Tekno Point Hungary Kft., Budapest

Cím:
Öntöde U. 6.
Irányítószám/Település:
1211 Budapest - XXI. KER.
Telefon:
(1) 420 0228
Telefon:
(1) 420 0342
Mobile:
(20) 534 9288
Fax:
(1) 277 2637
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A budapesti nagykereskedelmi részleg mellett bemutatóüzletek sorát hozzuk létre TEKNO POINT vevőszolgálat néven. Az egész országra kiterjedő hálózat olyan bemutatótermek sokaságát jelenti majd, ahol legtöbb termékünk látható és szakembereink tanács-adással segítik a legmegfelelőbb termékek kiválasztását és azok célnak megfelelő beszerelését. Célunk azóta is az, hogy szerelő/vállalkozó és viszonteladó partnereink számára a villamos szerelési anyagok, ventilátorok, klímaberendezések és egyéb termékek megvásárlását a lehető legversenyképesebb árakon lehetővé tegyük és számukra a legjobb szolgáltatásokat biztosítsuk (műszaki tanácsadás, kíváló logisztika, garancia ).

Cégleírás
VÁLLALATRÓL... A vállalat története 1992.-ben az alapítás évében kezdődött amikor a TEKNO POINT Budapesten olasz tapasztalatokat hasznosítva megkezdte működését. Célunk azóta is az, hogy szerelő/vállalkozó és viszonteladó partnereink számára a villamos szerelési anyagok, ventilátorok, klímaberendezések és egyéb termékek megvásárlását a lehető legversenyképesebb árakon lehetővé tegyük és számukra a legjobb szolgáltatásokat biztosítsuk (műszaki tanácsadás, kíváló logisztika, garancia ). TRÉNING... A TEKNO POINT rendszeresen továbbképző-tanfolyamokat és termékbemuta-tókat szervez, amelyeken bel- és külföldi partnereink megismerkedhetnek új termékeinkkel, új technológiákkal és ezáltal még jobban kötődnek vállalatunkhoz és bíznak termékeinkben. TERMÉKVÁLASZTÉK....
A TEKNO POINT klímaberendezések, ipari- és háztartási ventilátorok, légtisztító berendezések, fan-coilok (klímakonvektorokok), központi porszívók, kül-és beltéri világítási armatúrák, audio- és video kaputelefonok. Jól ismertek sok európai országban kíváló minőségükről és versenyképes áraikról. A fenti termékek, rendszerek és szolgáltatások TEKNO POINT márkanévvel kerülnek forgalomba és megfelelnek a nemzetközi szabványok előírásainak. Termékválasztékunkat és szolgáltatásaink színvonalát folyamatosan fejlesztjük partnereink igényeivel összhangban. RÖVIDEN A TERMÉKEKRŐL...
Cégünk történetének fontos része, hogy az elsők között voltunk, akik felhívták a magyar vevők figyelmét a háztartási elszívó ventilátorok használatának előnyeire és szükségességére, ami hozzájárult az életminőség javulásához. Ipari és háztartási ventilátoraink széles körben ismertek Magyarországon. Elmondhatjuk, hogy ma már a piacvezető cégek közé tartozunk és piacrészesedésünk is jelentős.. .
Idegen nyelvű leírás
The history of our company goes back to 1992, when TEKNO POINT was established in Budaspesst based on the italian experiences. Our aim is to offer to the installation companies and to specialized dealers a wide choice of first class products in the field of electric installation material, airconditioners and ventilation at the most competitive prices and ensuring the best service, (technical advice, deliveries, after sales service, guarantee). Tekno Point air conditioners, industrial and domestic ventilators, air purifiers, heaters, fan- coils, central vacum cleaners, lighting fixtures, doorphones and door openers are well know in many European countries for their excellent performances and competitive prices.

Gazdasági információk

Közösségi adószám
12270712-2-43
TEÁOR kód
4643 - Elektronikus háztartási cikk nagykereskedelme

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Tekno Point Hungary Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Terelő U. 18.
  1211  Budapest

 2. Távolság: 930 m
  Adatok
  Kossuth L. U. 17.
  1212  Budapest

 3. Távolság: 1.20 km
  Adatok
  Varrógépgyár Utca 22-24.
  1211  Budapest

 4. Távolság: 1.51 km
  Adatok
  Rákóczi Ferenc út 189.
  1214  Budapest
 5. Ii. Rákóczi Ferenc út 189.
  1214  Budapest

 6. Távolság: 1.68 km
  Adatok Contact
  Sáfár P. U. 5.
  1212  Budapest