Ute Vívó Szakosztály, Budapest

Ute Vívó Szakosztály
Király U. 71.
1077 Budapest - VII. Kerület, Erzsébetváros
06-1/352-13-23
06-1/783-45-52
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Éresítjük a szülőket - illetve bármely korosztályból érdeklödöket - hogy gyermekük, vagy önnön maguk, amatőr vívásoktatásra szakosztályunkba jelenkezhetnek.

 1. About
 2. Contact
 3. Gallery
 4. Videók

Cégleírás
EISNER RÓBERT, GYÖRI FARKAS GYULA, HÁDL SÁNDOR, dr. KOLPASZKY ISTVÁN és UGRÓ GYULA elnökségi tagok, GOLL JÁNOS elnökletével és 78 alapító taggal - lila-fehér szinválasztás mellett - kimondják az ÚJPESTI TORNA EGYLET megalakulását. Az indulásnál két sportág vesz rajtot a klubban, nevezetesen a torna és a football. GYÖRI FARKAS GYULA nem sokkal a megalakulás után hatvanezer forintot örököl és ennek a pénznek jelentös részét a klubnak adományozza.
Az akkori 60.000 forintnak azért nem volt teljesen azonos a vásárlóértéke egy mai hasonló összeggel, ily' módon jutott pénz különbözö sportágak felszereléseinek vásárlására. A sportélet ezáltal visszavonhatatlanul gyökeret vert Újpesten. Innen kezdve beszélhetünk az újpesti vívás kezdeteiröl is.
Mindazonáltal maga a vívó szakosztály, mint önálló része a klubnak csak a 20-as években kezd igazán müködni. Elsö otthonunk az akkor a körúton található Fodor, majd Santelli vívóterem, ahol is a kor szellemének megfelelöen olasz mesterek oktattak .
Kulcsszavak:
Sport, Sportegyesület, Sportprogram, Edzés, Sport Oktatás, Vívás, Szövetség, Tanfolyam, Szabadidő szervezés, Játékos Edzések
Ute Vívó Szakosztály a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Ute Vívó Szakosztály

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Csengery Utca 24.
  1074  Budapest
 2. Hunyadi Tér 11
  1067  Budapest
 3. Budapest Erzsébet Krt. 24
  1073  Budapest
 4. Klauzál Utca 10
  1072  Budapest