Toldy Ferenc Kórház, Cegléd

Cím:
Törteli út 1-3.
Irányítószám/Település:
2700 Cegléd
Megye:
Pest
Telefon:
(53) 310 011
Fax:
(53) 310 860
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve 4 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Gazdasági információk

TEÁOR kód
8610 - Fekvőbeteg-ellátás

Vélemények

5 Csillagok

Toldy Ferenc Kórház

2015. július 2.

Én csak köszönettel tartozom a kórház dolgozóinak! Az osztályokon, ahol én is feküdtem és a családom több tagja is mindig a legjobb tudásuk szerint dolgoztak az orvosok is és az ápolók is! KÖSZÖNET érte! (és nem a pénz dominált) ! A sürgősségi osztályról sem hajtottak el akkor amikor a volt férjemet vitte be a mentő alkohol mérgezés miatt éjjel! Türelmesen és odaadással kezelték a "beteget" ! A páromat is nyugodt szívvel bíztam rájuk amikor a mentő be vitte! Én beszélgetések közben mindig meg védem a kórházat ! Szerintem ehhez nekünk betegeknek is úgy kell hozzá állni! Még egyszer KÖSZÖNÖM a kórház összes dolgozójának a kitartó és odaadó munkájukat!
Címkék: #Holló FerencnéErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

sinkaerzsike
5 Csillagok

Az egészségügy napja

, 2014. július 1.

Minden kedves egészségügyi dolgozónak , övezze munkáját tisztelet és megbecsülés ! Legyen erejük és egészségük e nehéz időkben is munkájuk elvégzéséhez és türelmük jómagam és beteg társaim gyógyításához ! Köszönöm !
Címkék: #GyógyításErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

takács alíz
1 Csillagok

tapasztalat

2013. augusztus 23.

Vérző szivvel távoztam!!!!Reggel 9:22-kor mentő szállította a nagymamámat eme csodás kórházi intézménybe!!!Köszönet a bánásmódért amit tanúsítottak egy 89 éves emberrel.6 órán keresztül étlen-szomjan sőt 15:30-kor közölte velem a "DOKTORNŐ"hogy hazamehet nincs semmi gond/félrecsúszott száj és szerintem szélütés érte,ja és fel sem tud ülni amit eddig hibátlanul tett/csak javaslatot tud biztosítani:ez megfelel????kérdezte.Én 15.30 után eltávoztam mondván a betegszállító majd hozza!Tudom a betegszállítóknak sem egyszerü az életük de NYÍLVÁN Ő VELE IS MÁSKÉPP VISELKEDETT VOLNA A DOKTORNŐ HA ZSEBÉBE NYOMJA A PÉNZT MINT AHOGY MÁS TETTE A SZEMEM ELŐTT!!!!Hálás köszönet és remélem egyszer mindenki megkapja ami neki jár!!!Ja és18.19 van most és még sehol a nagymamám!De ha lesz módom azt is leírom mikor ért haza a remek vendég szeretetből!!!!!!Tisztelettel:Egy beteg hozzátartozója!!!!!
Címkék: #betegellátás CeglédErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2014. január 27.

Jómagam is éveken keresztül voltam lakója eme csodás intézménynek , de soha nem láttam és nem tapasztaltam ,hogy ilyen dolgok előfordultak volna ! Én is beteg voltam de olyan nem volt hogy 6 órán át nem vizsgáltak meg egy beteget .Vagy ha tudták hogy szélütés érte haza sem engedték volna .A beteg szállítás nem áll a helyzet magaslatán ,sajnos én is utaztam Ceglédről Budapestre 8 óra alatt értünk fel .El kellett fogadnom és ezért nem okoltam a kórházat .Nos a zsebbe nyomott pénz olyan dolog ami legális hiszen az igazgató engedélyezte .De azt kifogásolom hogy azért nem látták el a beteget mert nem adott pénzt .Becsületes orvosok és ápolók dolgoznak az intézményben akik minket betegeket gyógyítanak , ne rágalmazzuk őket inkább köszönjük meg nekik lelkiismeretes munkájukat ! ( Ha ilyen pozitív véleménye van lehet más intézménybe is menni ) És ha netalán ilyen helyzetbe kerülök egyszer én is ezt teszem ! De addig köszönöm a munkájukat eme " szupercsapatnak " .!!

Megjegyzés

2015. március 26.

A kórház bejáratánál kirakott H betű nem a ,,HOTEL" -t jelenti! Ambuláns beteg esetén nem tudnak járóbeteg ellátásban ételt-italt biztosítani, ez a hozzátartozó feladata, pláne ha fél nepot ott tölt a beteg rokona mellett!!! Bár nem hiszem, hogy, ha kért egy pohár vizet, nem vitt senki a betegnek! Ha az orvos hozzáállása, viselkedése kifogásolható volt, az orvosigazgatóhoz lehet fordulni írásos panasszal, vagy személyesen. Ne általánosítsunk, mert a dolgozók nagy része becsületesen látja el a betegeket! A betegszállítás nem a kórház hoz tartozik, mellesleg OMSZ irányítás alatt van, sokszor sok bosszúságot okozva a kórházi betegellátás számára is. Panaszt a budapesti OMSZ irányításnál lehet benyújtani!

Sinka Erzsike
5 Csillagok

Köszönet

2013. június 30.

Július 1 a magyar egészségügy napja ! A Semmelweis nap alkalmából ,köszöntsük az egészségügy minden dolgozóját ! Alacsony bérezés ,és nehéz körülmények között kénytelenek dolgozni ! Ennek ellenére munkájukat odaadással ,és minden tudásukkal haladéktalanul elvégzik ! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN !!!
Címkék: #GYÓGYÍTÁSErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2013. július 1.

Én a magam részéről külön köszöntöm a Ceglédi Toldy F kórház dolgozóit !Erőt egészséget és sok sikert munkájukhoz ,hogy minket betegeket továbbra is gyógyítani tudjanak !Köszönöm szépen !

sinkaerzsike
5 Csillagok

Vélemény

, 2012. november 6.

Vérző szívvel olvasom a kórházról írt véleményeket !Sajnos több a rossz mint a jó .Olyan emberek ócsárolják akik még nem is feküdtek az intézményben betegként .Honnan veszik a bátorságot ? Igen is a Ceglédi kórház meg felel a betegek minden nemű el várásának !Tapasztalatból mondom ezt hiszen 24 műtéten vagyok túl !!Az orvosok ,a nővérek ,az ápolók és minden dolgozója a kórháznak dicséretet érdemelne nem pedig meg alázó ócsárolást !Ezt kikérem magamnak a beteg társaim nevében is !Kívánok az intézménynek további jó munkát !Nagyon nehéz időket él meg az egészségügy de aki ezt nem tudja és rossz véleményt ír annak üzenem ,nem szükséges a Ceglédi kórházba menni .Vannak más kórházak is sőt magán klinikák stb.De a véleményüket tartsák meg maguknak !Tisztelettel Erzsike .
Címkék: #GyógyításErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

sinkaerzsike
5 Csillagok

Vélemény

, 2011. november 9.

Szomorúan olvasom ,hogy valaki még nem is volt a kórházban de a legrosszabb véleményt írja róla.Honnan szerzi a rossz infókat ha nem volt benne része ???

sinkaerzsike
5 Csillagok

Vélemény

, 2011. november 9.

3 év alatt 16 műtéten estem át ,éppen ezért van jó véleményem a kórházról és annak minden orvosáról és nővéréről!!

sinkaerzsike
5 Csillagok

Vélemény

, 2011. november 9.

A Ceglédi kórház a környék legjobb kórháza ! Aki ezt vitatja az nem volt még másik kórházban ! Így külömbséget sem tud tenni .Ócsárolni persze tudunk de köszönetet mondani nem tanultunk meg.
Címkék: #HozzászólásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2013. szeptember 12.

Nem kell mindenáron hőst játszani a kórházban. Én mint orvos hajlamos voltam inkább azt mondani: "Semmi gond, gyerünk, szúrjon csak meg!", miközben ugyanúgy szenvedtem, mint bárki más. El kellett érnem az ötvenes éveim küszöbét, hogy megértsem, jobb szerénynek lenni - és megúszni a szenvedést.

Leponex
3 Csillagok

Trauma

2010. március 30.

Nem tudom milyen, de azt tudom, hogy évekkel ezelőtt volt egy fiúcska akinek motoros balesete volt, szakmailag abszolult jó műtéti beavatkozást kapott, csak gondolom, hogy az eszköz hiány miatt küldték fel Pestre. Emberileg nem tudom, milyenek, de remélem nem olyanok mint a legtöbb pesti kórházban. Förtelmesek, nincs a betegnek méltósága, na meg a stílus is amikor az ember ténylegesen normálisan szólnak hozzájuk. Elhiszem hogy belefásultak, de arról sem a beteg, sem a hozzátartozó nem tehet. Viszont ne is tűrjék. hogy állatnak, vagy cselédnek nézik őket, főleg ha egy beteg nagyon elhagyja magát. Mert NEM azért van a nővér hogy emelgesse a beteget( mert NEM állat) és NEM azért hogy szolgálja, hanem azért, hogy segítse, a beteg meg működjön együtt.
Címkék: ## gyógyításErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

2013. június 23.

Nem értek egyet a leírtakkal !Én nagyon sok időt töltöttem az intézményben ,de ilyen hozzáállást és kijelentéseket soha nem hallottam .Sem az orvosoktól sem a nővérek és ápolóktól .Munkájukat becsületesen végzik ,túlterheltek ,Egyébként nagyon sok beteg nem tolerálja a munkájukat ,Pesti vagy Ceglédi kórház ,nem az a fontos hanem az hogy meg gyógyítsanak bennünket betegeket amit minden tudásukkal meg is tesznek !Köszönet ezért az intézmény minden dolgozójának ! S Erzsike .

lebenszky krisztina
5 Csillagok

pszichiátria

2008. február 21.

Tudatosan érzem,hogy bár iszonyú nehéz osztály de jó választás volt,annális inkább mert ehez értek.bár mindenhol így fogadnák az embert...Írjon véleményt a(z) Toldy Ferenc Kórház részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

  1. Fáskert Utca 1
    2750  Nagykőrös
  2. József Attila út 83
    5000  Szolnok