Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Bonyhád

Cégnév:
Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Bonyhád
Cím:
Szent Imre Utca 7
Irányítószám/Település:
7150 Bonyhád
Megye:
Tolna
Telefon:
(74) 451 328
Fax:
(74) 451 216
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Bonyhádnak értékes hagyományai vannak a nevelés és oktatás területén.

Képek hozzáadása

Cégleírás
A négy vallásfelekezet már a 18. században iskolákat alapított és tartott fenn. 1905-ben megalakult a római katolikus polgári leányiskola, hagyományokat orzo falai között 1948-ban kezdte meg muködését az Állami Általános Iskola, a mai Vörösmarty Mihály Általános Iskola Az iskolára jellemzo a nyitottság. 1971-ben bevezették a német nemzetiségi nyelv-, majd az 1986/87-es tanévtol - a megyében elsoként - két tannyelvu német nemzetiségi oktatást.
Népszeruek a modern tudományok, kiemelt feladat a tehetséggondozás. A "GYERMEKEKÉRT" alapítvány hozzájárul a tehetséges tanulók teljesítményének elismeréséhez is. Az 1995-ös rekonstrukció óta korszeru eszközökkel, jól felszerelt intézményben folyik az oktató-nevelo munka.
Külön épületben, szakképzett nevelokkel sajátos nevelési igényu tanulók számára speciális tagozat is muködik iskolánkban A 2002/2003-as tanévtol alapfokú muvészeti oktatás folyik az intézményben.

Kulcsszavak:

Iskola, Általános Iskola, Szülők, Diák, Atlétika, Oktatás, Német, Kések, Utca, Minden, Alapú, Szent, Link, Szerint, Van, Nemzetiségi, Lett, Imre, Június, Szeptember, Augusztus, Évben, Számára, Diákolimpia, Hétfo, Tovább, Péntek, Németül, Azték, Költo, Szerda, Névadónk, Gyermekem, Hozza, Lehetoségük, Szokásokat, Ismételt, Gyakran, Németes

A Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Bonyhád cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

győrfi melinda
4 Csillagok

suli

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagy múltú, színvonalas általános iskola, színes oktatással. Német nyelvterületen különösen erős, jó alapokat ad a diákoknak, én a középfokú nyelvvizsgámat ennek az iskolának köszönhetem. Jó a sportoktatás, az ide kerülő kisdiákok rengeteg szabadidős tevékenységből választhatnak. A tanári kar rendkívül jól képzett sok tapasztalattal rendelkezik. Az iskola épülete is szépen fel van újítva, korszerűek az osztálytermek, kellemes a környezet. Ráadásul a jól bevált régi szakkörök mellett újabban művészeti alapoktatás is folyik.

Írjon véleményt a(z) Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Bonyhád részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Jókai Mór Utca 3.
  7150  Bonyhád
 2. Kossuth U. 31.
  7696  Hidas
 3. Liszt Ferenc Utca 75
  7695  Mecseknádasd
 4. Kossuth Utca 2.
  7171  Sióagárd
 5. Béri Balogh Ádám U. 89
  7100  Szekszárd
 6. Kecskés F. U. 6.
  7100  Szekszárd