féle tapéta van itt, és jók az árak is. Örülök, hogy Fehérvár már nem szorul rá a multik sokszor gagyi, drága választékára és egy jó falszín eléréséhez nem kell festéket vennem! Jó, hogy végre van a városnak egy tapétaboltja is! Mindenkinek ajánlom!!!!!!!!! Lelkes Anna, (egy elégedett vásárló J)
Címkék: #SZUPER ÜZLETErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Tapéta Centrum- Belsőépítészeti Importőr részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Árpád U. 2.
  8000  Székesfehérvár

 2. Távolság: 1.56 km
  Adatok
  Arany János U. 19. 1/2.
  8000  Székesfehérvár

 3. Távolság: 1.59 km
  Adatok
  Jancsár Köz 46.
  8000  Székesfehérvár

 4. Távolság: 1.67 km
  Adatok
  Palotai Utca 6.
  8000  Székesfehérvár

 5. Távolság: 1.81 km
  Adatok
  Mártírok út 5.
  8019  Székesfehérvár
 6. Mátyás Krt. 21.
  8019  Székesfehérvár