Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Bonyhád

1 Vélemény
Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Bonyhád
Szent Imre Utca 7
7150 Bonyhád
Tolna
(74) 451 328
(74) 451 216
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Bonyhád honlapja

Bonyhádnak értékes hagyományai vannak a nevelés és oktatás területén.

 1. About
 2. Contact
 3. Dokumentumok
 4. Eredményeink
 5. Fotók
 6. Linkek
 7. News
 8. Videók

Cégleírás
A négy vallásfelekezet már a 18. században iskolákat alapított és tartott fenn. 1905-ben megalakult a római katolikus polgári leányiskola, hagyományokat orzo falai között 1948-ban kezdte meg muködését az Állami Általános Iskola, a mai Vörösmarty Mihály Általános Iskola Az iskolára jellemzo a nyitottság. 1971-ben bevezették a német nemzetiségi nyelv-, majd az 1986/87-es tanévtol - a megyében elsoként - két tannyelvu német nemzetiségi oktatást.
Népszeruek a modern tudományok, kiemelt feladat a tehetséggondozás. A "GYERMEKEKÉRT" alapítvány hozzájárul a tehetséges tanulók teljesítményének elismeréséhez is. Az 1995-ös rekonstrukció óta korszeru eszközökkel, jól felszerelt intézményben folyik az oktató-nevelo munka.
Külön épületben, szakképzett nevelokkel sajátos nevelési igényu tanulók számára speciális tagozat is muködik iskolánkban A 2002/2003-as tanévtol alapfokú muvészeti oktatás folyik az intézményben.
Kulcsszavak:
Iskola, Általános Iskola, Szülők, Atlétika, Oktatás, Német, Diák, Kések, Minden, Alapú, Utca, Link, Szent, Szerint, Van, Nemzetiségi, Lett, Imre, Június, Szeptember, Augusztus, Évben, Számára, Diákolimpia, Hétfo, Tovább, Péntek, Azték, Költo, Németül, Szerda, Névadónk, Gyermekem, Hozza, Lehetoségük, Szokásokat, Ismételt, Gyakran, Németes
Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Bonyhád a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

győrfi melinda
suli

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagy múltú, színvonalas általános iskola, színes oktatással. Német nyelvterületen különösen erős, jó alapokat ad a diákoknak, én a középfokú nyelvvizsgámat ennek az iskolának köszönhetem. Jó a sportoktatás, az ide kerülő kisdiákok rengeteg szabadidős tevékenységből választhatnak. A tanári kar rendkívül jól képzett sok tapasztalattal rendelkezik. Az iskola épülete is szépen fel van újítva, korszerűek az osztálytermek, kellemes a környezet. Ráadásul a jól bevált régi szakkörök mellett újabban művészeti alapoktatás is folyik.

Írjon véleményt a(z) Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Bonyhád részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

 1. Jókai Mór Utca 3.
  7150  Bonyhád
 2. Kossuth U. 31.
  7696  Hidas
 3. LISZT FERENC UTCA 75
  7695  Mecseknádasd
 4. Béri Balogh Ádám U. 89
  7100  Szekszárd
 5. Kecskés F. U. 6.
  7100  Szekszárd
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete