Vagoemt Kft., Vecsés

Cégnév:
Vagoemt Kft.
Cím:
Kodály Z. U. 12
Irányítószám/Település:
2220 Vecsés
Megye:
Pest
Telefon:
(29) 353 934
Mobile:
(30) 924 4112
Mobile:
(30) 488 5527
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Cégünk az erdőn - mezőn termő gombákat, szarvasgombát, erdei gyümölcsöket és ehető növényeket forgalmazó, Magyarország egyik vezető szakirányú cége, mely tíz éve járul hozzá a hazai közönség eme ízlésvilágának formálásához.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Import termékeink mélyhűtött erdei gombák, melyek konyhakészek, így azonnal felhasználhatók idő és tisztítási veszteséget kiküszöbölve, valamint az erdei gombás és szarvasgombás konzervek, az EU DIN EN ISO 9001 szabvány szerint kerülnek gyártásra. Termékeink között több féle erdei gombaszárítmány is megtalálható. A konyha fekete gyémántját, a szarvasgombát, a cégünk saját, speciálisan kiképzett kutyáival gyűjti. A szarvasgombát termésidejében frissen, ezen kívül fagyasztva, illetve konzervként forgalmazzuk. Cégünk vállal, szervez, és lebonyolít saját szarvasgombás területen bemutató jelleggel szarvasgomba vadászatot, a szarvasgomba kóstolóhoz biztosítva a szarvasgombát.

Kulcsszavak:

Import, Export, Vargánya, Mélyhűtött termékek, Erdei Gomba, Konzerv, Recept, Kutyakiképzés, Gomba, Szarvasgomba, Rókagomba, Vadontermő Gomba, Import termékek, Gombatörténet, Szarvasgombás termékek, Szarvasgomba keresés, Szarvasgombavadászat, Gomba Felvásárlás, Vagoemt, Szarvasgomba Kereső Kutyák, Gombaszárítmányok, Gombakonzerv, Ehető Gomba

A Vagoemt Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Kapcsolattartó személyek

Zsuzsanna Szakács - Beszerzés

Telefon:
06304885527

  Vélemények

  Horváth Tivadar
  4 Csillagok

  Gomba

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Én gyerekkorom óta szeretem a gombából készült ételeket. Aki egy kicsit is ért a gombákhoz tudja, hogy a legínyencebb gombafajta a szarvasgomba. Múlt nyáron lehetőségem nyílt ettől a cégtől szarvasgombát rendelni, melyből édesanyám nagyon ízletes ételt készített. A gomba nem volt túl olcsó, de megérte kipróbálni, mert ilyen finomat még életemben nem ettem.
  Címkék: ## gomba szarvasgomba erdei gyümölcs
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Írjon véleményt a(z) Vagoemt Kft. részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Hasonló cégek a közelben

  1. Széchenyi Utca 92.
   2220  Vecsés
  2. Lőrinczi út 116.
   2220  Vecsés
  3. Lőrinci út 59.
   2220  Vecsés
  4. Lőrinci út 59.
   2220  Vecsés
  5. Lőrinci út 61.
   2220  Vecsés
  6. Lőrinci út 61.
   2220  Vecsés