Tapéta Centrum- Belsőépítészeti Importőr, Székesfehérvár

4 Vélemények
Tapéta Centrum- Belsőépítészeti Importőr
Széchenyi U. 94.
8000 Székesfehérvár
Fejér
Ellenőrzött adatok, Frissítve 14 nappal ezelőtt

Leírás

Versenyeztessenek meg minket!

Teszteljék árainkat, hogy a legjobbat kapják!
Írja meg nekünk, hogy milyen tapétát, bordűrt, falmatricát, díszlécet, stb. szeretnének, mi a cikkszáma, hol látta és milyen árért kínálták!
Mi utána járunk és igyekszünk egy kedvezőbb árért, gyorsabb szállítással kiközvetíteni Önöknek!

Kecskeméten három- teljesen különböző választékú, Székesfehérváron pedig a legújabb üzletünk várja kedves vásárlóit, hetente megújuló és raktárról kapható árukészlettel, lakberendező munkatársaink szaktudásával. Üzleteink főutak mellett, könnyen megközelíthető helyen találhatók, kényelmes parkolási lehetőséggel. A sok-sok ezer tapéta, bordűr és gyermek szoba-kiegészítők között mindenki megtalálja az elképzelését. A MARBET belsőépítészeti termékeket- mint rozetták, díszlécek, stb.- importőrként a lehető legkedvezőbb áron kínáljuk kis- és nagykereskedőinknek illetve a lakosságnak a teljes legyártott kínálat keretében. Szeretettel várjuk Önöket! Címeink lentebb:


Kulcsszavak:
Ps, Rozetta, Tapéta, Bordűr, Marbet, Díszléc, Dekoráció, Festék, Ragasztó, Baba, Matrica, Dekor, Poszter, Festő, Henkel, Falmatrica, Üvegfólia, Faltetoválás, Öntapadós, Öntapadós Tapéta, Tapétázó, Vlies Tapéta, Tapétabolt, Selyem Tapéta, Tapéta Szaküzlet, Rasch, Marburg, Festhető Tapéta, Írisz, Szegő, Luxus Tapéta, Habosított Tapéta, Alkor, Tapétacentrum, Fűrészporos, As Creation, Üvegtapéta, Gyerek Tapéta, Hőszigetelő Tapéta, Gyermek Tapéta, Német Tapéta, Ideco, Dc-Fix, Coswig, Bútorfólia, Vasarely, Festhető, Holland Tapéta, Multi Fix, Erismann, Belga Tapéta, Komár, Domstar, Gyermek Bordűr, Grandeco, Faltetovállás, Tapéta Katalógus, Tapetacentrum.Hu, Bn Tapéta, Tapétamánia, Tapéta nagykereskedés, Tapetacentrum.Com, Marbet Importőr, Fehérvár Tapéta, Tapéta Center
Tapéta Centrum- Belsőépítészeti Importőr a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

dr_grandl_gabor
elégedettek vagyunk

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kedves Tapétacentrum! Örömünkre szolgált, hogy egy ilyen üzletbe vásárolhattuk meg a lakásunkra illetve a rendelőre a tapétákat. Mind a választék, mind pedig a teljes körű szakmai segítség és Cégük rugalmassága segített bennünket a legoptimálisabb választásban. Gratulálok az üzletükhöz és az üzletpolitikájukhoz is! Csak így tovább! Maradok tisztelettel, Dr. Grandl Gábor
#tapéta#tapétaszaküzlet#Székesfehérvá#tapéta szaküzletr
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szné.R. Bernadett
A Tapétacentrumról

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Osztom az előttem írók véleményét. Nagyon jó az üzlet és hihetetlen, hogy milyen lelkesedéssel dolgoznak az eladók. Rengeteg segítséget kaptam én is tőlük. Tuti, hogy itt vásárolom meg a szükséges tapétát.

Atti29
Tapéta Szaküzlet

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Amikor Székesfehérváron beléptem a Tapétacentrum ajtaján, leesett az állam a több ezer álomszép tapéta láttán. Hirtelen kétségbe is estem a hatalmas választékot elnézve, hogy melyiket is válasszam. Ekkor odalépett hozzám a gyönyörű eladóhölgyek egyike és hozzáértő lakberendezési szaktudását megvillantva gyakorlatilag az egész lakásomat újjá varázsolta. Hozzá kell tennem, hogy mindezt figyelemre méltóan kedvező áron! Végtelenül hálás vagyok a Tapéta Centrum Szaküzletnek és munkatársainak!!! Ajánlom mindenkinek!
#Egy elégedett vásárló
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Lelkes Anna
TAPÉTASZAKÜZLET SZÉKESFEHÉRVÁRON

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ezúton köszönném meg a székesfehérvári Tapétacentrum tulajdonosainak és munkatársaiknak azt a sok-sok segítséget, amivel támogatták az otthonom és az irodám szépítését! Rengeteg féle tapéta van itt, és jók az árak is. Örülök, hogy Fehérvár már nem szorul rá a multik sokszor gagyi, drága választékára és egy jó falszín eléréséhez nem kell festéket vennem! Jó, hogy végre van a városnak egy tapétaboltja is! Mindenkinek ajánlom!!!!!!!!! Lelkes Anna, (egy elégedett vásárló J)

Írjon véleményt a(z) Tapéta Centrum- Belsőépítészeti Importőr részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Balatoni Út 8.
  8000  Székesfehérvár
 2. Árpád U. 2.
  8000  Székesfehérvár
 3. Arany János U. 19. 1/2.
  8000  Székesfehérvár
 4. Jancsár Köz 46.
  8000  Székesfehérvár
 5. Indeco
  1.73 km
  Adatok
  MÁRTÍROK ÚT 5.
  8019  Székesfehérvár
 6. Mátyás Krt. 21.
  8019  Székesfehérvár
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete