Vision Express - Kecskemét

Vision Express - Kecskemét
PETŐFI SÁNDOR U. 12.
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
GrandVision Hungary Kft.

Leírás

Vision Express - Kecskemét honlapja

Szemvizsgálat. Ingyenes UV szűrés ellenőrzés .Szemüvegkészítés 1 óra alatt. Egyre elterjedtebb az a szemlélet, hogy ahány élethelyzet, annyi szemüveg.
Míg az üzleti tárgyalás vagy színházi előadás, hangverseny alkalmával egy elegáns szemüvegkeret jelentősen hozzájárulhat igényes megjelenésünkhöz, addig a hétvégi baráti összejövetelek, vagy kirándulások alkalmával egy könnyed stílusú, színesebb, sportosabb keret lazább megjelenést kölcsönözhet számunkra. Emellett az otthoni esti tévézéshez vagy az ágyban való olvasgatáshoz egy egyszerűbb, strapabíróbb keret is elégséges lehet, hogy reggel az ébredés után ne érjen minket váratlan meglepetés.
A jó minőség és az esztétikum a Vision Express üzletekben található minden egyes szemüvegkeret modell esetében alapkövetelmény.

 1. Akciók
 2. Hírlevél
 3. Karrier
 4. Online kontaktlencse rendelés
 5. Üzleteink

Cégleírás
A világ vezető divatházainak többsége a nyári ruhakollekcióikkal egy időben évről évre megjelentetik az új napszemüveg kollekciókat is. Ezek a napszemüvegek (Gucci, Versace, GeorgioArmani, Emporio Armani, Bvlgari, Hugo Boss, Prada, Christian Dior stb.), meghatározó stílust, különleges megjelenést adnak viselőjüknek. A mai modern kontaktlencsék viselésével akár teljesen megfeledkezhet a szemüvegviselés által megtapasztalt korlátokról.
A szemüveggel ellentétben a kontaktlencse, nem csúszik le az orráról, nem párásodik, nem korlátozza a látóteret, így bármikor, sportolás, strandolás vagy más szabadidős tevékenység közben viselhető. Kontaktlencse viselés esetén Ön is bátran válogathat a legdivatosabb napszemüvegformák között, hiszen látása a kontaktlencsével ugyanolyan tökéletes lehet, mint korábban a szemüvegével volt.
A Vision Express üzletek kínáltában megtalálhatók az egyszerűbb típusú kontaktlencsék csakúgy, mint a legfejlettebb technológiával készült termékek a világ legnagyobb kontaktlencse gyártóitól (pl.: iWear, Bausch& Lomb, Johnson&Johnson, CIBA Vision).
Kulcsszavak:
Látszerész, Szemüveg, Kontaktlencse
Termékek
lapos szemüveglencse, Normál vastagságú szemüveglencse, Egyfókuszú lencsék, Progresszív lencsék, Esprit napszemüveg, Polariod napszemüveg, GYEREK NAPSZEMÜVEG, Dioptriás napszemüvegek, Dioptriás polárszűrős napszemüvegek, kontaktlencse ápolószerek, Törzsvásárlói kártya, szemüvegkeret, Fúr szemüvegkeretek, OLVASÓKERETEK, TELJES SZEMÜVEGKERETEK, DAMILOS SZEMÜVEGKERETEK, SZEMÜVEGLENCSÉK KÖZELRE, SZEMÜVEGLENCSÉK TÁVOLRA
Szolgáltatások
TÁVOLI SZEMÜVEG FELÍRÁSA, GARANCIA, Törzsvásárlói program, KONTAKTLENCSE-ELŐFIZETÉS, KONTAKTLENCSE-ONLINE RENDELÉS, LÁTÁSPROBLÉMÁK FELMÉRÉSE, KOMPUTERES LÁTÁSVIZSGÁLAT, DIOPTRIAÉRTÉK MEGHATÁROZÁSA, KÖZELI SZEMÜVEG FELÍRÁSA
Márkanevek
Vision Express, BeYu, Carrera, Dolce&Gabanna, Gucci, Pierre Cardin, Polariod, Ralph, Ray Ban, Seen, Solaris, Tommy Hilfiger, Vogue, iWear Soft, iWear Hydro, iWear Oxygen, iWear Harmony, iWear Fresh
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Vision Express - Kecskemét a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Vision Express - Kecskemét

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések
Facebook

Üzletek a közelben

 1. Korona U. 2.
  6000  Kecskemét
 2. Ady Endre Út 15.
  5000  Szolnok
 3. Mártírok Útja 281.
  1202  Budapest
 4. RÁKÓCZI FERENC ÚT 154-170.
  1211  Budapest
 5. ÜLLŐI ÚT 201.
  1191  Budapest