Tappancs Állatvédő Alapítvány, Szeged

6 Vélemények
Tappancs Állatvédő Alapítvány
Sia Dulo 20
6791 Szeged
Csongrád
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve 3 hónappal ezelőtt

Leírás

A Tappancs Állatvédo Alapítvány 2002-ben alakult azzal a céllal, hogy átmeneti otthont teremtve menedéket nyújtson a Szegeden és környékén élo kóbor állatoknak.

  1. Contact
  2. Deutsch
  3. English
  4. Fórum
  5. Gallery
  6. Impressum
  7. Linkek
  8. Magyar
  9. News
  10. Támogatóink

Cégleírás
30 ev mernoki tapasztalat es gyakorlat a muszaki kerdesek megoldasa teren. Szervizhalozatunk es magasan kepzett kollegaink varjak megkeresesuket tobbek kozott elektromos hajokkal kapcsolatosan. Tevekenysegi teruletek: Mercury, csonakmotorok, Mercruiser, Volvo Penta belmotorok, motor alkatreszek forgalmazasa.
Torqeedo, ZEBCO Rhino, MotorGuide, Minn Kota elektromos csonakmotorok Quicksilver, Valiant gumicsonakok, Olympic es Quicksilver hajok ZEBCO, Rhino, Quantum, Browning horgaszfelszerelesek nagyker aron rendelhetok. Kezdotol a profi versenyzoig Gepalkatreszek, hegesztett, forgacsolt szerkezetek gyartatasa, beszallitasa, petrolkemia cegeknek, (elsosorban petrolkemiai toltokarok).
Mernoki es szerviz tevekenyseg harmadik piacokra
Kulcsszavak:
Állatvédelem, Menhely, Állatmenhely, Állatotthon, Állatvédő, Átmeneti Otthon, Alapítvány, Kutya, Állatgyógyászat, Védelem, Macska, Cica, Kutyatartás, Kutyamenhely, Macskatartás, Állatkínzás, Támogatás Állat, Állatvédelmi Orszolgálat, Felelos Állattartás
Termékek
Mercury, Torqeedo csonakmotorok, Mercruiser belmotorok, motor alkatreszek, MotorGuide elektromos motorok, ZEBCO, Rhino elektromos motorok, Quicksilver, Valiant gumicsonakok, Quicksilver hajok, ZEBCO, Rhino, Quantum, Browning horgaszfelszerelesek
Tappancs Állatvédő Alapítvány a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Tappancs Állatvédő Alapítvány

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nekem is maximálisan jó véleményem van a Tappancsos állatvédőkről. Támogatom őket, ahogy csak tudom (1%, 1741 adományvonal, némi pénzadomány). A kutyám is onnan származik, és nagyon örülök, hogy megmentették nekem.
## kutyamenhely# tappancs# állatvédők
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ludescher Csaba
TaPPanCS

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Minden tiszteletem az övék!! Vannak még rendes , önzetlen emberek, akik segítenek az állatokon! Ők is úgyanúgy éreznek , vágynak a szeretetre , pont mint mi emberek! Még több ilyen alapítványra lenne szükség és igény!
## tappancs# állatvédők
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Török Mária
Tappancs Állatvédő Alapítvány

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Rettenetesen tisztelem az erőfeszítésüket, melyet a kóbor állatok megmentésére tesznek. Sajnos, a mai világban a kisállatokat megveszik az emberek a gyerekeiknek, nem gondolják, hogy az állat megnő, foglalkozni kell vele, inkább kidobják az utcára. Az alapítvány ezekkel a megunt állatokkal foglalkozik, minden tiszteletem az övék.
## kutyák# macskák# kóbor állatok# befogadás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tappancs

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én is csak jót tudok mondani a Tappancsról. 2005-ben fogadtunk örökbe egy kutyát. Imádjuk, és köszönjük, hogy megmentették nekünk :) Azóta is támogatjuk a Tappancsot, mert nagyon jól bánnak a kutyákkal!
## örökbefogadás# kutyamentés# kutyamenhely# tappancs
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Borsody Zsuzsanna
Tappancs állatmenhely

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az alapítvány minden tiszteletemet kivívta már évek óta. Időnként rendeznek élelem gyűjtést, ahová szívesen adományozok.Sok kóbor állat otthona a Tappancs alapítvány.
## segítség# menhely# kóbor állat
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Tappancs Állatvédő Alapítvány részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések
Facebook
Twitter