Technika Gépjárművezető-Képző Kft., Zalaegerszeg

Cím:
Berzsenyi Dániel Utca 26/F
Irányítószám/Település:
8900 Zalaegerszeg
Megye:
Zala
Telefon:
(92) 313 681
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Társaságunk 1990. január 1-én alakult az MHSZ megszűnése után, annak feladatainak átvételével, továbbvitelével. A Budapesti székhelyű Kultúrált Közlekedésért Alapítvány égisze alatt működünk, amely Magyarország valamennyi megyéjében székelő, szintén az MHSZ-ből alakult iskolákat fogja össze.

Cégleírás
A TECHNIKA Kft. tevékenységi köre a járművezető képzés. A lakosság irányába történő szolgáltatásunk a 90-es évek előtt is működött, de innentől folyamatosan előtérbe került, mivel mind személyi, mind a tárgyi feltételek adottak voltak. A Kultúrált Közlekedésért Alapítvány hozta létre és alapította meg Zala megyében Gépjárművezető-képző iskolánkat a "TECHNIKA" Kft-t. Iskolánk folyamatosan ellátja és teljesíti az alapítói elvárásokat.
Korlátolt Felelősségű társaságként, egyszemélyi vezetés az ügyvezető igazgató, aki egyben tagja az Alapítvány (Budapest) Igazgató Tanácsának és Zala megye érdekeit képviseli. Intézményünk 1990-1998. év végéig három kirendeltséggel rendelkezett. (Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Lenti).
1999. évtől bővítettük iskolánkat, és létrehoztuk Keszthelyi kirendeltségünket is. Így a jelenlegi iskoláink (kirendeltségünk) száma négy. Ügyfélfogadás: Minden munkanapon 8 - 16 óráig

Vélemények

L.Attila
5 Csillagok

autóvezetés

2009. szeptember 8.

Én nem ismerem ezt a sulit de hallodtam róla jó dolgokat és én is szeretném elkezdeni csak nem tom mikor van tanfolyam náluk hol lehet jelentkezni valaki segítsen email cím:lakicsattila@citromail.hu
Címkék: ## jogsi szerzésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Drezsenyák Anita
4 Csillagok

Technika autósiskola

, 2007. december 28.

Nagyon jó iskola. Könnyen, egyszerűen lehet megszerezni a jogosítványt. Remek oktatók, jó autóválaszték, magas a sikeres vizsgák aránya. Csak ajánlani tudom mindeninek.
Címkék: ## autó# jogosítvány# kreszErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

 P. Zsuzsanna
4 Csillagok

oktatás

, 2007. december 16.

Másoknak is ajánlani tudom ezt az iskolát, családom több tagja is itt szerzett jogosítványt. Türelmesek, rugalmasak, és nem utolsósorban eredményesen oktatnak.
Címkék: ## autó# iskola# vezetésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tirpák Lilla
5 Csillagok

gépjárműoktatás

, 2007. december 13.

Csak jót tudok elmondani erről a helyről! Imádtam náluk vezetni, nagyon rendesek, segítőkészek voltak mindig! Ha lehetne szívesen vezetnék még ott,de már meg van egy ideje a jogosítványom!! Csak így tovább
Címkék: ## oktatás# jogosítvány# kreszErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Technika Gépjárművezető-Képző Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Dísz Tér 7.
  8900  Zalaegerszeg
 2. Kossuth Utca 7 Ii. Em
  8900  Zalaegerszeg
 3. Rákóczi Ferenc Utca 2-4
  8900  Zalaegerszeg
 4. Csány László Tér 2-4.
  8900  Zalaegerszeg
 5. Gárdonyi Géza út 2.
  8900  Zalaegerszeg
 6. Dózsa Gy. út 9.
  8900  Zalaegerszeg