Tv Paprika Zrt., Budapest

Cím:
Raktár Utca 25
Irányítószám/Település:
1035 Budapest - III. KER.
Telefon:
(1) 453 3460
Fax:
(1) 453 3461
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A TV Paprika nemcsak Magyarország, hanem régiónk első olyan tematikus televíziója mely a gasztronómiának szenteli napi 14 órás teljes műsoridejét. A TV Paprika legfontosabb célja, hogy elősegítse Magyarország és a kelet-közép európai térség kulináris hagyományainak felelevenítését és ápolását, valamint hogy népszerűsítse a hazai konyha tradicionális értékeit, bemutassa a régión kívüli nemzetek konyháját, és hazánk legjelentősebb gasztronómiai eseményeit.

Cégleírás
A TV Paprika tematikus gasztronómiai csatorna, amelynek célja, hogy elősegítse Magyarország és a kelet-közép-európai térség kulináris hagyományainak megőrzését, népszerűsítse a hazai konyha tradicionális értékeit, a legjelentősebb gasztronómiai eseményeket, és bemutassa a távoli nemzetek konyháját. Ezen túlmenően a csatorna szeretné megismertetni nézőivel az étkezésekhez szorosan fűződő italkultúrát is, gyakran fogyasztott, illetve kevésbé ismert italok történetét, fogyasztásuk szokásait, különösen nagy hangsúlyt fektetve a hazai és a régiós borászat bemutatására.

Vélemények

Parajdi Erika
1 Csillagok

disznó vágás

2009. november 28.

Tisztelt tv! Láttam az Ízes utazások műsort.Szégyen,hogy egy olyan embert rakna be főzni akinek halvány fogalma sincsen a disznótoros ételekről,aki a toros káposztát lucskoskáposztának hívja és rengeteg hülyeséget hord össze.Én "vidéki" vagyok és bosszantott amiket láttam,hiszen egy jó pár disznóvágáson részt vettem gyerek koromtól fogva.Ajánlanám önöknek, legközelebb olyan ember főzzön ha ilyen a téma ,aki valamicskét konyít a disznótorhoz,mert így a műsorban látottak a gasztronómia szégyene.
Címkék: ## dusznótor# toroskáposztaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tóth Emese Sára
4 Csillagok

TV PAPRIKA

, 2007. december 21.

Nagyon szeretem ezt a csatornát, mivel rengeteg hasznos tippet kaphatok a főzőcswkéhez. A múltkor vendégeket vártam, de az Istenért nem jutott az eszembe, hogy ugyan milyen finomságot, desszertet készítsek. Bekapcsoltam a Tv-t és miközben tettem vettem a konyhában , hallgattam. Egy órán belül meg volt a recept, mivel pont finomságokat készítettek az egyik műsorban. GYors, finom étel jött össze, és nagy sikert aratott.
Címkék: ## tv étel főzés vendéglátásban hasznos információkErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Edu
5 Csillagok

TV Paprika

, 2007. december 19.

Már nagyon sok receptet tanultam meg ennek a műsornak köszönhetően. Külön tetszik, hogy más kultúrák ételeit és étkezési szokásait is megismerhetem és rendkívül sok ötlettel látják el a nézőket.
Címkék: ## főzés# fűszer# ötletek# recept# különlegességekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Koropmai Sándor
5 Csillagok

Tv Paprika

, 2007. december 19.

Nagyon szeretem ezt a tv adót nézni. Imádok főzni és inenn sok haszons tanácsot, tippet, ötletet lestem már el. Pl. nem tudtam hogy magyarországon van egy olyan őshonos halfaj ami nem szálkás hanem porcos. Mivel nem szeretem a halat enni szálka miatt ezért nagyon fontos információt jelentett nekem mikor megismertem a Kecsegét. Azóta ha tehetem ilyet készítek el a Tv-n látott bográcsos módszerrel.
Címkék: ## főzés# bor# fűszer# recept# evésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Busiba
5 Csillagok

Tv paprika

, 2007. december 16.

A TV Paprikát nagyon szeretem nézni, mert nem csak a magyar konyhát mutatja be, hanem a világ minden részéről látni finom és nem annyira finom ételeket és elkészítésüket. Sokat tanulok ebből a tv-ből.
Címkék: ## főzés# étel# nemzetköziErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kelemenné Varga Melinda
5 Csillagok

Tv paprika

, 2007. december 15.

Bár a Tv paprika receptjeit még nem sikerűlt kipróbálnom, de lelekes nézője vagyok.Ilyenkor a képernyőn látható ételektől beindul a család nyálelválasztása, így a főzési probléma már meg is oldódott, a látványtól jóllakik mindenki.
Címkék: ## recept főzés különlegességekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

25kinga25
5 Csillagok

Tv paprika

, 2007. december 15.

Nagyon szeretem ezt az adót nézni, nagyon jó recepteket mutattnak be, akár a kezdök is megtudják csinálni, mert rájuk is gondolnak. itt mindig találok jó receptet alkalmakra. én szeretem ezt az adót.
Címkék: ## érdekességek# jó műsor# jó receptErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Lucifer
5 Csillagok

TV Paprika

, 2007. december 15.

A kedvenc Tv csatornám. Megismerhetem más országok és hazám gasztronómia kultúráját és recepteket leshetek el, amivel megörvendeztethetem a családomat. Imádjuk! A kedvencem Bede Róbert.
Címkék: ## ital# tradíció# gasztronómiaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bettike87
4 Csillagok

Paprika tv

, 2007. december 15.

Ez az egyik legjobb csatorna a gasztronómia kedvelői számára. Főzési ötleteket is meríthetünk a műsorokból, emellett megismerhetjük más nemzetek konyháját is.
Címkék: ## ital# főzés# ételErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tóth Mária
4 Csillagok

TV Paprika

, 2007. december 14.

"Evés közben jön meg az étvágy" Amikor asztalhoz ülünk mindig szóla TV és a Paprika TV a kedvenc. Nagyon sok jó receptet lehet tanulni, kipróbálni.Sok ötlettel lehet gazdagodni.A férjem is tanult már belőle.
Címkék: ## főzés# ötletek# sütésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Tv Paprika Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Miklós U. 7.
  1035  Budapest
 2. Gyenes Utca 8/A
  1032  Budapest
 3. Polgár U. 8-10
  1033  Budapest
 4. Bécsi út 163.
  1034  Budapest
 5. Hajógyári Sziget 132.
  1033  Budapest
 6. Bécsi út 126
  1034  Budapest