Vezér Állategészségügyi Centrum Kft., Debrecen

4 Vélemények
Vezér Állategészségügyi Centrum Kft.
Szikes Utca 6.
4032 Debrecen
Hajdú-Bihar
(52) 485 203
Rendelő
(52) 541 714
Patika
(30) 384 0645
Ügyelet
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
09-09-001123
Adószám
10632947-2-09
TEÁOR kód
7500 - Állat-egészségügyi ellátás

Leírás

A Vezér Állategészségügyi Centrum 1999 áprilisában nyitotta meg kapuit páciensei és azok tulajdonosai előtt- kutyák, cicák, kis-rágcsálók, díszmadarak, hüllők- orvoslására szakosodva. Az általános betegellátás mellett speciális belgyógyászati, sebészeti, szülészeti vizsgálatokat, kezeléseket végzünk. Rendelőintézet Előzetes bejelentkezés alapján történő betegellátási rendszerünk segítségével igyekszünk minimálisra csökkenteni a várakozási időt.

 1. About
 2. Gallery
 3. Kellékek
 4. Kozmetika
 5. News
 6. Nyitva Tartás
 7. Partnereink
 8. Prices
 9. Tanácsadás

Kulcsszavak:
Állatorvos, Kutyakozmetika, Állatorvosi Rendelő, Állatpatika, Állategészségügy, Állatútlevél, Állatkórház, Állatgyógyszertár, Állatmentés, Pet Shop, Állatorvosi tanácsadás, Állatmentő, Vemhesség vizsgálat, Állategészségügyi Centrum, Állat Sürgősségi ügyelet, Mikrochipes Állatjelölés, Állategészségügyi tanácsadás
Vezér Állategészségügyi Centrum Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Dr.Nagy zoltán

állatorvosi ellátás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt orvosok és ápolók! Nyitás óta járunk hozzátok,teljes bizalommal,Ti még a lehetetlennel is csodát tudtok tenni.Szívből ajánlak Benneteket, minden állatbarátnak!Hálás köszönettel: Nagy Zoltán dr.

Kocsisné Pataky Bettina

Köszönet

több, mint 6 hónappal ezelőtt

nagyon csúnyán elhibáztak a cicám ivartalanítását, és szétnyílt a cica hasa. A vezérre vittük ügyeletbe és az első napját töltő orvos úgy összerakta, hogy azóta is boldogan éli kis életét. Nekik köszönhetem.

Magyar Éva

köszönet a kutyám életének meghosszabbításáért

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Köszönöm a Vezérben dolgozó orvosoknak, segítőknek, hogy labrador kutyánkat megmentették. Tavaly februárban kellett megműteni, több daganat eltávolítására került sor. Azóta is azokat a gyógyszereket szedi, melyeket ajánlottak, illetve folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és mindig nagyon készségesen segítenek tanácsokkal, hogy az adott helyzetben mit tegyünk. 12 éves kutyánk a lehetőségekhez képest jól van, remélem ez még sokáig így lesz. Köszönöm az elkötelezett állat és gazdiszerető hozzáállásukat. Mindenkinek őket ajánlom a kutyás ismerőseimnek, ha jó kezekben akarják tudni szeretett állataikat. Hálás köszönettel, minden jót kívánok: Magyar Éva

Kecskés Norbertné

kiskutya

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon sokat köszönhetek, az itt dolgozó orvosoknak, asszisztenseknek, mert a sok állatorvosi rendelők közül Ők voltak az egyetlenek akik nem hagyták elpusztulni a kiskutyámat. Mindenki le tett róla Ők azonban hosszú órákat nem sajnálva és nem kímélve magukat megmentették. örökké hálás leszek nekik. Köszönöm.

Írjon véleményt a(z) Vezér Állategészségügyi Centrum Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Vezér Utca 3.
  4033  Debrecen
 2. Vezér Utca 8
  4032  Debrecen
 3. Hadházi út 16/B.
  4028  Debrecen
 4. Nyugati Utca 3.
  4025  Debrecen