Telemax Gsm Szerviz Kft., Budaörs

Cím:
Kinizsi U. 2/B
Irányítószám/Település:
2040 Budaörs
Megye:
Pest
Telefon:
+36 23 880 319
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok, Frissítve 3 hónappal ezelőttEllenőrzött adatok - Frissítve 3 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Vélemények

Bánszki Vikt?ria
1 Csillagok

, 2015. február 23.

11 napja írtam emailt, egy kérdéssel. Garanciás lehet-e egy x ideje vásárolt készülék. válasz nincs. A telefonszám arra van, hogy elmondják hogy nem lehet őket telefonon elérni. ...

1 Csillagok

2015. február 17.

Kb 40 napja adtam be egy Lenovo garis laptopot,ezidáig egy sms-sel elintéztek,nincs alkatrész. Kezdek ideges lenni.

Horváth Norbert*
1 Csillagok

, 2015. február 14.

Ahogy látom , nem csak én vagyok elégedetlen. Samsung telefonomat ide küldték garanciális javításra (recseg, ropog a hangszóró) Üzentek , hogy mehetek érte, kipróbálom , és ugyan az a hiba. Szerintem még a gépre sem tették rá. Ahogy küldtem úgy kaptam vissza . Vicc ez a cég

Werbovszky Béla
1 Csillagok

, 2015. január 6.

Sajnálatos módon szintén csak rosszat írhatok! Telefonon lehetetlen elérni őket, mert az üzenetrögzítő szerint nincs aki felvegye. Nem értem a XXI. században a világ egyik vezető cége, hogy működhet együtt egy ilyen céggel....?????? Ja és ráadásul felső kategóriás telefonhoz ingyen háznál történő javítás jár. Nagyjából mint 30 évvel ezelőtti akkori GELKA színvonala. Akkor jönnek mikor nekik tetszik. Legyél otthon egész nap, aztán vagy jönnek vagy nem..... Megalázó!!! Soha többé Samsung teló.... se tv. se semmi... !!!

3 Csillagok

2014. december 26.

ALCATEL TELEFONOMAT garanciálisan 1.5-éve havonta javtják egy és ugyanazon hibával, hiba jelenség: Bizonytalan esetenként leáll/kikapcsol ! csak az akku kivétele után amely " teljes nullázást " jelent indítható el, amely nem megoldás ! 3x-cseréltek készüléket, holnapmegyek érte, állítólag az akkumulátor többszöri csere után is CSAK 1-ÉVIG GARANCIÁLIS ! MIT TEHETEK, NEM KÉPESEK MEGJAVITANI ezekszerint !

Jeny Zs.
1 Csillagok

, 2014. november 18.

Nem igaz hogy a Fogyasztóvédelem nem látja mi megy...ez valami viccc???? komolyan...

1 Csillagok

2014. november 17.

Lassú a munkatempó, több órát kell várni és csak 6 ember volt előttem, sétálgatnak, beszélgetnek... de ami a legszebb az egészben, hogy 2* visszahívtak, vártam, autóztam és hiába mert be sem vette a Samsung telefont. Eddig mindig ragaszkodtam a samsunghoz de ne tegye senki mert ha baj van vele akkor kuka.

Jeny Zs.
1 Csillagok

naposvirag@gmail.com

, 2014. október 13.

Fél éve húzódik az ügyem. Sajnos mindenki mutogat mindenkire, 4x votl szervizelve a telefonom, cserélni nem akarnak, T mobile mutogat Tmx re, Tmx a T mobilra, a telefonom mai napig garanciális, fogyasztóvédelem szintén nem segít, azzal indokolta hogy a Tmx dönti el, a telefon hibás vagy nem. Vettem új töltőt, új akkumulátort , ezzel sem működik, panelhibás..vagy kitudja..Szomorúan állok, s nézem ahogy a garanciám lejár, s mindenhol elutasítanak...Itt minden meg van bundázva..ennyi a véleményem..:=(

Megjegyzés

2014. október 27.

Én ugyanígy szenvedek alcatel készülékemmel június óta 5x volt szervízben, mutogatnak egymásra. Csere nincs, a készülék garanciális, csak éppen használni nem lehet. 2,5 heteket van szervízben, csere készüléket nem adnak, felháborító ami folyik ebben az országban. Fogyasztóvédelem engem is lerázott gyorsan, fordulhatok bírósághoz. De most már annak itt az ideje.

1 Csillagok

2014. szeptember 22.

Elérhetetlenek, 2 hónapja húzódik a garanciális Samsung telefonom rehabilitációja és még ki tudja, hol a vége. Hova kell írni, hogy bezárassák? Ha lenne mínusz pont, akkor azt adnám!

1 Csillagok

2014. szeptember 17.

Samsung telomat megvettem júliusban. Két hét múlva elromlott. (nem hall a hívott fél pedig nem lett leejtve nem kapott vizet)Leadtam ahol vettem,ők elküldték a szervizbe,garanciába megjavították.(alkatrészcsere,szoftverfris.) 1Napot bírt. Ezt már 4-szer eljátszottuk! Még mindig nem jó! Sajnos sokat kell utazni érte. Egyszerüen miért nem cserélik ki?Írjon véleményt a(z) Telemax Gsm Szerviz Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Ipartelep U. 13-15.
  2040  Budaörs
 2. Sport Utca 2-4..
  2040  Budaörs

 3. Távolság: 5.12 km
  Adatok
  Balatoni út 2663 Hrsz.
  2049  Diósd
 4. Október Huszonharmadika Utca 8-10.
  1117  Budapest
 5. Október Huszonharmadika Utca 8-10.
  1117  Budapest
 6. Október Huszonharmadika Utca 8-10.
  1117  Budapest