Vörös Autóház Zrt.-Autószalon, Pécs

2 Vélemények
Vörös Autóház Zrt.-Autószalon
Megyeri U. 80.
7632 Pécs
Baranya
(72) 444 066
(72) 444 066
(72) 549 960
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

1990-ben Vörös Géza, mint egyéni vállalkozó vágott bele a Volkswagen és Audi gépkocsik javításába, forgalmazásába. 1992-ben a vállalkozás betéti társaságként folytatta tovább tevékenységét. Kialakításra került az akkori követelményeknek mindenben megfelelő Audi és Volkswagen autószalon, alkatrész, raktár, szerelőműhely. A Vörös Autóház 1995 végére, minden lényeges szolgáltatási tevékenységet saját rendszeréből nyújtotta ügyfelei számára, lévén, hogy lakatos, fényező, futómű állító műhelyekkel és műszaki vizsgasorral bővült.
2000. A Vörös Autóház teljes átépítése a Volkswagen és Audi márkák gyári előírásainak megfelelően. Nagyobb, színvonalasabb és elkülönített kiállítási területek álltak a Volkswagen és Audi márkák vásárlóinak rendelkezésére.
2001. ISO 9002 minősítés bevezetése az ügyfelek színvonalasabb kiszolgálása érdekében. A használt autók telephelyének megnövelésével nagyobb kínálatból válogathatnak a kedves vevőink.


Cégleírás
2005. Cégünk megkezdte a SEAT gépjárművek forgalmazását. Az értékesített márkák szakszervizén kívül a Skoda gépjárművek teljeskörű szervizét is ellátjuk. A szakszerű javítási munkálatokhoz szükséges célszerszámokat és műhelyberendezéseket a GVOP-2.1.1/2005 pályázat támogatásával szereztük be.
2007-ben új beruházás keretén belül az Audi és SEAT márkaszalonok építését kezdtük el, a hozzá tartozó márkaszerviz kapacitással kiegészítve. 2008. január 29-én megnyitottuk a Vörös Autócentrum Audi és SEAT márkakereskedéseket, így e két márka Pécsett a Koksz utcai szalonban várja érdeklődőit, hűséges ügyfeleit.
A Megyeri úti szalonunk pedig a Volkswagen személy és haszonjárművek márkakereskedés és szerviz, valamint Skoda szerviz otthona. Nyitvatartás: Szerviz: Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00 óráig Szombat: 9:00 - 13:00 óráig Vasárnap: nyílt napok kivételével zárva Alkatrész: Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00 óráig Szombat: 9:00 - 13:00 óráig Vasárnap: zárva
Kulcsszavak:
Autókereskedés, Autókereskedelem, Autószalon, Márkaképviselet, Autótartozék, Személygépkocsi, Gépjármű, Flottakezelés, Márkakereskedelem, Márkszervíz, Haszongépjármű, Gépjármű kereskedelem, Használtautó, Gépjármű értékesítés, Skoda, Lízingelési Lehetőség, Volkswagen, Autó értékesítés, Gépkocsik, Volkswagen Márkakereskedés, Weltauto, Volkswagen Autószalon, Volkswagen Szerviz, Volkswagen Márkaszalon, Vwlnf, Személyszemélygépjármű, Márkakereskedések, Kárrendezés, Casco, Autó, Autójavítás, Autószerviz, Márkaszerviz, Autóipar, Bérautó, Gépjárműalkatrész, Audi, Hitel, Zöldkártya, Karosszéria javítás, Gépjárműjavítás, Skoda Szervíz, Gépjármű Szerviz, Autóalkatrész, Autógumi, Autószerelés, Autókarosszéria, Autófelszerelés, Szervizelés, Lízing, Használt, Szervíz szolgáltatás, Gépjármu Felelosségbiztosítás, Vw Haszonjármu, Vörös Autóház zrt
Vörös Autóház Zrt.-Autószalon a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

kikerics
Vörös Autóház

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Pécs egyik VW kereskedése. Új és használt(garanciával) gépkocsikat lehet náluk vásárolni. Eredeti és utángyártot alkatrészt is árulnak természetese. Udvariasak és segítőkészek az ott dolgozók. Én E-mailon kértem egy általános tájékoztatót egyik modelljükről és egy terjedelmes levelet kaptam válaszként amiben minden kérdésemre válaszoltak, sőt olyan részletességgel írtak le mindent, hogy teljesen meg voltam elégedve. Sajnos nem lett vásárlás az érdeklődésemből, de le a kalappal előttük!
## szerviz# használtautó# vw# haszonjármű# volkswagen# vwlnf
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Varga Balázs1
Autókereskedés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Volkswagen, Volkswagen haszonjármű értékesítéssel foglalkozik a cég. Természetesen emellett használtautóval - Weltautóval is. Udvarias és hozzáértők dolgoznak a cégben. Az árak, természetesen közelítenek a többi VW-kereskedés áraihoz. A szervizakciókra érdemes odafigyelni, jelenleg sajnos túl sok újautó akció nincs, hisz sajnos a gazdasági válság őket is érinti és ők sem szárnyalnak. Mindenesetre érdemes benézni és megnézni a csilli-villi kocsikat:) ha nem is vásárlási szándékkal, de legalább lehet bennük gyönyörködni:)
## szerviz# autókereskedés# használtautó# vw# vwhaszonjármű
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Vörös Autóház Zrt.-Autószalon részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Vásártér
  7632  Pécs
 2. Megyeri Út 115/A
  7631  Pécs
 3. Északmegyer Dűlő 8
  7632  Pécs
 4. Megyeri Út 67.
  7631  Pécs
 5. Siklósi Út 70
  7632  Pécs
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete