Viktórió Pizzéria, Jászberény

Cím:
Lehel Vezér Tér 32-33
Irányítószám/Település:
5100 Jászberény
Megye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Telefon:
(57) 411 053
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Leírás

Egy étterem: - ahol 45 fajta pizza és finomabbnál finomabb étel közül választhat, - és a megrendelt pizzát házhoz is szállítjuk!

Cégleírás
Pizzériánk a város szívében található, ahol mindig lüktet az élet! Egy drinkbár: - ahol mindig hideg a csapolt sör és forró a kávé, - különlegesek az italok és fantáziadúsak a koktélok! A házhoz szállítás Jászberény belterületén ingyenes! Hidegtálak készítését, kiszállítását rendezvényekre vállaljuk!

Vélemények

kishubi
3 Csillagok

pizzéria

, 2009. december 16.

Gyakran járok ide a barátaimmal, mivel Jászberényben kevés hasonló "beülős" hely van, ami nem kocsma... Egyébként nem vagyok vele megelégedve, mert fiatal korunk miatt a pincérek lenéznek minket, és párszor megpróbáltak átejteni. A pizzájuk már nem a régi, így inkább valami mást szoktunk rendelni az étlapból, ha éhesek vagyunk.
Címkék: ## étterem# pizzaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

marilyn
2 Csillagok

Viktórió

, 2009. december 13.

Régen nagyon finom pizzát készítettek, akkor gyakran jártunk oda, ha valamit ünnepeltünk. Mostanában inkább a napi menükre koncentrálnak.. Így már egy igazi pizzéria sincs Jászberényben :( Pozitívum, hogy koktélokat is felszolgálnak. Sajnos velem is előfordult már, hogy más pizzát kaptam, mint amit rendeltem. A pincérek a fiatalokat kihasználják, flegmán viselkednek velük, és plusz pénzt kérnek a paradicsomszószért, amit rendelés nélkül raknak az asztalra, és nem szólnak előre, hogy azért fizetniük kell. Egyébként maga a hely színvonalas, kulturált, a városközpontban van és tiszta. De pizzázásra nem ajánlom.
Címkék: ## pizza# pizzériaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gombóc
5 Csillagok

Pizzéria

, 2009. december 11.

Ezt a pizzériát azért szeretem mert nagyon finom ételek vannak!Az étlapjuk telis-tele van változatosabbnál változatosabb és finomabbnál finomabb ételekkel és italokkal!A kiszolgálás gyors és precíz, a felszolgálok nagyon kedvesek!Ha valamit ünneplünk akkor biztos hogy oda megyünk mert ott mindig a rendelkezésünkre állnak és bármilyen kéréssel lehet hozzájuk fordulni.Már nagyon rég oda járok és eddig csak jót mondhatok!Ajánlom mindenkinek hogy próbálja ki, nem fogjátok megbánni!Ha nincs kedve az embernek kimozdulni otthonról akkor rendelést is felvesznek és házhoz is szállítják!Érdemes kipróbálni!
Címkék: ## finom# gyors# precízErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Andrea
4 Csillagok

Pizzéria

, 2007. december 23.

Jászberény legrégebbi pizzériája.Lehet helyben fogyasztani és rendelésre házhoz szálítással.A pizzajuk nagyon finom csak sajnos eddig akár hányszor rendeltem tőlük pizzat mindig mást fajtát szálítottak ki.Ennek ellenére ha pizzara fáj a fogunk ő tőlük rendeljük.A pizza mellett foglalkoznak még menű étkeztetéssel,hidegtálakkal,rendezvényekkel.
Címkék: ## rendelés finom pontatlanErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Viktórió Pizzéria részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Szabadság Tér 4
  2760  Nagykáta
 2. Dózsa György Utca 26
  2760  Nagykáta
 3. Gyóni Géza Utca 8
  2760  Nagykáta
 4. Béke 6.
  2767  Tápiógyörgye
 5. Blaskovich Testvérek Tere 3
  2766  Tápiószele
 6. Fő út 84
  5054  Jászalsószentgyörgy