Tesco Pécs Budai Vám

Cím:
Budai Vám 1.
Irányítószám/Település:
7630 Pécs
Megye:
Baranya
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Szolgáltatások: Áfa visszatérítés Ajándékcsomagok készítése, díszcsomagolás Ajándékutalvány értékesítés Árellenőrző Átutalásos fizetés Babapelenkázó Bankjegykiadó automata Bankkártyás fizetés Bébi taxi Belső cukrászat Belső pékség Bevásárlókocsi érme árusítás Bevásárlókocsi mozgáskorlátozottak részére Csomagmegőrző Dohánypult Élelmiszervásárlási utalvány értékesítés Étterem Grillpult Gyereküléses bevásárlókocsi Halpult Hitelkártya elfogadás Húspult Ingyenes parkoló Légkondicionált eladótér Mobiltelefon árusítás Pénzváltó Pizza pult Próbafülke Ruha méretre igazítás Telefonkártya feltöltés Tesco Vásárlókártya Totó - Lottó Virágüzlet

Cégleírás
Nyitva: 0-24
A Tesco-ban kínált élelmiszerek jelentős része magyarországi beszállítóktól származik. A cég jelenleg több mint 1000 magyar beszállítóval dolgozik szoros együttműködésben azért, hogy a színvonal megfeleljen az Európai Uniós elvárásoknak. Az együttműködés az áruházakban több ezer termék bevezetését tette lehetővé, amelyek között több ezer saját márkás termék is szerepel.
A Tesco Színes termékek garantáltan jó minőségűek. Folyamatos minőségi ellenőrzés mellett, kifejezetten a Tesco számára kifejlesztett termékek. Ráadásul mindez nem csak az élelmiszerekre érvényes! Több, mint 4600 ilyen termék érhető el hazánkban, de a választék folyamatosan bővül. Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy Vásárlóink elégedettek legyenek saját márkás termékeinkkel.
A finest termékcsalád a Tesco márkák között a prémium termékeket képviseli. Az ezzel megegyező - prémium - minőségű termékeknél azonban jóval kedvezőbb áron kínáljuk a Tesco finest termékeket. Megjelenésében is tükrözi a prémium kategóriát: ezüst és fekete színben készül a csomagoló anyag, színes fotóval.

Vélemények

Takács Márton
1 Csillagok

Biztonsági őr

2010. november 14.

Történt velem 2010 11. 12.-én du ,-hogy pénzt szerettem volna felvenni az ott lévő OTP-automatából ami ahogy később kiderült rossz volt és a tranzakció azt mutatta hogy én felvettem az összeget mert a mobilomon is megjelent az sms hogy felvettem ,-ezt szerettem volna a biztonsági őrrel tanúsítani ,-ezt a kérésemet elhárította hogy nem őrá tartozik ,-kértem hogy legalább írja a gépre hogy nem üzemel nehogy más is így járjon ,-a válasz ugyan az nem őrá tartozik ,-sokat hallani hogy a pénzkiadó alá valamit beszerelnek illetéktelenek és a ki nem adott pénzt felveszik ,-jól esett volna ha csak annyit segít hogy meg nézi valóban nem történt e valamilyen visszaélés a kártyámmal ,-mint utólag kiderült egy napja hibás volt az automata ,-köszönöm a segítséget ezek után hogyan várhatunk segítséget a biztonsági őrtől ??? Tisztelettel TM!!
Címkék: ## segítőkészség hiányaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Tesco Pécs Budai Vám részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben


 1. Távolság: 5.38 km
  Makay István U. 5.
  7634  Pécs

 2. Távolság: 13.65 km
  Kossuth Lajos Utca 54-56.
  7300  Komló

 3. Távolság: 23.67 km
  Harkányi út 55.
  7800  Siklós

 4. Távolság: 32.29 km
  Almáspatak U. 7.
  7900  Szigetvár

 5. Távolság: 34.34 km
  Pécsi út 61.
  7700  Mohács