Tappancs Állatvédő Alapítvány, Szeged

6 Vélemények
Tappancs Állatvédő Alapítvány
Sia Dűlő 20
6791 Szeged
Csongrád
(70) 380 9922
(70) 380 6966
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Tappancs Állatvédo Alapítvány 2002-ben alakult azzal a céllal, hogy átmeneti otthont teremtve menedéket nyújtson a Szegeden és környékén élo kóbor állatoknak.

 1. Contact
 2. Deutsch
 3. English
 4. Fórum
 5. Gallery
 6. Impressum
 7. Linkek
 8. Magyar
 9. News
 10. Támogatóink

Cégleírás
Önkénteseink kitartó munkájának és támogatóink segítségének köszönhetoen 2003 szeptemberében megnyílt az ország elso lakossági összefogással létesült állatotthona, kezdetben 34 férohellyel. A Tappancs Tanya Szeged-Kiskundorozsma, Sia dulo 20. címen található. Megközelítés: a Bordányi úton a Kulipintyó csárdánál jobbra, onnan tábla mutatja az utat.
A Tappancs Tanya hatalmas fejlodésen ment keresztül a nyitás óta. Az adományok és az önkéntesek segítségével muködo és folyamatosan bovülo menhelyünk 2005 elején 120-160 kutyusnak nyújtott átmeneti otthont, 2006 év elején már több, mint 200 állat egyideju ellátásról gondoskodunk. Jelenleg összesen 40 db kennel található a menhelyen, melyek egyenként 10-15 m2 alapterületuek.
3 udvar áll rendelkezésre a kennelben tartott kutyák napi mozgatására. A nagyon fiatal kölyök és a beteg állatok elkülönítésére a melléképület helyiségei szolgálnak, ahol futési lehetoség is biztosított.
Kulcsszavak:
Állatvédelem, Menhely, Állatmenhely, Állatotthon, Állatvédő, Átmeneti Otthon, Alapítvány, Kutya, Állatgyógyászat, Védelem, Macska, Cica, Kutyatartás, Kutyamenhely, Macskatartás, Állatkínzás, Támogatás Állat, Állatvédelmi Orszolgálat, Felelos Állattartás
Tappancs Állatvédő Alapítvány a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Fekete Mónika

Tappancs Állatvédő Alapítvány

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nekem is maximálisan jó véleményem van a Tappancsos állatvédőkről. Támogatom őket, ahogy csak tudom (1%, 1741 adományvonal, némi pénzadomány). A kutyám is onnan származik, és nagyon örülök, hogy megmentették nekem.
## kutyamenhely# tappancs# állatvédők
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ludescher Csaba

TaPPanCS

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Minden tiszteletem az övék!! Vannak még rendes , önzetlen emberek, akik segítenek az állatokon! Ők is úgyanúgy éreznek , vágynak a szeretetre , pont mint mi emberek! Még több ilyen alapítványra lenne szükség és igény!
## tappancs# állatvédők
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Török Mária

Tappancs Állatvédő Alapítvány

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Rettenetesen tisztelem az erőfeszítésüket, melyet a kóbor állatok megmentésére tesznek. Sajnos, a mai világban a kisállatokat megveszik az emberek a gyerekeiknek, nem gondolják, hogy az állat megnő, foglalkozni kell vele, inkább kidobják az utcára. Az alapítvány ezekkel a megunt állatokkal foglalkozik, minden tiszteletem az övék.
## kutyák# macskák# kóbor állatok# befogadás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

kutyás

Tappancs

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én is csak jót tudok mondani a Tappancsról. 2005-ben fogadtunk örökbe egy kutyát. Imádjuk, és köszönjük, hogy megmentették nekünk :) Azóta is támogatjuk a Tappancsot, mert nagyon jól bánnak a kutyákkal!
## örökbefogadás# kutyamentés# kutyamenhely# tappancs
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Borsody Zsuzsanna

Tappancs állatmenhely

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az alapítvány minden tiszteletemet kivívta már évek óta. Időnként rendeznek élelem gyűjtést, ahová szívesen adományozok.Sok kóbor állat otthona a Tappancs alapítvány.
## segítség# menhely# kóbor állat
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Tappancs Állatvédő Alapítvány részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete