Ute Vívó Szakosztály, Budapest

Cégnév:
Ute Vívó Szakosztály
Cím:
Király U. 71.
Irányítószám/Település:
1077 Budapest
Telefon:
06-1/352-13-23
Fax:
06-1/783-45-52
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Éresítjük a szülőket - illetve bármely korosztályból érdeklödöket - hogy gyermekük, vagy önnön maguk, amatőr vívásoktatásra szakosztályunkba jelenkezhetnek.

Képek hozzáadása

Cégleírás
EISNER RÓBERT, GYÖRI FARKAS GYULA, HÁDL SÁNDOR, dr. KOLPASZKY ISTVÁN és UGRÓ GYULA elnökségi tagok, GOLL JÁNOS elnökletével és 78 alapító taggal - lila-fehér szinválasztás mellett - kimondják az ÚJPESTI TORNA EGYLET megalakulását. Az indulásnál két sportág vesz rajtot a klubban, nevezetesen a torna és a football. GYÖRI FARKAS GYULA nem sokkal a megalakulás után hatvanezer forintot örököl és ennek a pénznek jelentös részét a klubnak adományozza.
Az akkori 60.000 forintnak azért nem volt teljesen azonos a vásárlóértéke egy mai hasonló összeggel, ily' módon jutott pénz különbözö sportágak felszereléseinek vásárlására. A sportélet ezáltal visszavonhatatlanul gyökeret vert Újpesten. Innen kezdve beszélhetünk az újpesti vívás kezdeteiröl is.
Mindazonáltal maga a vívó szakosztály, mint önálló része a klubnak csak a 20-as években kezd igazán müködni. Elsö otthonunk az akkor a körúton található Fodor, majd Santelli vívóterem, ahol is a kor szellemének megfelelöen olasz mesterek oktattak .

Kulcsszavak:

Sport, Sportegyesület, Sportprogram, Edzés, Vívás, Szövetség, Tanfolyam, Szabadidő szervezés, Sport Oktatás, Játékos Edzések

A Ute Vívó Szakosztály cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Ute Vívó Szakosztály

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Dob Utca 69.
  1077  Budapest
 2. Csengery Utca 24.
  1074  Budapest
 3. Dob Utca 82
  1073  Budapest
 4. Hunyadi Tér 11
  1067  Budapest
 5. Budapest Erzsébet Krt. 24
  1073  Budapest
 6. Klauzál Utca 10
  1072  Budapest