Tigáz Zrt. - Váci Ügyfélszolgálati Fiókiroda

2 Vélemények
Tigáz Zrt. - Váci Ügyfélszolgálati Fiókiroda
KÜLSŐ RÁDI U. 1.
2600 Vác
Pest
*Ezen helyen található szolgáltató egység véglegesen bezárt. Kérjük, válasszon az Önhöz legközelebb eső helyiségek közül.

Üzletek a közelben

 1. Tigáz Vác
  1.67 km
  Posta Park 2.
  2600  Vác
 2. Kossuth Lajos Utca 23-25.
  2000  Szentendre
 3. Német Utca 10.
  2626  Nagymaros
 4. Verseny Utca 4.
  2120  Dunakeszi
 5. Rákóczi Út 30.
  2651  Rétság

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt Tigáz zrt. Azt elismerem,hogy a szembe szomszédomnak engednem és tűrnöm kell,hogy a lebetonozott kocsibejárónkat kell feltörni és tűrni a munkálatokat.Örülök,hogy könnyebb lesz az életük,nekünk ígérték a helyreállítást.A mi oldalunkon van a fővezeték. DE: Önök is megtudják nézni a várható időjárást és nem kellett volna már két héttel ezelőtt kiásatni a gödröket,feltörni a betont,ha még a mai nap sem tudják mikor méltóztatnak bekötni a gázt a szemben lévő házba.Minket gátolnak az udvarunkba bejutni, a több napi hatalmas eső befolyt az út alá amin naponta nehéz gépjárművek (mezőgazdasági és kamionok,teherautók) terhelnek. A túlsó árokban lefolyó víz mind az út alatt terült el,pedig volt bőven.A nagy gödör is megtelt iszappal.Ezt a munkát szervezéssel 1-2 nap alatt el lehetett volna végezni! Cím privátban,ha érdekli egyáltalán Önöket a mi problémánk.

Méröálás internetes bejelentés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Felháborito, hogy az inteneten leadott méröálást a számlán nem jelenik meg,tigáz milyen alapon határoza meg a fogyasztásom,amikkor, én interneten idöben bejelentem.Hiányolom a gázoraálást amit a tigáz nemjelenit meg.
#Hibás Számla vezetés