Telemax Gsm Szerviz Kft., Budaörs

124 Vélemények
Telemax Gsm Szerviz Kft.
Kinizsi u. 2/B.
2040 Budaörs
Pest
Ellenőrzött adatok, Frissítve 4 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
13-09-171219
Adószám
11002044-2-13
Alkalmazottak száma
4
TEÁOR kód
9529 - Egyéb személyi-, háztartási cikk javítása

Leírás

Telemax Gsm Szerviz Kft. honlapja

TeleMax GSM szerviz kft. az egyik vezető after-sales szolgáltatásokat nyújtó cég a régióban.

  1. Contact
  2. English
  3. Magyar
  4. Referenciák
  5. Services

Cégleírás
Az 1997-ben alapított TeleMax fő profilja a mobiltelefonok javítása. Magyarországon hivatalos szerviz partner a következő gyártóknak: Alcatel, Apple (iPhone), Becker, Blackberry, Emporia, Evolve, Huawei, Hyundai, LG, Samsung, Sharp, Simonsen, Teltonika, ZTE.
A TeleMax látja el szlovák és osztrák Samsung készülékek szervizelését is.
Kulcsszavak:
Mobiltelefon Szaküzlet, Mobiltelefon Szerviz, Mobiltelefon, Adatmentés, Telefon Szerviz, After-Sales szolgáltatás
Telemax Gsm Szerviz Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Viktor Pongracz

, 2016. november 14.

NEKEM MEG MÁR 2 HÓNAPJA NÁLUK VAN A RETKES TELEFONOM (P8 LITE WIFI HIBA) ÉS NEM KÉPESEK SEMMIT SE VÁLASZOLNI HOGY MI VAN A TELEFONNAL! AZ AUCHANBA VETTEM ODA VITTEM VISSZA GARANCIÁLIS JAVÍTÁSRA! SZÁNALMAS!!!!! LEGALÁBB VISSZAJELEZNÉNEK HOGY NEM LEHET MEGJAVÍTANI VAGY VALAMI ÉS AZ AUCHAN VISSZAADNÁ A PÉNZEMET!!!!!!!!!

György Czafik

, 2016. november 5.

4 hónapja vettem 2 db Huawei p8 lite telefont mind a kettőnek wifi csatlakozási problémája volt (kiderült ez széria hiba ,még a telekom munkatársa is beismerte rengeteg készüléket vittek vissza ezzel a hibával ) az egyiket simán megjavították garanciába a másikra ráfogták hogy külső behatás miatt az alaplap sérült és csak fizetősbe tudják elvállalni a javítást.A telefont kifogástalan állapotban és karcmentesen vette át a telekom munkatársa ,még a hátlapi fólia is rajta volt. Harmadszor küldte vissza a szerviz. Most a fogyasztóvédelemnél feljelentettük a szervizt de rengeteg ügyük van folyamatban .Két hónapja nincs a lányomnak telefonja mert a szerviz nem akar telefont cserélni egy szériahibás sorozatot.

Kovács Imi

, 2016. szeptember 22.

Az olvasottak alapján rossz lóra tettünk,én még csak az első szerviznél vagyok, de úgy érzem akármi is lehet még.

2016. augusztus 7.

6 hete vettem a Huawei telefonomat. Ez idő alatt most hibásodott meg harmadszor, szétbontja a vonalat. 2x volt már szervizben, szerintük hibátlan. Ha egy kis tisztesség volna a cégben, újat adna,vagy visszaadná a pénzt,mert így ez idő alatt többet volt a készülék szervizben,mint nálam. 65.000 Ft-ért nem ezt várja az ember,lemaradok üzenetekről,hívásokról. Nagyon megbántam,hogy ezt a márkát választottam és senkinek nem ajánlom ! Kérem vissza az árát!!!!

2016. május 25.

Sajnos a készülék javítás után rosszabb lett! Miután vissza kaptam, már aznap szinte használhatatlan. A töltést nem vette fel azért volt szervizben. Azóta akadozik a nett, letöltésnél hibakódokat írogat, a lámpa bekapcsol és csak akkor kapcsol ki, ha kikapcsolom a készüléket. Ezeknek lapátot adnék a kezükbe és a kőbányában verném őket korbáccsal hogy jobban dolgozzanak. Ezeket persze nem ellenőrzi a fogyasztó védelem, csak a kis cégeket. Szégyen, hogy elő fordulhat ilyen ebben az országban.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Telemax Gsm Szerviz Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook

Hasonló cégek a közelben

  1. Szabadság tér 7. fszt.
    1054  Budapest
  2. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete