Vagoemt Kft., Vecsés

Cím:
Kodály Z. Utca 12
Irányítószám/Település:
2220 Vecsés
Megye:
Pest
Telefon:
(29) 353 934
Mobile:
(30) 488 5527
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

Cégünk az erdőn - mezőn termő gombákat, szarvasgombát, erdei gyümölcsöket és ehető növényeket forgalmazó, Magyarország egyik vezető szakirányú cége, mely tíz éve járul hozzá a hazai közönség eme ízlésvilágának formálásához.

Cégleírás
Import termékeink mélyhűtött erdei gombák, melyek konyhakészek, így azonnal felhasználhatók idő és tisztítási veszteséget kiküszöbölve, valamint az erdei gombás és szarvasgombás konzervek, az EU DIN EN ISO 9001 szabvány szerint kerülnek gyártásra. Termékeink között több féle erdei gombaszárítmány is megtalálható. A konyha fekete gyémántját, a szarvasgombát, a cégünk saját, speciálisan kiképzett kutyáival gyűjti. A szarvasgombát termésidejében frissen, ezen kívül fagyasztva, illetve konzervként forgalmazzuk. Cégünk vállal, szervez, és lebonyolít saját szarvasgombás területen bemutató jelleggel szarvasgomba vadászatot, a szarvasgomba kóstolóhoz biztosítva a szarvasgombát.

Vélemények

Horváth Tivadar
4 Csillagok

Gomba

, 2007. december 24.

Én gyerekkorom óta szeretem a gombából készült ételeket. Aki egy kicsit is ért a gombákhoz tudja, hogy a legínyencebb gombafajta a szarvasgomba. Múlt nyáron lehetőségem nyílt ettől a cégtől szarvasgombát rendelni, melyből édesanyám nagyon ízletes ételt készített. A gomba nem volt túl olcsó, de megérte kipróbálni, mert ilyen finomat még életemben nem ettem.
Címkék: ## gomba szarvasgomba erdei gyümölcsErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Vagoemt Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 130 m
  Adatok
  Széchenyi Utca 92.
  2220  Vecsés
 2. Lőrinczi út 116.
  2220  Vecsés
 3. Lőrinci út 59.
  2220  Vecsés
 4. Lőrinci út 59.
  2220  Vecsés
 5. Lőrinci út 61.
  2220  Vecsés
 6. Lőrinci út 61.
  2220  Vecsés