Telemax Gsm Szerviz Kft., Budaörs

125 Vélemények
Telemax Gsm Szerviz Kft.
Kinizsi u. 2/B.
2040 Budaörs
Pest
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
13-09-171219
Adószám
11002044-2-13
Alkalmazottak száma
4
TEÁOR kód
9529 - Egyéb személyi-, háztartási cikk javítása

Leírás

Telemax Gsm Szerviz Kft. honlapja

TeleMax GSM szerviz kft. az egyik vezető after-sales szolgáltatásokat nyújtó cég a régióban.

  1. Contact
  2. English
  3. Magyar
  4. Referenciák
  5. Services

Cégleírás
Az 1997-ben alapított TeleMax fő profilja a mobiltelefonok javítása. Magyarországon hivatalos szerviz partner a következő gyártóknak: Alcatel, Apple (iPhone), Becker, Blackberry, Emporia, Evolve, Huawei, Hyundai, LG, Samsung, Sharp, Simonsen, Teltonika, ZTE.
A TeleMax látja el szlovák és osztrák Samsung készülékek szervizelését is.
Kulcsszavak:
Mobiltelefon Szaküzlet, Mobiltelefon Szerviz, Mobiltelefon, Adatmentés, Telefon Szerviz, After-Sales szolgáltatás
Telemax Gsm Szerviz Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

2016. december 16.

CatB15Q telefonom a garancia lejárta után nemsokkal tönkre ment azt hittem hogy ha a hivatalos szervizbe küldöm jobban járok ...TÉVEDTEM !!! Egy hónapig semmi !Sok telefonálgatások után sikerült egyáltalán megtudnom hogy mennyiért óhajtják megcsinálni !Pedig állítólag Ők kerestek volna az árajánlattal kapcsolatban !Újabb 2 hétig semmi , majd megint telefonálgatok mire kiderül hogy állítólag egy "speciális" alkatrészre várnak...Megint 1 hétig semmi ! Telefonálok , de még mindig a "speciális" alkatrészre várnak ! Közben minden érdeklődésnél hangsúlyozzák hogy nincs törvényileg meghatározott időtartama annak meddig van náluk a telefon....Újabb egy hét múlva érdeklődöm ott ahol a készüléket vettem mit tudnak a telefonról!?Közlik hogy a Telemax szerviz vissza küldte nekik a telefont javítás nélkül , ezért Ők újra vissza küldték a telefont javításra mivel a nehezen kicsikart javítási összeget elfogadtam!Nesze Neked "speciális" alkatrész....A telefon még mindig ott van , már nem is reménykedem hogy az évben vissza kapom ! Hazudnak , leszarnak mindent , nem foglalkoznak az emberrel !!! Mindent megmagyaráznak azzal hogy NINCS TÖRVÉNYILEG MEGHATÁROZOTT IDŐPONTJA ANNAK HOGY MEDDIG VAN NÁLUK A TELEFON !!! Lassan úgy érzem örülnöm kellene annak hogy egyáltalán visszakapom majd valamikor a telefonom!Mit képzelek hogy 2 hónap után még telefonálgatok....

Viktor Pongracz

, 2016. november 14.

NEKEM MEG MÁR 2 HÓNAPJA NÁLUK VAN A RETKES TELEFONOM (P8 LITE WIFI HIBA) ÉS NEM KÉPESEK SEMMIT SE VÁLASZOLNI HOGY MI VAN A TELEFONNAL! AZ AUCHANBA VETTEM ODA VITTEM VISSZA GARANCIÁLIS JAVÍTÁSRA! SZÁNALMAS!!!!! LEGALÁBB VISSZAJELEZNÉNEK HOGY NEM LEHET MEGJAVÍTANI VAGY VALAMI ÉS AZ AUCHAN VISSZAADNÁ A PÉNZEMET!!!!!!!!!

György Czafik

, 2016. november 5.

4 hónapja vettem 2 db Huawei p8 lite telefont mind a kettőnek wifi csatlakozási problémája volt (kiderült ez széria hiba ,még a telekom munkatársa is beismerte rengeteg készüléket vittek vissza ezzel a hibával ) az egyiket simán megjavították garanciába a másikra ráfogták hogy külső behatás miatt az alaplap sérült és csak fizetősbe tudják elvállalni a javítást.A telefont kifogástalan állapotban és karcmentesen vette át a telekom munkatársa ,még a hátlapi fólia is rajta volt. Harmadszor küldte vissza a szerviz. Most a fogyasztóvédelemnél feljelentettük a szervizt de rengeteg ügyük van folyamatban .Két hónapja nincs a lányomnak telefonja mert a szerviz nem akar telefont cserélni egy szériahibás sorozatot.

Kovács Imi

, 2016. szeptember 22.

Az olvasottak alapján rossz lóra tettünk,én még csak az első szerviznél vagyok, de úgy érzem akármi is lehet még.

több, mint 6 hónappal ezelőtt

6 hete vettem a Huawei telefonomat. Ez idő alatt most hibásodott meg harmadszor, szétbontja a vonalat. 2x volt már szervizben, szerintük hibátlan. Ha egy kis tisztesség volna a cégben, újat adna,vagy visszaadná a pénzt,mert így ez idő alatt többet volt a készülék szervizben,mint nálam. 65.000 Ft-ért nem ezt várja az ember,lemaradok üzenetekről,hívásokról. Nagyon megbántam,hogy ezt a márkát választottam és senkinek nem ajánlom ! Kérem vissza az árát!!!!

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Telemax Gsm Szerviz Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

  1. Corvin sétány 1. d. ép.
    1054  Budapest
  2. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete