Váti Nonprofit Kft. - Dokumentációs Központ, Budapest

Váti Nonprofit Kft. - Dokumentációs Központ
Budafoki út 59.
1111 Budapest - XI. Kerület, Újbuda
(1) 361 0206
(1) 209 6083
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A VÁTI Nonprofit Kft. tevékenysége átfogja a területfejlesztéssel és -rendezéssel, az épített környezet védelmével és alakításával összefüggő kutatási-, tervezési és tanácsadói tevékenységek teljes körét. A társaság részt vesz az INTERREG Közösségi Kezdeményezés programok és az Európai Területi Együttműködési Programok lebonyolításában, illetve közreműködő szervezetként az I.
Nemzeti Fejlesztési Terv, valamint az Új Magyarország Fejlesztési Terv Operatív Programjainak megvalósításában (Regionális Fejlesztési Operatív Programok, Államreform Operatív Program, Elektronikus Közigazgatás Operatív Program). A VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft.
közhasznú, 100 %-ban állami tulajdonú társaság. A tulajdonosi jogokat a nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter gyakorolja.

 1. Contact
 2. Impressum
 3. Intézmények

Cégleírás
A Társaság a Dokumentációs Központ működtetésén keresztül kezeli a terület- és településrendezési eszközök, valamint az építésügyi-műszaki dokumentációk országos gyűjteményét. A Társaság egyedülálló értéke elsősorban az uniós programok végrehajtásában fő ereje a 12 területi irodából álló országos hálózata. Több mint ötven év szakmai tapasztalata, a széles körű hazai és nemzetközi kapcsolatok, az elmúlt években az európai integrációra való felkészülésben betöltött szerepe, az egyedülállóan gazdag és sokoldalú információs adatbázis és a megfelelően képzett szakembergárda biztosítja, hogy a VÁTI magas színvonalon lássa el közhasznú feladatait, valamint teljesítse megbízói - kormányzati szervek, területfejlesztési tanácsok, települési és megyei önkormányzatok - elvárásait és meghatározó szereplője legyen a hazai területfejlesztésnek és -rendezésnek, valamint az ehhez szükséges stratégiák és koncepciók kidolgozásának. Nyitva tartás:
Hétfő-csütörtök: 9:00-17:00
Péntek: zárva.
Kulcsszavak:
Portál, Műemlékvédelem, Közhasznú Társaság, Településfejlesztés, Nonprofit, Regionális fejlesztés, Phare, Szemletanulmányok Készíté, Hiteles Térképszelvény-Másolatok készítése, Információs Csomagok, Hiteles Térképszelvény-Másol, Dokumentációs központ, Nformációkutatás, Térképszelvény-Másolatok készítése
A Váti Nonprofit Kft. - Dokumentációs Központ cég a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Váti Nonprofit Kft. - Dokumentációs Központ

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Lágymányosi út
  1111  Budapest
 2. Kelemhegyi út 15.
  1118  Budapest
 3. Ráday U. 51
  1037  Budapest