Vitamin Egészségpénztár, Budapest

Vitamin Egészségpénztár
Bécsi Út 4.
1023 Budapest - II. Kerület
(1) 304 2278
(1) 214 2224
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Vitamin Egészségpénztár honlapja

A jelenleg 23 000 főt számláló, Villamosenergia-ipari Társaságok által 1997-ben alapított Vitamin Egészségpénztár egyike az elsők között létrehozott magyarországi egészségpénztáraknak.

  1. News

Cégleírás
Jelenleg több, mint 600 szerződött munkáltató bizalmát élvezzük, köztük olyan óriás cégekét, mint a Paksi Atomerőmű Rt, az amerikai központú Alcoa-Köfém Kft, a Magyar Villamos Művek Rt, OVIT Rt, Budapesti Elektromos Művek Rt, Vértesi Erőmű Rt, Mátrai Erőmű Rt. A Pénztár több mint 8 000 szolgáltatóval és 5 000 kártyaelfogadó hellyel áll kapcsolatban. A szolgáltatók köre a belépő új pénztártagok igényeinek megfelelően bővíthető. Miért éri meg a munkáltatónak leszerződni a Pénztárral? A munkáltató béren kívüli juttatás keretében támogathatja a dolgozóit. Miért éri meg a dolgozónak leszerződni a Pénztárral? A dolgozó az egyénileg befizetett összeg után 20% adóvisszatérítésben részesül, melyet az egészségpénztári pénzének lekötésével (10%) tovább növelhet. A Vitamin Egészségpénztár kártyarendszere
2005 nyarán a Vitamin Egészségpénztár a korábban használt bonfüzet-alapú rendszerét kártyarendszerre cserélte. Az egészségkártya bevezetésének két fő indoka volt:
* a készpénzkímélő vásárlás lehetőségének megteremtése, azaz a Pénztártagnak ne kelljen készpénzzel rendelkeznie az egészségpénztári egyenlegének elköltéséhez, megelőlegeznie a vásárlás ellenértékét és várnia annak megtérítését; * a piaci változások által támasztott követelményeknek való megfelelés, a modern technológiák alkalmazása.
Úgy gondoljuk a bevezetést megelőző rengeteg munka meghozta a gyümölcsét: sikerült kialakítanunk egy olyan on-line egészségkártya rendszert, amely a Pénztártagok igényeinek kiszolgálását maximálisan előtérbe helyezi.
Kulcsszavak:
Egészségpénztár, Szoftver, Egészségügy, Egészség, Pénzügy, Kártya Elfogadóhely, Non Profit Intézmény
Vitamin Egészségpénztár a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Vitamin Egészségpénztár

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések
Facebook