Viasat Hungary Zrt., Budapest

Cím:
Váci út 99.
Irányítószám/Település:
1134 Budapest - XIII. KER.
Telefon:
(1) 887 4700
Fax:
(1) 887 4701
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

VIASAT3, Magyarország harmadik és leggyorsabban növekvő TV csatornája ma bejelentette, hogy 2005. február 4-től műsora kizárólag kábeles és műholdas előfizetői rendszereken érhető el. A budapesti AM Mikro és az egész országban fogható műholdas UPC Direct hálózataival együtt a csatorna jelenleg több, mint 1, 7 millió háztartásban fogható. Ennek megfelelően a VIASAT3 a budapesti földi sugárzásra vonatkozó engedélyének a megszüntetéséről állapodott meg az Országos Rádió és Televízió Testülettel. A csatorna regionális műholdas műsorszolgáltatóként történő nyilvántartásba vétele minimális veszteséggel jár az adó országos lefedettségében, amit a kábeltelevíziós hálózatok további gyors terjedése a jövőben minden bizonnyal ellensúlyozni fog.

Cégleírás
Nyilvánosságra hozta harmadik negyedéves eredményét a Modern Times Group (MTG) nemzetközi szórakoztatóipari vállalatcsoport, a VIASAT3 tulajdonosa. A 2006. szeptember 30-án lezárult harmadik negyedévben folytatódott a VIASAT3 dinamikus bevétel-növekedése. A csatorna harmadik negyedéves árbevétele a tavalyi év hasonló időszakához képest 28 százalékkal, 18-ról 23 millió svéd koronára (kb.
700 millió forint) nőtt. Az év első kilenc hónapjára vetítve a növekedés 38%-os; 57-ről 78 millió svéd koronára nőtt (kb. 2,23 milliárd forint).
(A bevételi adatok a csatorna összes bevételét, köztük a netnet alapon számított hirdetési bevételeket tartalmazzák.) A bevétel-növekedés hatására a harmadik negyedéves üzemi veszteség a tavalyi négyről 2 millió svéd koronára, míg az első három negyedéves üzemi veszteség 16-ról 1 millió svéd koronára csökkent.

Gazdasági információk

Adószám
12528479-2-41
TEÁOR kód
6020 - Televízióműsor összeállítása, szolgáltatása

Vélemények

cseszle
5 Csillagok

vélemény

2012. július 19.

Számomra ez a csatorna a legtökéletesebb. Bármikor ide kapcsolok érdekes, szórakoztató filmeket látok. Picit hiányolom, hogy valamiféle híradó, vagy csak hírek nincsenek. Gondolok én az esti főműsoridőre lehet ez csak öt perces is de jó volna. A viasat 6-ról viszont nem tudok jót mondani, talán azért mert amilyen filmek ott mennek nekem nem tetszenek.../de csak ezek nem/.További jó munkát és jó egészséget minden ITT dolgozónak. Szép napot!!!

kis
1 Csillagok

géza

2011. június 15.

Elfogadhatatlanul, semmibe vevő egy jónak induló, de a béka s..... alá süllyedő cég lett ez a viasat 6!!!!!! Idáig bármilyen műsort kezdtem el nézni max az 1.évad után ujra kezdték, vagy még azelött abba hagyták!! csak 2 pl:Eureka (Minek kezdték ujra?????Ha nincs pénz ne is kezdjék el!!) A másik a fireflight (Szentjánosbogár). És u.....ó, hogy még a telefont se képesek felvenni. Kiváncsi vagyok, hogy most megint ujra kezdik Eurekat, vagy leveszik a műsoról ha megint vége az 1.évadnak!!!!????
Címkék: #néző viasat 6Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Csak kis megjegyzés
4 Csillagok

...

2010. március 23.

Én is nagyon gyakran nézek Viasatot,és szerintem is nagyon jó a csatorna.Dina megjegyzéséhez annyit azért hozzáfűznék,hogy szerintem az utóbbi időben nagyon sokat fejlődött a csatorna a reklámok tekintetében.Ez előtt kb. egy évvel valóban nagyon hosszúra sikeredtek a reklámblokkok,de manapság szerintem ebből a szempontból is magasan lekörözi a Viasat a többi csatornát.Szerintem,ha megnézünk egy TV2-t,RTL-t vagy bármely más kisebb vagy nagyobb csatornát,akkor láthatjuk,hogy lényegesen hosszabbak a megszakítások,mint itt.Persze,viszonylag gyakran vannak reklámok,de ennek megvan a maga oka.És az,hogy pont a legizgalmasabb résznél szakítják meg a műsort ez puszta véletlen.:) Persze ezzel senkit sem akartam sértegetni,nem beszólogatni akartam,puszta észrevételnek szántam a dolgot.:)
Címkék: ## reklám# csatorna# viasatErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

holdfényeske
5 Csillagok

viasat3

, 2009. december 25.

Régóta kedvelem ezt a Tv csatornát. A filmekből a Helyszínelőket szeretem leginkább. A Miami és a New York-i helyszínelők is kedvencek. Itt biztosan megtalálom valamelyik részt, amit esténként nézhetek. Kezdetben zavartak a filmben azok a jelenetek, ahol elképzelik, hogy mi történhetett, illetve amikor a nyomozás részleteit mutatják be, de ma már kedvelem ezeket is, sőt az utóbbi részletek a nagy kedvencek a sorozatból.Olyannyira szeretem a sorozatot, hogy sokszor akkor is megnézem, ha már láttam az adott részt, s emlékszem a végkifejletre. Tetszik a dinamikus, lendületes képek sora, s annyira megszoktam, hogy sok más akciófilmet unalmasnak találok, mert nem történik olyan gyors ütemben a bonyodalom. Szeretem a főzéssel kapcsolatos műsorokat is, most a Mesterszakácsot követem figyelemmel.Jó dolognak tartom, hogy van ismétlés, mert ha valami miatt lemaradok egy-egy részről, akkor más időpontban bepótolhatom. A reklámokat itt sem szeretem, s különösen idegesít a mostanában elterjedt reklám -amit sajna a Viasat is átvett- ami sms küldésre buzdít, mert akkor bizonyos "fontos" dolgokat megtudsz. Kicsit negatív számomra az is, hogy egy-egy sorozatot úgy hagynak abba, hogy előtte nem figyelmeztetik a sorozat nézőit pl. Monk, a flúgos nyomozó.
Címkék: ## tv csatorna sorozatokErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

mika008
4 Csillagok

Viasat

, 2009. december 22.

Alapjában véve nagyon jó csatorna, mely konkurenciát jelent a többi vezető csatorna számára. Én legfőképp a sorozatokat szeretem rajta. Például imádom a jóbarátokat, illetve a helyszínelők bármelyik változatát. Szinte minden este talál magának az ember valami kikapcsolódásra való filemet, sorozatot. Egyetlen negatívuma a csatornának, hogy nagyon gyakran és sajnos hosszú időre vannak reklámok. Persze a filmeket mindig a legizgalmasabb pillanatban szakítják félbe, és mire az ember már rávenné magát, hogy folytassa a filmet, már el is megy a kedve az egésztől. De mindezek ellenére szuper csatorna, amely folyamatosan fejlődik. Jobbnál jobb műsorokat tesz adásba.

Richárd
5 Csillagok

viasat

, 2009. december 18.

Nekem ez az egyik kedvenc TV csatornám. Sok sorozat megy rajta és a nagy részét nézem és szeretem, leginkább a Férjek gyöngye, Jóbarátok, Top Gear. Gyakran nézem, amikor leülök egy kicsit kikapcsolódni. Néha azért kicsit zavar az a sok reklám, amiben mindig ilyen SMS küldözgetős párkeresők meg letöltések mennek, de meg lehet szokni, általában ilyenkor lehalkítom a TV-t és csak a filmek miatt hangosítom, fel, mert nagyon idegesítő tud lenni a szöveg pl. "Mikor fogsz meghalni? Tudd meg most!"XD De ennek ellenére még mindig a kedvenc csatornám, mindenkinek ajánlom!

Bacsa Roland
5 Csillagok

Viasat 3

, 2009. december 17.

Nagyon szeretem ezt a TV csatornát. Itt mennek a legjobb sorozatok. Nekem a Jóbarátok a kedvencem, mindig megnézem. De ezen kívül még sok műsort szeretek pl.: A nagy házalakítás, Nevess csak, CSI: XY helyszínelők. Véleményem szerint a legjobb kereskedelni TV csatorna. Aki nem tud magával mit kezdeni kapcsolja be a TV-t és nézze a Viasat 3-at... Garantáltan talál neki való sorozatot!

Lilla01
4 Csillagok

Viasat Hungary Zrt

, 2009. december 17.

Én kifejezetten szeretem ezt a csatornát. Szerintem a jelenlegi tv adók közül ez az egyik, amelyik rohamos tempóban fejlődik. A műsorbeosztás is nagyon jó. Nagyon sok napi sorozat látható, kezdve az akcióktól, a saját készíszétésű realitykig. Viszont a Hells Kitchen című realityjük nem igazán nyerte el a tetszésemet, mivel szerintem nem illik bele a csatorna kialakított képébe. Inkább vették volna át a Jamie Oliver féle sorozatok bármelyikét, vagy a Rivercottage meséit, vagy a Kapán innen, Kaszán túl című sorozat bármelyikét, mivel szerintem ezek jobban illenének ide, mint egy ilyen beképzelt, goromba alak műsora. Valamint rengeteg új filmet is adtak a régebbi klasszikusok mellett. Biztosan tudom állítani, hogy remek konkurenciája a nagyobb kereskedelmi adóknak.
Címkék: ## televízióErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gecző Lajosné
5 Csillagok

Viasat

, 2009. december 14.

Egyik kedvenc csatornám a Viasat, főleg azért mert nagyon jó sorozatok mennek rajta. Lányom nagy kedvence a Jóbarátok sorozat. Úgy gondolom az ilyen sorozatokkal tudják megfogni a nézőket. A másik kedvencünk a Két férfi és egy kicsi. Ez is szuper amikor csak tehetem megnézzük ha nem akkor felvesszük. A Gordon Ramsay sorozat is remek. Ez egy főző sorozat mindenféle megmérettetésekben, sokat lehet belőle tanuli! És a legfontosabb hogy nincsenek 10 perces reklámhalmazok! Egyre több embert csalogatnak nap mint nap. Gratulálok nekik csak így tovább!
Címkék: ## tv# csatorna# viasatErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Benke Zsuzsanna
5 Csillagok

tévé

, 2009. december 13.

Az egyetlen kereskedelmi tévécsatorna szinte, amit érdemes nézni. A legjobb sorozatok itt mennek, elsősorban az eredeti CSI: A helyszínelők. A spinoffok (Miami, New York) máshol is mennek, sőt több csatornán is, de az eredeti csak itt. Aztán itt megy a Kés/alatt, ami két plasztikai sebész életéről szól, többször nyert már Emmy díjat, csodálom, hogy más csatorna hogyhogy nem harapott még rá. Itt indult el nemrég a Szeretem a testem c. sorozat is Lakatos Márkkal, én azt is szeretem, jó nézni, ahogy visszadja egy önbizalomhiányos nőnek az életkedvét, és szuper tanácsokat ad neki öltözködés, smink, frizura terén, mint stylist, a végén egy teljesen más nő néz a tükörbe. A Viasaton mennek jó filmek is, és sokkal rövidebb a reklámidő, így nem kell akár 5 percet is végigunatkozni a reklémok, és ajánlók tömkelege alatt. Aztán a Viasat másik nagy erőssége Gordon Ramsay, ez nem is vitás, érthetetlen, hogy más csatornák miért nem kapták fel a műsorait. Nemrég futott le a Hell's kitchen (A Pokol konyhája), most a KItchen nightmares fut, és pénteken este a Főzz élőben Gordon Ramsay-vel. A világ egyik legjobb, 3 Mischelin csillagos séfje, akinek ráadásul abszolút jó a humora, a stílusa is. Élvezet nézni, ahogy főz. A Viasaton megy Gianniék hasonló magyarra szabott músora is, az is élvezetes. Szintén erős sorozat a Las Vegas, ami késő este kezdődik, nagyon jó, szórakoztató sorozat ez is. Aki halálosan unja a Barátök közt c. sorozatot, a Vacsoracsatát, Benkóő Dániel feleségkeresését, a nyolcvanhatodik igénytelen akciófilmet, annak mindenképpen a Viasatot ajánlom. Fiatalos, friss, lendületes csatorn, szuper, csak itt látható sorozatokkal.
Címkék: ## film# sorozat# újErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Viasat Hungary Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Váci út 95.
  1139  Budapest
 2. Lomb U. 23-27.
  1139  Budapest
 3. Fáy U. 12/A
  1139  Budapest
 4. Lomb U 23-27
  1139  Budapest
 5. Fáy U. 14.
  1139  Budapest
 6. Frangepán U. 3.
  1139  Budapest