Tigáz Zrt. - Ceglédi Ügyfélszolgálati Iroda

9 Vélemények
Tigáz Zrt. - Ceglédi Ügyfélszolgálati Iroda
Hold U. 38-40.
2700 Cegléd
Pest
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Tigáz Zrt. földgázelosztási és közüzemi szolgáltatási tevékenységet végez Magyarország észak-keleti régiójában, megközelítőleg az ország területének egyharmadán.A hajdúszoboszlói székhelyű Tigáz Zrt. méretét tekintve a legjelentősebb magyar gázszolgáltató társaság, amely egyre magasabb színvonalú szolgáltatást nyújt fogyasztói számára, jelentős hatást gyakorolva a gazdaságra és a foglalkoztatottságra.

Több mint 32 ezer km hosszú elosztóhálózaton és csatlakozóvezetéken keresztül végez gázszolgáltatást, a hazai lakossági és közületi fogyasztók 35, 4 %-át látva el.2008 végére a fogyasztói létszám elérte az 1.263 ezer főt, melyből 1.172 ezer lakossági fogyasztó, 74 ezer nem lakossági fogyasztó (ipari, mezőgazdasági, kommunális, kereskedelmi és egyéb). A fogyasztásuk összesen kb 2, 853 milliárd köbméter volt, amelynek több mint felét (1, 6 milliárd köbméter) a lakossági célú értékesítés tette ki.

 1. Tigáz utalvány
 2. Támogatások és kedvezmények
 3. club kártya
 4. energetikai állapotfelmérés

Kulcsszavak:
Gázszolgáltató
Szolgáltatások
földgáz értékesítés
További szolgáltatások
Telefonos ügyintézés, Távszámla
A Tigáz Zrt. - Ceglédi Ügyfélszolgálati Iroda cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Lajos Imre

Gázszolgáltató

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

"Tisztelt Ügyfelünk! E-mail címünkre érkezett megkeresését köszönettel megkaptuk. Bejelentését társaságunk fogadta, annak feldolgozását munkatársaink hamarosan megkezdik. Figyelmébe ajánljuk megújult weboldalunkat, ahol regisztrált ügyfeleink gyorsan, egyszerűen és kényelmesen intézhetik ügyeiket. Látogasson el hozzánk! Csak egy kattintás: www.tigaz.hu Leírás: cid:image001.jpg@01CC5B60.549990C0 Tisztelt Ügyfelünk! E-mail címünkre érkezett megkeresését köszönettel megkaptuk. Bejelentését társaságunk fogadta, annak feldolgozását munkatársaink hamarosan megkezdik. Figyelmébe ajánljuk megújult weboldalunkat, ahol regisztrált ügyfeleink gyorsan, egyszerűen és kényelmesen intézhetik ügyeiket. Látogasson el hozzánk! Csak egy kattintás: www.tigaz.hu Leírás: cid:image001.jpg@01CC5B60.549990C0 Tisztelt Ügyfelünk! E-mail címünkre érkezett megkeresését köszönettel megkaptuk. Bejelentését társaságunk fogadta, annak feldolgozását munkatársaink hamarosan megkezdik. Figyelmébe ajánljuk megújult weboldalunkat, ahol regisztrált ügyfeleink gyorsan, egyszerűen és kényelmesen intézhetik ügyeiket. Látogasson el hozzánk! Csak egy kattintás: www.tigaz.hu Leírás: cid:image001.jpg@01CC5B60.549990C0 Figyelmébe ajánljuk megújult weboldalunkat, ahol regisztrált ügyfeleink gyorsan, egyszerűen és kényelmesen intézhetik ügyeiket. Látogasson el hozzánk! Csak egy kattintás: www.tigaz.hu" Itt vagyok...csesszétek meg :-) Nem "leírni" kell...feladatot megoldani. Az már valami...nem?

Lajos Imre

Gázszolgáltató

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mi ez a tegezés véleményíráskor az Önök részéről??? Tisztelt Ü.sz.! Másodjára írok, és egy "kedves noreply"-n kívül más nem jön. A ceglédi irodában nincsenek múlt hónap 18-a óta, vagy nem jó a telefon. Holnap 10-11 óra között várom az óraleolvasót. Emlékeztetőül: ápr. 18-án voltam a ceglédi irodában, mert nem lett leolvasva (2011 évi zárás) az óra. "Az értesítőn van a leolvasó telefonszáma", másban nem tudnak segíteni"!!! Bemutatom: nincs rajta. Visszamentem, de már tömeg volt, a kívül lévő ügyintéző nem tudta a számot. Vissza kellett utaznom. Most újra haza tudok menni. Ha nem jön leolvasó én olvasom le, és beadom. Már délután nem leszek Cegléden. Biztosan le...... a levelem...mint az előzőt, de csak tévedjek.

Bajtai István

Gázszolgáltató és a gázszámla.

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nekem nagyon megvan a véleményem. Éves leolvasás, fényképezés, nagy Tigáz reklám után RÉSSZÁMLA érkezik. Rajta sehol az óra/M3 számai. Ezer egyéb szám és adat szerepel rajta, de aminek kellene rajta lenni, hogy hány m3. van kifizetve az persze nincs. Ez kérem nagyon de nagyon simlis megoldás. Az bizony. Egyáltalán nem korrekt. A következő számla onnan indul, ha valaki nem szemfüles, ahonnan csak akarják. Ez van sajnos. Hiába a Televízióban megjelent ígéret. Az ÍGÉRET az csak ÍGÉRET maradt.
Gázszolgáltató és a gázszámla.
## résszémla és a buktatói.
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

ncncn

ügyfél fogadás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Egy szó: elérhetetlenek.

Böberzsó

Ügyintézés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tavaly nyáron gázóra cserére került sor, ami egy csapás volt számomra. Kezdődött azzal, hogy az én gázórám régi egycsonkos volt, és ma már csak két csonkosak léteznek. Szétverték az előszoba sarkot ahol az óra volt és nagy nehezen felszerelték az új kétcsonkos órát.Miután nagy gáz szag volt , kértem ,hogy tüzetesen vizsgálják meg , mire az volt a válasz : szellőztessek 2 órahosszat és megszűnik . Nem szűnt meg ,(hiába zártam el a főcsapot) nyitott ablaknál aludtam , hajnalban hívtam a megadott telefonszámot , kijöttek vagy négyen ,és kiderült , hogy a szerelésnél megrepedt a bejövő ágon a könyökcső , ahol ömlött a gáz . Jól letoltak, hogy fel is robbanhattam volna, azután kezdődött minden elölről, óra le ( újabb falvésés), könyökcső le úgy, hogy a társasház gázcsapját nem tudták lezárni, mert nem volt minden lakó otthon, az enyémet meg hiába zárták le, mert előtte volt a repedés.Végül sikerült , és amikor a fürdőszobában meggyújtották a gyújtólángot rájöttek, hogy a csap nem szabványos cseréltessem le , mert ellenkező esetben leszerelik a gázórát. Örültem, hogy élve megúsztam és egyszer végre felszerelték , így lecseréltettem a csapokat biztonságira néhány tízezerért. Megnyugodtam, hogy minden szabványos. Ekkor jött a meglepetés . A gázbojler és a fali melegítő gyújtólángja állandóan kialudt, ezeknél vissza kellett térni a régi csapokra. Mai napig sem értem , miért kell ragaszkodni a szabványos biztonsági csapokhoz, ha azt a magyar készülékek nem bírják ?

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Tigáz Zrt. - Ceglédi Ügyfélszolgálati Iroda részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Üzletek a közelben

 1. Thököly út 79.
  5000  Szolnok
 2. Fekete U. 10.
  5100  Jászberény
 3. Bartók Béla U. 46.
  2370  Dabas
 4. Táncsics U. 22./A
  5200  Törökszentmiklós
 5. Vágóhid U. 9.
  2220  Vecsés