Tigáz Zrt. - Ceglédi Ügyfélszolgálati Iroda

Cím:
Hold U. 38-40.
Irányítószám/Település:
2700 Cegléd
Megye:
Pest
Telefon:
06-40-333-338
Weboldal:
Email:
ugyfelszolgalat@tigaz.hu
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Tigáz Zrt. földgázelosztási és közüzemi szolgáltatási tevékenységet végez Magyarország észak-keleti régiójában, megközelítőleg az ország területének egyharmadán.A hajdúszoboszlói székhelyű Tigáz Zrt. méretét tekintve a legjelentősebb magyar gázszolgáltató társaság, amely egyre magasabb színvonalú szolgáltatást nyújt fogyasztói számára, jelentős hatást gyakorolva a gazdaságra és a foglalkoztatottságra.

Több mint 32 ezer km hosszú elosztóhálózaton és csatlakozóvezetéken keresztül végez gázszolgáltatást, a hazai lakossági és közületi fogyasztók 35, 4 %-át látva el.2008 végére a fogyasztói létszám elérte az 1.263 ezer főt, melyből 1.172 ezer lakossági fogyasztó, 74 ezer nem lakossági fogyasztó (ipari, mezőgazdasági, kommunális, kereskedelmi és egyéb). A fogyasztásuk összesen kb 2, 853 milliárd köbméter volt, amelynek több mint felét (1, 6 milliárd köbméter) a lakossági célú értékesítés tette ki.

Vélemények

Lajos Imre
1 Csillagok

Gázszolgáltató

, 2012. május 10.

"Tisztelt Ügyfelünk! E-mail címünkre érkezett megkeresését köszönettel megkaptuk. Bejelentését társaságunk fogadta, annak feldolgozását munkatársaink hamarosan megkezdik. Figyelmébe ajánljuk megújult weboldalunkat, ahol regisztrált ügyfeleink gyorsan, egyszerűen és kényelmesen intézhetik ügyeiket. Látogasson el hozzánk! Csak egy kattintás: www.tigaz.hu Leírás: cid:image001.jpg@01CC5B60.549990C0 Tisztelt Ügyfelünk! E-mail címünkre érkezett megkeresését köszönettel megkaptuk. Bejelentését társaságunk fogadta, annak feldolgozását munkatársaink hamarosan megkezdik. Figyelmébe ajánljuk megújult weboldalunkat, ahol regisztrált ügyfeleink gyorsan, egyszerűen és kényelmesen intézhetik ügyeiket. Látogasson el hozzánk! Csak egy kattintás: www.tigaz.hu Leírás: cid:image001.jpg@01CC5B60.549990C0 Tisztelt Ügyfelünk! E-mail címünkre érkezett megkeresését köszönettel megkaptuk. Bejelentését társaságunk fogadta, annak feldolgozását munkatársaink hamarosan megkezdik. Figyelmébe ajánljuk megújult weboldalunkat, ahol regisztrált ügyfeleink gyorsan, egyszerűen és kényelmesen intézhetik ügyeiket. Látogasson el hozzánk! Csak egy kattintás: www.tigaz.hu Leírás: cid:image001.jpg@01CC5B60.549990C0 Figyelmébe ajánljuk megújult weboldalunkat, ahol regisztrált ügyfeleink gyorsan, egyszerűen és kényelmesen intézhetik ügyeiket. Látogasson el hozzánk! Csak egy kattintás: www.tigaz.hu" Itt vagyok...csesszétek meg :-) Nem "leírni" kell...feladatot megoldani. Az már valami...nem?

Lajos Imre
1 Csillagok

Gázszolgáltató

, 2012. május 10.

Mi ez a tegezés véleményíráskor az Önök részéről??? Tisztelt Ü.sz.! Másodjára írok, és egy "kedves noreply"-n kívül más nem jön. A ceglédi irodában nincsenek múlt hónap 18-a óta, vagy nem jó a telefon. Holnap 10-11 óra között várom az óraleolvasót. Emlékeztetőül: ápr. 18-án voltam a ceglédi irodában, mert nem lett leolvasva (2011 évi zárás) az óra. "Az értesítőn van a leolvasó telefonszáma", másban nem tudnak segíteni"!!! Bemutatom: nincs rajta. Visszamentem, de már tömeg volt, a kívül lévő ügyintéző nem tudta a számot. Vissza kellett utaznom. Most újra haza tudok menni. Ha nem jön leolvasó én olvasom le, és beadom. Már délután nem leszek Cegléden. Biztosan le...... a levelem...mint az előzőt, de csak tévedjek.
Címkék: #Gázmérő óraErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bajtai István
1 Csillagok

Gázszolgáltató és a gázszámla.

, 2010. december 11.

Nekem nagyon megvan a véleményem. Éves leolvasás, fényképezés, nagy Tigáz reklám után RÉSSZÁMLA érkezik. Rajta sehol az óra/M3 számai. Ezer egyéb szám és adat szerepel rajta, de aminek kellene rajta lenni, hogy hány m3. van kifizetve az persze nincs. Ez kérem nagyon de nagyon simlis megoldás. Az bizony. Egyáltalán nem korrekt. A következő számla onnan indul, ha valaki nem szemfüles, ahonnan csak akarják. Ez van sajnos. Hiába a Televízióban megjelent ígéret. Az ÍGÉRET az csak ÍGÉRET maradt.
Gázszolgáltató és a gázszámla.
Címkék: ## résszémla és a buktatói.Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

ncncn
1 Csillagok

ügyfél fogadás

2010. május 28.

Egy szó: elérhetetlenek.
Címkék: ## gáz szolgáltatásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Böberzsó
1 Csillagok

Ügyintézés

, 2009. december 27.

Tavaly nyáron gázóra cserére került sor, ami egy csapás volt számomra. Kezdődött azzal, hogy az én gázórám régi egycsonkos volt, és ma már csak két csonkosak léteznek. Szétverték az előszoba sarkot ahol az óra volt és nagy nehezen felszerelték az új kétcsonkos órát.Miután nagy gáz szag volt , kértem ,hogy tüzetesen vizsgálják meg , mire az volt a válasz : szellőztessek 2 órahosszat és megszűnik . Nem szűnt meg ,(hiába zártam el a főcsapot) nyitott ablaknál aludtam , hajnalban hívtam a megadott telefonszámot , kijöttek vagy négyen ,és kiderült , hogy a szerelésnél megrepedt a bejövő ágon a könyökcső , ahol ömlött a gáz . Jól letoltak, hogy fel is robbanhattam volna, azután kezdődött minden elölről, óra le ( újabb falvésés), könyökcső le úgy, hogy a társasház gázcsapját nem tudták lezárni, mert nem volt minden lakó otthon, az enyémet meg hiába zárták le, mert előtte volt a repedés.Végül sikerült , és amikor a fürdőszobában meggyújtották a gyújtólángot rájöttek, hogy a csap nem szabványos cseréltessem le , mert ellenkező esetben leszerelik a gázórát. Örültem, hogy élve megúsztam és egyszer végre felszerelték , így lecseréltettem a csapokat biztonságira néhány tízezerért. Megnyugodtam, hogy minden szabványos. Ekkor jött a meglepetés . A gázbojler és a fali melegítő gyújtólángja állandóan kialudt, ezeknél vissza kellett térni a régi csapokra. Mai napig sem értem , miért kell ragaszkodni a szabványos biztonsági csapokhoz, ha azt a magyar készülékek nem bírják ?

Erdődi Erzsébet
1 Csillagok

gázszolgáltatás

, 2009. december 24.

2009. július 1-től bárki választhat más gázkereskedőt, nem kell az egyetemes szolgáltatást választania. A kereskedő váltás menetét törvények írják elő. Egy egyszerű, nem ezzel foglalkozó embernek elég nehéz megértenie, mi a teendője. Különösen nehéz ez, ha úgy látja, még meg is nehezítik neki az átlépést. Kezdve azzal, hogy az átlépés előtt 2 előleg számlát is kap, ami óriási összegről szól, még akkor is, ha tudja, hogy túlfogyasztása van. De a két előleg számlát akkor is ki kell fizetnie, persze, ha tudja. A kilépés után be kell diktálnia a gázóra állását, ami szintén nehéz, sokszor nem is sikerül, mert a call center nem kapcsolja be az ügyintézőhöz, a gépnek meg nem diktálhat, mert már nincs a rendszerben. Ha mégis sikerül, akkor már csak várnia kell, csak várnia és megint csak várnia, hogy visszakapja a pénzét, amivel többet fizetett be a tényleges fogyasztásánál. S akkor még nem beszéltünk arról, ki milyen telefonokat kap, tanácsokat, hogy miért maradjon a TIGÁZ-nál, s aztán jön a kitöltött papír, amivel felajánlják a visszalépést hozzájuk. A sok kis öreg meg aláírja, visszaküldi, s aztán csodálkozik, mert ő nem akart visszalépni. Szóval elég nehéz velük.

b
1 Csillagok

telefonos elérhetőség

2009. október 29.

A megadott telefonszámon órákon át való próbálkozás után sem lehet elérni senkit. A vonal sosem foglalt: csöng, de nem veszik fel. Ha nem ez a helyes szám, kérem, adjanak meg másikat.

XXY
1 Csillagok

GF

2009. augusztus 25.

Az ügyfélfogadási idő miért nem szerepel,talán titkos!

Szilágyiné Páli Judit
1 Csillagok

Honlap

2009. június 15.

Hiányolom a honlapról az ügyfélfogadási időt!
Címkék: ## ügyfélfogadásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Tigáz Zrt. - Ceglédi Ügyfélszolgálati Iroda részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Thököly út 79.
  5000  Szolnok
 2. Fekete U. 10.
  5100  Jászberény
 3. Bartók Béla U. 46.
  2370  Dabas
 4. Táncsics U. 22./A
  5200  Törökszentmiklós
 5. Vágóhid U. 9.
  2220  Vecsés