Vezér Állategészségügyi Centrum Kft., Debrecen

Cégnév:
Vezér Állategészségügyi Centrum Kft.
Cím:
Szikes Utca 6.
Irányítószám/Település:
4032 Debrecen
Megye:
Hajdú-Bihar
Telefon:
(52) 485 203
Patika
(52) 541 714
Ügyelet
(30) 384 0645
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve 8 nappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Vezér Állategészségügyi Centrum 1999 áprilisában nyitotta meg kapuit páciensei és azok tulajdonosai előtt- kutyák, cicák, kis-rágcsálók, díszmadarak, hüllők- orvoslására szakosodva. Az általános betegellátás mellett speciális belgyógyászati, sebészeti, szülészeti vizsgálatokat, kezeléseket végzünk. Rendelőintézet Előzetes bejelentkezés alapján történő betegellátási rendszerünk segítségével igyekszünk minimálisra csökkenteni a várakozási időt.

Képek hozzáadása

Kulcsszavak:

Állatorvos, Kutyakozmetika, Állatorvosi Rendelő, Állatpatika, Állategészségügy, Állatútlevél, Állatkórház, Állatgyógyszertár, Állatmentés, Pet Shop, Állatorvosi tanácsadás, Állatmentő, Vemhesség vizsgálat, Állategészségügyi Centrum, Állat Sürgősségi ügyelet, Mikrochipes Állatjelölés, Állategészségügyi tanácsadás

A Vezér Állategészségügyi Centrum Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
09-09-001123
Adószám
10632947-2-09
TEÁOR kód
7500 - Állat-egészségügyi ellátás

Vélemények

Dr.Nagy zoltán
5 Csillagok

állatorvosi ellátás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt orvosok és ápolók! Nyitás óta járunk hozzátok,teljes bizalommal,Ti még a lehetetlennel is csodát tudtok tenni.Szívből ajánlak Benneteket, minden állatbarátnak!Hálás köszönettel: Nagy Zoltán dr.

Kocsisné Pataky Bettina
5 Csillagok

Köszönet

több, mint 6 hónappal ezelőtt

nagyon csúnyán elhibáztak a cicám ivartalanítását, és szétnyílt a cica hasa. A vezérre vittük ügyeletbe és az első napját töltő orvos úgy összerakta, hogy azóta is boldogan éli kis életét. Nekik köszönhetem.

Magyar Éva
5 Csillagok

köszönet a kutyám életének meghosszabbításáért

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Köszönöm a Vezérben dolgozó orvosoknak, segítőknek, hogy labrador kutyánkat megmentették. Tavaly februárban kellett megműteni, több daganat eltávolítására került sor. Azóta is azokat a gyógyszereket szedi, melyeket ajánlottak, illetve folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és mindig nagyon készségesen segítenek tanácsokkal, hogy az adott helyzetben mit tegyünk. 12 éves kutyánk a lehetőségekhez képest jól van, remélem ez még sokáig így lesz. Köszönöm az elkötelezett állat és gazdiszerető hozzáállásukat. Mindenkinek őket ajánlom a kutyás ismerőseimnek, ha jó kezekben akarják tudni szeretett állataikat. Hálás köszönettel, minden jót kívánok: Magyar Éva

Kecskés Norbertné
5 Csillagok

kiskutya

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon sokat köszönhetek, az itt dolgozó orvosoknak, asszisztenseknek, mert a sok állatorvosi rendelők közül Ők voltak az egyetlenek akik nem hagyták elpusztulni a kiskutyámat. Mindenki le tett róla Ők azonban hosszú órákat nem sajnálva és nem kímélve magukat megmentették. örökké hálás leszek nekik. Köszönöm.
Címkék: ## köszönöm
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Vezér Állategészségügyi Centrum Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Vezér Utca 3.
  4033  Debrecen
 2. Vezér Utca 8
  4032  Debrecen
 3. Hadházi út 16/B.
  4028  Debrecen
 4. Hatvan U. 59.
  4025  Debrecen
 5. Nyugati Utca 3.
  4025  Debrecen
 6. Domb U. 16.
  4029  Debrecen