Villas Hungária Kft., Zalaegerszeg

Villas Hungária Kft.
Zrínyi U.6.
8901 Zalaegerszeg
Zala
(92) 550 359
(92) 550 351
(92) 550 350
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Villas Hungária Kft. honlapja

VILLAS technológia Az építkezés állandó küzdelem a víz és annak minden megjelenési formájával szemben. Ebből kiindulva több mint 60 éve foglalkozunk bitumen alapú, professzionális vízszigetelő rendszerek fejlesztésével és gyártásával. Ezek tartósan és megbízhatóan védik az épületeket, tetőket, hidakat és az utakat a vízzel és a különböző időjárási viszonyokkal szemben. VILLAS márka Korábban, ugyan úgy mint manapság a Villas márka vezető technológiát, folyamatos megújulást és mindenek előtt biztos szigetelési megoldást jelentett. Gondoskodunk termékeink döntő fejlődéséről, kitűnéséről más termékekkel szemben és folyamatosan minőségi- és kivitelezési normákat állítunk fel a zsindelyeknél, bitumenes lemezeknél, tömítő és kiöntőmasszáknál valamint kellősítő és hordozó anyagoknál.


Cégleírás
ILLAS innováció Közép-Európában izzó hőség, fogcsikorgató hideg és intenzív esőzések létrejön valami, ami minden szélsőség esetén megállja a helyét. Tervezők, építők és kivitelezők ma már termékek széles skálájából választhatják ki a nekik megfelelő megoldás. A vállalatcsoport magas minőségi színvonalát többek között az ISO 9001:2000 tanúsítja.
Kulcsszavak:
Szigetelés, Vízszigetelés, Szigeteléstechnika, Lapostető, Magastető, Magasépítés, Mélyépítés, Felújítás, Személyes tanácsadás, Villas Lábazat, Villas Utak, Villas Márka, Villas Teto, Pince Lábazat, Villas Hidak, Villas Technológia, Bitumenes Vízszigetelo Lemez értékesítés, Villas Innováció, Síkpala Tetok Átfedés, Villas Color Bitumenes Lemezek, Muszaki Forródrót, Bitumenes Tetozsindelyek kereskedelem
Termékek
Lemez, Zsindely, Bitumenes vízszigetelő lemez, Bitumenes zsindely
Villas Hungária Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Villas Hungária Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Petőfi U. 20.
  8900  Zalaegerszeg
 2. Kodály Z. Utca 1
  8900  Zalaegerszeg
 3. Ady Endre Utca 13/3
  8900  Zalaegerszeg
 4. RÁKÓCZI ÚT 10-22.
  8900  Zalaegerszeg
 5. KÖNYÖK ÚT 9.
  8900  Zalaegerszeg
 6. Virágzó Mező Út 2/B
  8900  Zalaegerszeg
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete